Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky, potřebovala bych poradit. Mám krátké černé vlasy (něco málo pod ušima)a přemýšlím, jestli by se hodily stříbrné kruhy nebo zlaté
Nebo něco úplně jiného
Jo a mám v nose piercing kamínek.
Já žuté zlato skoro nenosím (nelíbí se mi), k tmavým vlasům se podle mne spíše hodí stříbro nebo třeba stříbro a kámen (zelený, modrý, žlutý). Černé vlasy a zlato (nejlépe kruhy) mi připomínají naše tmavé „kámošky“. Ale to je čistě můj názor
@Žirafátko píše:
Jsem tmavovlasá, určitě stříbrné
díky, taky jsem si říkala, že by stříbrné byly asi nejlepší
![]()
@mamartina píše:
Volila bych stříbrné nebo z bílého zlata
hned zítra omrknu ty stříbrné
@Kajuli píše:
Já žuté zlato skoro nenosím (nelíbí se mi), k tmavým vlasům se podle mne spíše hodí stříbro nebo třeba stříbro a kámen (zelený, modrý, žlutý). Černé vlasy a zlato (nejlépe kruhy) mi připomínají naše tmavé „kámošky“. Ale to je čistě můj názor
Stříbro, chir. ocel nebo bílé zlato. Nebo něco barevného. Záleží taky na barvě očí. Žluté zlato určitě ne.
Pokud jsi tmavovlasá, tak předpokládám, že jsi zimní typ (typologie jaro, podzim, zima, léto) a k tomu se hodí stříbrná nebo bílý kov (bílé zlato…). Proto bych to volila i pro šperky. No a já taky nemusím žluté zlato ![]()
@beruškaa82 píše:
Stříbro, chir. ocel nebo bílé zlato. Nebo něco barevného. Záleží taky na barvě očí. Žluté zlato určitě ne.
oči mám zelené
@Penelopka Myslím že obecně to moc nejde říct, které. Zkus si nějaké, koukni do zrcadla a uvidíš. To je asi nejlepší. Záleží asi na celkovém dojmu, barvě očí a pleti, jestli nosíš i prstýnky nebo řetízky a tak. A hlavně, jaký budeš mít ty pocit. Kamarádka měla zlaté kruhy, takové ale jako vlnky a vzorkované nebo co a byly moc krásné, v bílém zlatě už tak dobře nevypadaly. Šly ji prostě víc ty zlaté.