Čůrá na povel, ale sám neřekne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4417
4.5.13 22:06
@1024 píše:
@Misula.vdf Neuroložka je zatím spokojená, na vše má prý právo vzhl.,že byl nedonošený, jdeme na foniatrii a byli jsme na EEG mozku, které je vypadá v pořádku. Má špatnou štítnici, bude brát prášek a děláme testy na celiakii-má dcera, půjdeme na testy na růstový hormom. Čekají nás nejspíš brýlky na tupozrakost, ikdyž se mu dioptrie zatím vynulovaly :nevim:. Takže je pořád plno běhání

Určitě vše zvládnete, na vše má čas, tak i na ten nočník přijde časem sám…držím palce, aby všechna další vyšetření byla OK. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
4.5.13 22:07

@chozin běž se vyplakat, ale sama nad sebou. Asi nemáš náladu nebo nevím ale nemusíš tady urážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.13 22:09
@Tuco píše:
Já teď půlročáka začala nosit v ergu a vydrží i dvě až tři hodiny v té vertikální pozici bez čůrání…dvakrát jsem už prubla vyrazit ven bez plíny a zkusit ho dát vyčůrat na trávu…kaká už jen jednou denně do kýble..i ty čůrací intervaly se začínají postupně prodlužovat a je toho větší množství…no jsem na to zvědavá jak se ta bezplenkovka osvědčí v praxi:)

Ja cetla, ze noseny deti to tak maji…ono je to od pradavna, deti necuraly na toho, kdo je nesl. U nas to bylo stejny, jen jsem teda plenkovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
4.5.13 22:09
@1024 píše:
@Misula.vdf Neuroložka je zatím spokojená, na vše má prý právo vzhl.,že byl nedonošený, jdeme na foniatrii a byli jsme na EEG mozku, které je vypadá v pořádku. Má špatnou štítnici, bude brát prášek a děláme testy na celiakii-má dcera, půjdeme na testy na růstový hormom. Čekají nás nejspíš brýlky na tupozrakost, ikdyž se mu dioptrie zatím vynulovaly :nevim:. Takže je pořád plno běhání

Podle toho všeho si myslím, že malý prostě na řadu věcí přijde později. Má na to nárok. A myslíš, že je mu to jedno nebo tomu prostě nerozumí. Ono to je také zásadní, některé děti prostě na nočník nechtějí, bojkotují to a některé to nechápou. Podle toho bych jednala. Pokud neví která bije, šla bych na to opravdu pomaličku, pokud jde jen o jakýsi vzdor, lenost byla bych důslednější. Každopádně vám přeju, ať je malý především co nejvíce zdravý, ostatní je druhořadé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.13 22:10
@Misula.vdf píše:
Podle toho všeho si myslím, že malý prostě na řadu věcí přijde později. Má na to nárok. A myslíš, že je mu to jedno nebo tomu prostě nerozumí. Ono to je také zásadní, některé děti prostě na nočník nechtějí, bojkotují to a některé to nechápou. Podle toho bych jednala. Pokud neví která bije, šla bych na to opravdu pomaličku, pokud jde jen o jakýsi vzdor, lenost byla bych důslednější. Každopádně vám přeju, ať je malý především co nejvíce zdravý, ostatní je druhořadé :srdce:

Taky to tak vidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
4.5.13 22:11
@lynč píše:
@chozin nechápu jak někdo takhle malinký miminka v pul roce cpou na nočník. Vždyt ty děti vubec neví co se po nich chce

Miminko vysazuji (ne posazuji, ale držím v klubíčku) nad „nočník“ (misku/umyvadlo/záchod/trávník/nočník) od 1 týdne věku. Naprosto přesně ví, co se děje, dává mi najevo, že se jí chce. Ano, od jednoho týdne věku (dřív jsem to nezkusila). Není to 100%, ale jsem spokojená a hlavně mimi je spokojené. Zatím má 9 měsíců a nevím, co to je opruzený zadeček (za to je asi mimi hodně vděčné).

