Cupcakes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
5.6.14 09:58

@CokeLady ja delam do rolady domaciho lipanka, vysleham slehacku do tuha a zamicham tvaroh a osladim:-) mozna by to slo i na ty muffinky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tynkycat
5.6.14 09:58

@CokeLady vím, že se dělá i třeba z lučiny a másla, lučina je tuhá dost, tak jí nakombinovat třeba s tou zakysanou smetanou na akorát konzistenci :-)

• Citovat
  • Upravit
975
5.6.14 10:01

@CokeLady me prijde ze mi to drzi ta slehacka, ale fakt nevim, vyzkouseny to nemam:-) mozna kdyz se do ty slehacky prida jeste ztuzovac.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
5.6.14 10:08

Ja bych asi skusila zamichat do tvarohu rozpustenou bilou cokoladu, ta ti na tom pekne ztuhne, ale diky tvarohu to nebude jak kamen a rovnou to ten tvaroh osladi ;) Ja davam bilou cokoladu rozpustit do vanilkoveho pudingu kdyz delam krem do dortu, netece to potom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
5.6.14 10:10

Já bych zkusila umíchat šlehačku s tvarohem a cukrem, něco podobného se dává na Bavorské vdolečky a je to celkem tuhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
5.6.14 10:15

@CokeLady
Mam ráda tady od slečny recepty.. Tvarohový je výborný… :mrgreen:
 http://www.zghettablog.cz/…upcakes.html?m=1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
5.6.14 10:31
@CokeLady píše:
skvěle :andel: moc ti děkuji :hug: to bude to pravé ořechovéjaké máte zkušenosti s nahrazováním/vynecháním vanil. extraktu?

minule, když mi došel nahradila jsem ho vanilkovým cukrem a krém byl i tak dobrý, jen ta chuť vanilky nebyla tak výrazná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
5.6.14 10:31

@CokeLady
Dala bych vanilkový cukr..ale ten extrakt je super mám ho z Mark Spencer :lol:

Ten tvarohový je luxusní na brownies muffinkach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
5.6.14 10:47

@CokeLady
Neměla jsem je nikdy tvrdý :-D
Repcept tady
120 gramů kvalitní hořké čokolády113 g másla250 g cukru krupice/krystal1 lžička vanilkového extraktu3 velká vejce50 g hladké mouky50 g polohrubé moukyšpetka soli

Pak ještě jsou super ze zakysany smetany a kousky čokolády

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
5.6.14 11:12

@CokeLady

Nejis to denne přece :mrgreen:
Nejsem přes zdravou výživu..a dělám je takto jednou za měsíc ani ne..kdo si jake objedná.
Spaldovy a jiný zrnity se u nás neujaly… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
5.6.14 11:18

@CokeLady
Tak dej méně to je jednoduchý přece :palec: jde o tu chuť čokolády ve spojení s tvarohem.. Ale to asi batolata neocení.
Jde dát i klasika…babovkove těsto :mrgreen: perníkoce těsto to mají dětičky rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
5.6.14 12:04

Já dělala na muffiny takový krém z marshmellows a tvarohu a bylo to dobře sladké, narůžovělé a skvěle to drželo tvar :) někde na netu jsem na to našla recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
5.6.14 16:45
@CokeLady píše:
a můžu i normální čokoládu? :think: bílá čokoláda pro mě není čokoláda, ale hnus :D

Jiate, ze ano.Ja jen myslela, ze chces mit takovou tu bilou cepicku nahore ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
5.6.14 21:01
@CokeLady píše:
a nejsou btownie moc tvrdé? (některý ještě nemaj všechny mléčné zuby :mrgreen: ) máš recept prosím :palec:

Zrovna dnes jsem delala na baby oslavu brownies cupcakes a navrch jsem mela krem z mascarpone, slehacky (muze a nemusi byt ztuzovac, drzi to s tim i bez, vyzkouseno oboji) a trochy javoroveho sirupu, vsichni se olizovali az za usima, i nektere deticky ochutnaly. Tato kombinace se mi osvedcila a nema to chybu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
5.6.14 21:35

@michee to zní zajímavě. Recept na ty muffiny je stejný, jako sem dávala @adelina3 výš?

Edit: tsk blbě čtu na mobilu, už jsem pochopila, že ano. Jen tedy ještě s tím cukrem - jde ubrat, nebo je to sladké tak přijatelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí