Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@CokeLady
Když je dáte do lednice vydrží v pohodě do rána nic se nevsakne..vždycky je to ok.. ![]()
@CokeLady tak jak to dopadlo? Vsecho snezene a vsichi nadseni a spokojeni
![]()
Zdravím
dostala jsem subgeniální nápad upéct mému tátovi k narozkám cupcakes. Jenom potřebuju vyřešit drobný detail, jak naaranžovat 70 dortíčků… ![]()
@Etcetera78 existují takové různé tacy na cupcakes ale na 70ks to asi nebude
http://cukrarske-pomucky.cz/…alonky-1940/
@Etcetera78 nebo se zkus pozeptat v nějaké cukrárně za to za poplatek nepůjčují
@MarkétkaBeruška píše:
@Etcetera78 čím je budeš zdobit popř co máš k dispozici?
zdobit ještě nevím, můžu potahovat i jen tak krémovat. Do každé přijde zapíchnout jeda svíčka ![]()
@Etcetera78 píše:
zdobit ještě nevím, můžu potahovat i jen tak krémovat. Do každé přijde zapíchnout jeda svíčka
já už to pochopila, tobě šla o to jak je podat nějaké tácy nebo tak…já myslela že nevíš jak je načančat. ![]()
Ty patrové tácy na dorty mě napadly, ale právě nevím, jestli 70 by se tam vměstnalo
ale je fakt, že v cukrárně bych se pozeptat mohla, jestli půjčují, a snad by i byli schopni mi říct, kolik se na to vejde, díky za tip
@MarkétkaBeruška jo, jak to načančat, to by nápady byly, na sedmdesáti se určitě budu moct vyřádit až až ![]()
@Etcetera78 píše:
@MarkétkaBeruška jo, jak to načančat, to by nápady byly, na sedmdesáti se určitě budu moct vyřádit až až
jj to se vyřádíš dosytosti ![]()
Tak se musím pochlubit
vyrobila jsem z polystyrenu „dort“ na míru a na to to poskládala…zdobila jsem je celý den, ale mělo to úspěch ![]()
Ahoj holky, prosím poraďte jaký krém se nejvíc hodí, když chci cupcakes zdobit fondánem? Minule jsem dělala krém z mascarpone a šlehačky a po pár hodinách se to začalo roztékat ![]()