Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím ženy!
Zkoušel někdo z vás hubnout pomocí P90×? Máte s tím nějaké zkušenosti či tak?:)
Já jsem to zkoušela. Cvičení mi moc nesedlo. Přijde mi to spíš pro chlapy, takové silové, na svaly.Na mně tam bylo moc cvičení na ruce a ramena. Takové hodně posilování.
Zichisek: Fakt jo? mně právě uchvátil tenhle příběh ( http://www.super.cz/…-trener.html ) tak bych to chtěla zkusit
a mohla bych se zeptat jakou verzi jste cvičila? Jsem četla že pro holky a pro hubnutí je LEAN
Já jsem jela myslím to clasik, jiné jsem nesehnala.Taky jsem měla problém s těma cvikama s hrazdou, tu jsem neměla
Ale jinak to bylo fajn. Jídelníček jsem k tomu neměla, protože jsem kojila, chtěla jsem to hlavně na formování postavy.Je fakt, že břicho jsem cítila hodně a i se rýsovalo.
Blbé je, že jedno cvičení je hodinu - 1,5 hodiny.Jak byla malá starší, tak už mi tak dlouho nespala a nestíhala jsem to odvcičit.
Teď cvičím podle Jillian Michaels. Má jen půlhodinové cvičení a ty stíhám ![]()
Taky cvičím tu Jillian a jsem nadšená. Ségra říká, že se jí strácím před očima a to jsem to dneska cvičila 8. den. A výhodou je fakt jen ta půlhodinka, to se dá naplánovat i s dítětem a dobře se mi to zakomponovává i do jídelníčku.
Ahoj, já to cvičím, upravila jsem jídelníček a zhubla jsem 7kg. Střídám cvičení na ruce, další den, třeba rotoped, potom cvičení na nohy a další den zase kardio. S tím si vystačím a je to znát. Začínám na sobě objevovat svaly o kterých jsem neměla tušení
.Videa stahuju z ulozto.cz a mrkni sem http://www.ironfactor.cz/…kondici.aspx
Holky a tu Jillian mate koupene DVD nebo stazene nebo? jsem ted na netu v mobilu a to je na vetsi hledani pakarna, tak nez se dostanu na komp, at jsem v obraze..:)dekuji
@žampionka píše:
Holky a tu Jillian mate koupene DVD nebo stazene nebo? jsem ted na netu v mobilu a to je na vetsi hledani pakarna, tak nez se dostanu na komp, at jsem v obraze..:)dekuji
já tahala přes ulozto na konci blogu je odkaz. http://freshlili.blogspot.cz/…y-shred.html
A ta Jillian Michaels to cvičíte těch 30DS? Jak se jedno video cvičí 10dnů?:)
KadleckaS: Jak střídáš cvičení?:D vždyt to se jede podle plánu verze ne? Myslím jako verzi Lean, classik a double:D Aspoň já to tak chápu
.. a 7 kilo je celkem dost! to gratuluji!!!
Mohu se zeptat za jak dlouho bylo těch sedm kilo dole?:D
@Giigi píše:
KadleckaS: Jak střídáš cvičení?:D vždyt to se jede podle plánu verze ne? Myslím jako verzi Lean, classik a double:D Aspoň já to tak chápu.. a 7 kilo je celkem dost! to gratuluji!!!
![]()
Prosím tě, asi během 4měsíců, po Vánocích jsem byla vyžraná jak zub
.Upravila jsem jídelníček a bylo. Já jsem totiž mlsná jak koza, ulítávám na čokoládě. V obou těhotenstvích jsem přibrala 20kg, ale naštěstí je shodila. Teď mám 60kg, při 164cm.Ale ještě to není ono(fakt je ten, že jsem teď dost polevila).Co se týče toho cvičení mám stažený jen to na ruce, na nohy a prostě si to cvičím podle sebe jak se mi chce(jeden den to a druhý den ono) a po každém z těch posilování je ještě 15min na břicho, no a střídám to s rotopedem.
@Giigi píše:
KadleckaS: Jak střídáš cvičení?:D vždyt to se jede podle plánu verze ne? Myslím jako verzi Lean, classik a double:D Aspoň já to tak chápu.. a 7 kilo je celkem dost! to gratuluji!!!
![]()
Ahoj je to tak a každá verze má 3 fáze. Jedu classik a jsem teď ve druhé fázi a už i lidé okolo mě pozorují změny ![]()
@MartinH píše:
Ahoj je to tak a každá verze má 3 fáze. Jedu classik a jsem teď ve druhé fázi a už i lidé okolo mě pozorují změny
Jj ty změny jsou u tohodle cvičení viditelný dá se říct hned. U mě byly viditelné už po 2 týdnech cvičení. Jinak by mě zajímalo, jestli u toho držíš i tu jejich dietu? ![]()