Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@adelina3 to mám Smartflex Velvet mandle. Pod to dávám co si kdo objedná
(nutella, máslovej, krém, krém z čokošky, marmošku,..prostě na přání a aby se to nerozteklo no
)
Ale pod tim toho podkladu jen málo že?? Docela me to laka a budeme mit oslavu tak bych to zkusila ![]()
Mužů poprosit o nějaký osvědčeny recept na těsto i krem? Ja dělala klasický buttercrem a těsto čokoládové…
Klidně u do sz ![]()
@adelina3 jojo, tak
Ale můžeš udělat třeba jen menší ozdobičku z fondánu a tu na ten navrstvenej krém jen bokem lípnout. Pak tam máš obojí ![]()
Recept pošlu do SZ večer nebo zítra ráno, až se dostanu na PC ![]()
@lyrica máš je krásný, já beru taky často od Jarušky, zase u ní objednám jen co dojde rodičák
![]()
@CokeLady ja delam do rolady domaciho lipanka, vysleham slehacku do tuha a zamicham tvaroh a osladim:-) mozna by to slo i na ty muffinky:-)
@CokeLady vím, že se dělá i třeba z lučiny a másla, lučina je tuhá dost, tak jí nakombinovat třeba s tou zakysanou smetanou na akorát konzistenci ![]()
@CokeLady me prijde ze mi to drzi ta slehacka, ale fakt nevim, vyzkouseny to nemam:-) mozna kdyz se do ty slehacky prida jeste ztuzovac.. ![]()
Ja bych asi skusila zamichat do tvarohu rozpustenou bilou cokoladu, ta ti na tom pekne ztuhne, ale diky tvarohu to nebude jak kamen a rovnou to ten tvaroh osladi
Ja davam bilou cokoladu rozpustit do vanilkoveho pudingu kdyz delam krem do dortu, netece to potom ![]()
Já bych zkusila umíchat šlehačku s tvarohem a cukrem, něco podobného se dává na Bavorské vdolečky a je to celkem tuhé.
@CokeLady
Mam ráda tady od slečny recepty.. Tvarohový je výborný… ![]()
http://www.zghettablog.cz/…upcakes.html?m=1
@CokeLady píše:
skvělemoc ti děkuji
to bude to pravé ořechovéjaké máte zkušenosti s nahrazováním/vynecháním vanil. extraktu?
minule, když mi došel nahradila jsem ho vanilkovým cukrem a krém byl i tak dobrý, jen ta chuť vanilky nebyla tak výrazná ![]()
@CokeLady
Dala bych vanilkový cukr..ale ten extrakt je super mám ho z Mark Spencer ![]()
Ten tvarohový je luxusní na brownies muffinkach ![]()