Cvičení - P90x

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MartinH
7.9.12 12:39
@Giigi píše:
Jj ty změny jsou u tohodle cvičení viditelný dá se říct hned. U mě byly viditelné už po 2 týdnech cvičení. Jinak by mě zajímalo, jestli u toho držíš i tu jejich dietu? :mrgreen:

Mam vlastní kde si počítam KJ ale chystam se i na tu jejich jen si budu muset přeložit ty jejich recepty a drobet si jí přizpůsobit k obrazu svému ;-)

• Citovat
  • Upravit
963
7.9.12 13:13
@MartinH píše:
Mam vlastní kde si počítam KJ ale chystam se i na tu jejich jen si budu muset přeložit ty jejich recepty a drobet si jí přizpůsobit k obrazu svému ;-)

Tak to jo :mrgreen: se pak poděl o to, jestli je ta jejich dieta náročná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.10.12 15:10

P90X

Ahoj tak já si to pouštím na youtube a je to super sice cvičím teprve 3 dny po 35 minutách ale jsem pěkně zpocená :mrgreen: jinak já cvičím hlavně břicho a nohy a zadek tak jsem zvědavá jestli to 90 dní vydržím :jazyk: bolí mě úplně celý člověk :nevim: a co vy? jaké mate výsledky?? tak zatím se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
27.10.12 15:53

@prdizna Já jsem ještě nikdy 90dní nevydržela :lol: Max ten měsíc :lol: Teď to cvičím znovu, ale upravlla jsem si Lean verzi podle sebe. Vynechala jsem jógu, ptž mě děsně nebaví :mrgreen: Na youtube jsou videa? Já je tam nikde nenašla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.10.12 18:39

Normálně na youtube napsat P90X a tak toho je :D http://www.youtube.com/watch?… a pak http://www.youtube.com/watch?… a jeste http://www.youtube.com/watch?… tak jsetli jsem to sem dala správně tak tohle ja cvičím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
27.10.12 18:54

@prdizna jo ahá :D Takže ty to necvičíš podle toho jak se to má cvičit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.10.12 19:27

No jak se to vezme :D cvičím jen to co potřebuji nejvíc :D no a efekt by to taky mělo mít ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
27.10.12 19:29

@prdizna To netuším, já to cvičím podle plánu. Ale ab ripper má hodně dobrej efekt na to břicho :) na zadek zas je nejlepší výstup a sestup na takové té bedničce, stepaerobic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.10.12 19:43

No tak snad doma nebudu šaškovat 90 dní zbytečně 8o po dnešku mě bolí úplně vše :D no když jsem viděla celé video tak mě pár sekcí nebavilo noo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
27.10.12 19:49

@prdizna a ty chceš 90dní cvičit ty dvě videa? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.10.12 19:55

Néé to néé budu to střídat ale asi nikdy nepojedu v celku podle videa asi si to zase namíchám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
27.10.12 19:58

@prdizna Já být tebou, tak spíš zkusím jet tu Jillian 30SD, to máš lepší, když nechceš jet p90× podle plánu. A třeba jen k tomu přidat 2× do týdne to ab ripper ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.10.12 20:05

A ty máš s tímhle zkušenost?? a funguje to??nějaké výsledky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
27.10.12 20:23

@prdizna Já cvičila i Jill i P90× - Jenže já mám vysokou váhu, takže na mě šly vidět větší výsledky u p90×. Ale znám hodně holek co Jill cvičily a jsou spokojení. Výsledky tam byly a je výhoda v tom, že se cvičí denně jen 30min no a jen po dobu 30dní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.10.12 20:39

No podívám se na to a uvidím :D jinak děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie