Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte, chtěla bych se optat, jestli někdo hubne pomocí „Norbiho tajemství“?? Pokud ano, kolik jste jíž pomocí téhle diety nebo spíše zdravého životního stylu zhubli???:)
Ahoj, já zatím ca 10kg, mám kámošku, která se tu určitě objeví a to zhubla opravdu hodně ![]()
Tercie: Norbi rozdělil jídla do třech kategorií, Kategorie č. 1 se může jíst celý den, tzn od 06:00-22:00, kategorie č.2 06:00-15:00 a kategorie č. 3 06:00-12:00
a když to člověk dodržuje a u toho sportuje, tak hubne
Saxana22: V prvé řadě gratuluji:) a za druhé bych se chtěla zeptat, jestli to jíte jen podle těch kategorií nebo to omezujete i na sacharidy?:D
Giigi: já nejsem důsledná, snažím se prostě odpoledne už nejíst to, co obsahuje sacharidy… Hlavně ne večer. A jestli to myslíš tak, jeslti si dám třeba čokoládu, tak jo, klidně dám, ale snažím se dopoledne ![]()
Saxana22: Né:D já to myslela jestli si sestavujete jídelniček podle norbiho tak, že by denní příjem jídla neměl přesahovat 100g sacharidů
nebo jen jíte jídlo podle těch kategorií?:)
Ahoj, já se teda nedžím úplně důsledně pravidel Norbiho tajmeství, snažím se dodržovat ale základní pravidla, s tím že sacharidy už si teda nepočítám, myslím celkovou denní dávku. Hubnout jsem začala cca konec října, to jsem ale dost flákala a nejela podle Norbiho, k tomu jsem se dostala až v dubnu, kdy mě zlákala kamarádka ze slovenska. Celkem mám dole 22,5kg, ale od 9.4. mám dole 13kg.
@20012004 píše:
Ahoj, je o té dietě něco i někde na webu?
Já bych to nenazývala dietou, ale spíš zdravým stravováním. ![]()
20012004: to netuším, já se na netu nedívala, mám knížku:) ale určitě někde budou nějaké zmínky, chce to jen napsat do google ![]()
Katy2: 13kg?:-O to je dost, to gratuluji!!! Já to právě začla teď nedávno ale mám to omezený i na ty sacharidy, tak jsem zvědavá na výsledek ![]()
No já si koupila knížku a než jsem jí pročetla tak jsem zjistila že jsem těhotná
, takže kdo už má nějakou zkušenost a třeba jak vpadá za celý den jídelníček
. Asi už budu muset pomalu začít, napřed teda najít knížku a zjistit co kdy jíst. Se cvičenim je trošku problém, mam zákaz do konce roku a je fakt že mě stačí porcházka s kočárem a už mě břicho dost bolí ![]()
Prosím, nemáte někdo knihu na prodej:-(( Všude je beznadějně vyprodaná ![]()