Cvičení doma a pohyb

4
26.9.26 19:12

Cvičení doma a pohyb

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak doma cvičíte vy? Já už asi pátým rokem, tedy s občasnými přestávkami cvičím každý den dle Pamely Reif a běhám. Bohužel více pohybu do pracovního týdne se mi už nějak nedaří vtěsnat. Máte někdo nějaký tip na nějaké krátké, ale efektivní zpestření cvičení, co by podpořilo trénink?
V příloze zasílám foto, nejsem se sebou spokojená, myslíte, že na mě nějaký ten pohyb vidět jde? :D
Děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2396
27.9.26 05:20

Já cvičím jen fyzio záležitosti a jógu. Mě domácí cvičení podle videa, ani cvičení ve fitku prostě nebaví. To budu radši venku tři hodiny v kuse chodit. Nebo tančit. Ale mě je tedy jedno, jestli na mě bude vidět, že cvičím. Váhu mám ok, tělo vizuálně taky - a tak mi to stačí… Jestli je vidět, že cvičíte? No on asi málokdo vypadá po domácím cvičení podle nějaké trenérky vysportovaně. Ony ty své postavy taky nemají z toho, co předvádí v těch 15-20 minutách na videu. Mají to z fitka, kde zvedají váhy hodinu denně, pět dní v týdnu. A funguje jim to, protože ví, jaké svaly mají při jakém cviku zapojit. Což lidé doma v obýváku obvykle neví, takže můžou týdny a měsíce dělat cviky špatně a vidí pak žádné nebo jen minimální výsledky… Cvičení doma je spíš cvičení pro radost a pro udržení nějaké zdravé kondičky. Ne pro vysekané tělo… Vy máte fajn postavu a můžete si rozhodně dovolit neřešit vysportovanost, ale jen to, jestli vás ten pohyb baví, nebo ne ;) Možná můžete zkusit to cvičení od Pamely proložit nějakým tím tancem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10114
27.9.26 07:23

Oblíbila jsem si videa od Klaudie Koleňové. Má tam hudbu, kterou můžu. Jede rozumnou rychlost. A nemluví u cvičení. Pak mám ráda cardio a hiit.
Plus teda máme eliptikal, veslo, stroj na břicho, menší trampolínu, posilovací lavici a různá závaží. Je na to místo.

Příspěvek upraven 27.09.26 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
27.9.26 09:26

Mate fajn postavu, telo je z 80 % strava, rekla bych, ze pohybu mate az az…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.9.26 18:48

A jídlo nějak řešíš? Pokud jedeš pět let to samé, tak by to chtělo nějakou změnu, tělo je už zvyklé. Také je důležité protahovat. Je to nuda, kalorie to nežere, ale na svalech je to dost znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.9.26 19:29

Jinak břicho máš super, závidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15930
29.9.26 12:40

@Anna378 Pohybu mas víc než dost, pokud chceš být hubenější, uber nebo změn jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
29.9.26 12:55

Fakt sem nekdo vystavi foto i s oblicejem? Ramena dolu, bude te tahnout krcni pater! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11342
29.9.26 13:40
@Hibou píše: Více

Ty ramena ma jak vtahuje bricho. Normalne takhle urcite nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.9.26 16:45

Všem děkuji za komentáře, určitě se na nějaké to cvičení ráda podívám, děkuji za Vaše nápady 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze