Depilace obličeje

Anonymní
12.7.12 17:13

Depilace - pomáhá depilace horkým voskem u kozmetičky (u dobré kozmetičky - což je tak 1 z 10 na trhu). Efekt delší, nutno pravidelně. Čištění pleti je také umění i správné kozmetické ošetření - platí ten poměr - dobrá je tak 1 z 10. Bohužel.
Jinak akne řeš s dobrým kožním lékařem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.7.12 17:34

Já řešila stejný problém a začala jsem užívat depilační krém weet a jsem maximálně spokojená, nemám žádný problém. Po depilaci namažu krémem a super :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.12 20:09

Ahoj, tak jak čtu, tak máme stejný typ pleti a problémy s akné. Přesně jak píšeš, po kosmetice mám sice pleť jemnou, ale pupínků snad ještě víc nebo se dlouho hojí a pak doba ovulace a opět mi jich několik naskáče. No takže jestli mám nakonec v uvozovkách týden lepší pleť tak i to je moc. Co se týká depilace, tak také mi potom druhý den vylezou zanícené pupínky. Ale teď už depilaci provádím doma Veet proužky na obličej a je po problému. Většinou depiluji večer tak 1 hodinu před koupelí a potom nechám chvilku působit ten olej z ubrousku, co je přiložen. Druhý den mažu pro jistotu Bepanthen krémem a opravdu mám klid.

• Citovat
  • Upravit
450
16.7.12 20:46

Ahoj, cukrova pasta je fajn, je prirodni a antisepticka takze na tvuj problem by mela byt idealni, navic „nerve“ kuzi takze treba na chloupky pod nosem nebo na brade je idealni. Rozhodne bych ji zkusila. Pokud jde o kosmeticku, taky mam problematickou plet a podle me je hlavni problem v tom, ze kosmeticky, i ty ktere maji renomovane znacky, nemaji plne rady pro problematickou pokozku, takze te osetruji nejakou smisenou radou, kterou zrovna maji a pak je problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
16.7.12 20:48

Btw. cukrova pasta se zklada z cukru, citronove stavy a vody, nektere muzou obsahovat med, aloe, mozna bude jeste nejaka varianta ted me zrovna nenapada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
17.7.12 23:54

Ahoj, mno ja s tema depilacnima paskama na doma nemam moc dobry zkusenosti. Prijde mi, ze spatne prilnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sluncevhrnci
22.8.12 13:12

Cukrová pasta

Chodila jsem ke kosmetičce na ošetření cukrovou pastou - a je to dobré, nedráždí a dá se lehce umýt vodou. Ale protože prostě nemám na to opakovaně tam docházet, koupila jusem přes net cukrovou pastu domů a teď se ji učím používat. Ta kosmetička ji jaksi měla v prstech, ale ono se to lepí hrozně, jako tuhý med, a nejde mi to. Jsou k tomu ale takové papíry a na ně se tobeček přilepí a pak už stejně jako s Veetem… No něco to otrhá, ale ne všecko (ačkoli i krátké chloupky celkem) a taky si člověk všude nevidí. Tak mě napadá, jestli by nešel použít na obliček ten holicí strojek na nohy?? Co myslíte???
Zdravím.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
28.5.13 15:10

Holky, ja jsem pulina, objednala jsem si voskove pasky k depilaci oblicene z Avonu… Samozrejme, ze mam alergickou reakci… :-D

Jsem byla zdechla to prvni vyzkouset nekde, kde to nepujde videt… :zed: :mrgreen:

Zmizi to samo? Nebo mam jet k doktorce?

Bych si nejradsi listila… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
28.5.13 15:11

@chatwenna záleží jakou reakci :mrgreen: mě se udělaly puchýře, zmizely samy do cca týdne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
28.5.13 15:12

@martina.se No, takova cervena krupicka a jsem trochu otekla :-D

Bozeeee…

• Citovat
  • Upravit
72725
28.5.13 15:17

@chatwenna jj, já to měla pod nosem :mrgreen: červená krupička, suchá kůže a po cca 2-3 dnech puchýře :zed: mi to slezlo samo, ale vypadalo to děsně :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
28.5.13 15:18

@martina.se Jo, jsem hvezda… :-D To je tak, kdyz se chce zenska zkraslit… Jsem si ten knirek mela radsi nechat :)

• Citovat
  • Upravit
72725
28.5.13 15:19

@chatwenna taky jsem si to tenkrát říkala, od té doby jedu jen pinzetou, je to na dlouho, ale žádná reakce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
28.5.13 15:48

@alfie

nechtěla by si zkusit trvalou epilaci???

odkaz na centrum v Liberci, ale určitě to dělají po celé ČR

http://www.skincareliberec.cz/…-krasna.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 14:40

Děvčata, chci se zeptat na použití depilačního krému na obličej. chloupky nad horním rtem řeším páskama DM + zbytek pinzeta. bradu a krk a líčka řeším klas. odbarvovačem, ale chtěla bych zkusit depilační krém. Mám ale obavu, jak budou chloupky a plet vypadat, jak začnou dorůstat a že mi dorostou brzy :-( nebude to ješte horší. ten odbarvovač celkem funguje, ale není to úplně dobré patlat na sebe tu odbarvovací chemii 2× měsíčně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková