Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já řešila stejný problém a začala jsem užívat depilační krém weet a jsem maximálně spokojená, nemám žádný problém. Po depilaci namažu krémem a super ![]()
Ahoj, tak jak čtu, tak máme stejný typ pleti a problémy s akné. Přesně jak píšeš, po kosmetice mám sice pleť jemnou, ale pupínků snad ještě víc nebo se dlouho hojí a pak doba ovulace a opět mi jich několik naskáče. No takže jestli mám nakonec v uvozovkách týden lepší pleť tak i to je moc. Co se týká depilace, tak také mi potom druhý den vylezou zanícené pupínky. Ale teď už depilaci provádím doma Veet proužky na obličej a je po problému. Většinou depiluji večer tak 1 hodinu před koupelí a potom nechám chvilku působit ten olej z ubrousku, co je přiložen. Druhý den mažu pro jistotu Bepanthen krémem a opravdu mám klid.
Ahoj, cukrova pasta je fajn, je prirodni a antisepticka takze na tvuj problem by mela byt idealni, navic „nerve“ kuzi takze treba na chloupky pod nosem nebo na brade je idealni. Rozhodne bych ji zkusila. Pokud jde o kosmeticku, taky mam problematickou plet a podle me je hlavni problem v tom, ze kosmeticky, i ty ktere maji renomovane znacky, nemaji plne rady pro problematickou pokozku, takze te osetruji nejakou smisenou radou, kterou zrovna maji a pak je problem.
Btw. cukrova pasta se zklada z cukru, citronove stavy a vody, nektere muzou obsahovat med, aloe, mozna bude jeste nejaka varianta ted me zrovna nenapada ![]()
Ahoj, mno ja s tema depilacnima paskama na doma nemam moc dobry zkusenosti. Prijde mi, ze spatne prilnou.
Chodila jsem ke kosmetičce na ošetření cukrovou pastou - a je to dobré, nedráždí a dá se lehce umýt vodou. Ale protože prostě nemám na to opakovaně tam docházet, koupila jusem přes net cukrovou pastu domů a teď se ji učím používat. Ta kosmetička ji jaksi měla v prstech, ale ono se to lepí hrozně, jako tuhý med, a nejde mi to. Jsou k tomu ale takové papíry a na ně se tobeček přilepí a pak už stejně jako s Veetem… No něco to otrhá, ale ne všecko (ačkoli i krátké chloupky celkem) a taky si člověk všude nevidí. Tak mě napadá, jestli by nešel použít na obliček ten holicí strojek na nohy?? Co myslíte???
Zdravím.
Holky, ja jsem pulina, objednala jsem si voskove pasky k depilaci oblicene z Avonu… Samozrejme, ze mam alergickou reakci… ![]()
Jsem byla zdechla to prvni vyzkouset nekde, kde to nepujde videt…
![]()
Zmizi to samo? Nebo mam jet k doktorce?
Bych si nejradsi listila… ![]()
@chatwenna záleží jakou reakci
mě se udělaly puchýře, zmizely samy do cca týdne ![]()
@chatwenna jj, já to měla pod nosem
červená krupička, suchá kůže a po cca 2-3 dnech puchýře
mi to slezlo samo, ale vypadalo to děsně
![]()
@martina.se Jo, jsem hvezda…
To je tak, kdyz se chce zenska zkraslit… Jsem si ten knirek mela radsi nechat ![]()
@chatwenna taky jsem si to tenkrát říkala, od té doby jedu jen pinzetou, je to na dlouho, ale žádná reakce ![]()
nechtěla by si zkusit trvalou epilaci???
odkaz na centrum v Liberci, ale určitě to dělají po celé ČR
Děvčata, chci se zeptat na použití depilačního krému na obličej. chloupky nad horním rtem řeším páskama DM + zbytek pinzeta. bradu a krk a líčka řeším klas. odbarvovačem, ale chtěla bych zkusit depilační krém. Mám ale obavu, jak budou chloupky a plet vypadat, jak začnou dorůstat a že mi dorostou brzy
nebude to ješte horší. ten odbarvovač celkem funguje, ale není to úplně dobré patlat na sebe tu odbarvovací chemii 2× měsíčně.
Depilace - pomáhá depilace horkým voskem u kozmetičky (u dobré kozmetičky - což je tak 1 z 10 na trhu). Efekt delší, nutno pravidelně. Čištění pleti je také umění i správné kozmetické ošetření - platí ten poměr - dobrá je tak 1 z 10. Bohužel.
Jinak akne řeš s dobrým kožním lékařem.