• Citovat
  • Upravit
2969
4.5.13 22:12

Díky skoro všem za podporu :kytka:. Také nepochopím, jak může někdo být takhle zlý. Myslet si můžu cokoliv, ale napsat, to už je silný kafe, zvl. u zdraví dítěte. V po jsem měla dlouhý hovor s endokrinoložkou a ta mi řekla, že ještě můžeme být rádi, že má jen takto banální nemoci, na které je lék…Když vidí ty opravdu nemocné děti nejen na jejím odd. tak je ji smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
4.5.13 22:15

Tak to že nemluví, neznamená, že si nebude umět říct :).Víš co, hlavu vzhůru, počůraný byt budeš mít max. 3 dny, a určitě né celý :D. Plínu mu zeber, a vydrž. On to pochopí, ale musíš se i ty obrnit trpělivostí. On na to odplenkování připravený dle věku bude, teď se na to připrav i ty.Ono to tak strašné nebude.Dle mě je pohodlný právě kvůli tomu, že ho plete, že má tu plínu.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
4.5.13 22:16

@1024 no já si vždycky říkám, já je to u těch chytraček doopravdy.. Hádám, že téhle se počůráva ještě ve škole! Vám držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
4.5.13 22:16

@chozin A ty si jdi léčit komlexy někam do jiných diskuzí nejlépe o Sebeovládání, či Realizace mého horšího já na netu :*

Příspěvek upraven 04.05.13 v 22:18

• Citovat
  • Upravit
29730
4.5.13 22:17
@Lizaveta píše:
Miminko vysazuji (ne posazuji, ale držím v klubíčku) nad „nočník“ (misku/umyvadlo/záchod/trávník/nočník) od 1 týdne věku. Naprosto přesně ví, co se děje, dává mi najevo, že se jí chce. Ano, od jednoho týdne věku (dřív jsem to nezkusila). Není to 100%, ale jsem spokojená a hlavně mimi je spokojené. Zatím má 9 měsíců a nevím, co to je opruzený zadeček (za to je asi mimi hodně vděčné).

To je prave ta bezplenkovka, pokud se ale plenkuje, zacina se s timhle od nuly pozdeji. Starsi deti uz pak bohuzel moc nevi, co se deje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
4.5.13 22:19

@1024 Hlavně ať to dobře dopadne!! A dětská lékařka mé dcery, poměrně dost přísná, tvrdí, že děti mají nárok na plenu 3roky/5let(3 na den, 5 v noci). Mám od mala záněty moč. cest, byla jsem rarita, že jsem se počurávala ještě ve školce a v první třídě v noci. Pak na to teda přišli až při silném zánětu, ale mamina si taky poslechla.. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.13 22:19

@1024 A zkousela jsi i nejakou motivaci? Samolepky treba? To by taky mohlo pomoct. U posledniho jsem mela pak ty mrnavy mrchy vsude, zaslapany do koberce… :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
4.5.13 22:20

Zítra hlídá manžel, ale v pondělí navařím ať se ničím nerozptyluju, seberu plenky a pak sem napíšu, jak to dopadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
4.5.13 22:21
@dada1511 píše:
Tak to že nemluví, neznamená, že si nebude umět říct :).Víš co, hlavu vzhůru, počůraný byt budeš mít max. 3 dny, a určitě né celý :D. Plínu mu zeber, a vydrž. On to pochopí, ale musíš se i ty obrnit trpělivostí. On na to odplenkování připravený dle věku bude, teď se na to připrav i ty.Ono to tak strašné nebude.Dle mě je pohodlný právě kvůli tomu, že ho plete, že má tu plínu.
:palec: Moje devítiměsíčně to „říká“ tak, že tře nožkama o sebe (jak kdyby si chtěla sundat ponožky). Jak si to vymyslela nevím, ale je to tak :)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure