Do fitness studia po porodu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
627
19.7.12 16:26

Do fitness studia ????

Ahoj chci se zeptat kdy jste zacaly nejak cvicit? ja jsem tri tydny po porodu v tehu jsem pribrala 26kg ted uz jsme skoro zpet na sve vaze postava je dost ochabla a brisko uz neni jako predtim pevne a tak, jsem porad o dve velikosti vetsi z 34/36 jsem na 38/40 a takhle to nechat nehodlam! nedopnu zadne dziny :( holky kdy jste zacaly cvicit ve fitku nebo jakkoliv jinak? ja chodim sice s kocarkem ale to mi postavu nezpevni jsem tip co musi zadrit ( behat, posilovat, zklapovacky )! myslite ze uz muszu zacit??? nemuzu si nak ublizit? nic uz me neboli siti uz moc necitim citim se skvele CO MYSLITE??? :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6203
19.7.12 16:31

Já počkala po 6nedělí, i když vlastně jednou jsem v 6nedělí byla, ale záleží na každém jak se po porodu cítí. někdo si není schopný čtvrt roku po porodu sednout a někdo ani nerodil. Zvážit to musíš sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.7.12 16:31

Já osobně bych začala až po šestinedělí ;) a jen zlehka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
19.7.12 16:43

Měla bys dodržet odpočinek v šestinedělí, tedy ten, který dítě dovolí, a pak pozvolna začít, samozřejmě až po kontrole, zkontroluj břišní svalstvo kvůli rozestupům; jo a na břicho mi přijde -a to obzvláště po porodu - nejlepší pilates. Tak cvičení zdar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková