Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
můžete mi prosím poradit s výběrem zahradní trampolíny - chtěla bych 3,66 m a nosnost aspoň 120 kg, což splňuje např. Froggy (http://www. insportline. cz/3324/trampolinovy-set-insportline-froggy-366-cm) nebo od www.megatrampoliny.cz.
Našla jsem nějaké pozitivní odkazy na megatrampolíny i tady, ale trochu mě odrazují jejich stránky, nedočetla jsem se značku trampolíny, fyzická osoba dováží něco z Ameriky, bojím se, abych třeba za 3 měsíce sehnala náhradní díly. Na druhé straně je tam ale pomoc při výběru, z čehož jsem čerpala.
Pokud máte někdo trampošku od insportline, je tam dostatečně široký límec?
Máte takto velké trampolíny ukotvené nebo to není potřeba?
Co se týče trávy, dá se pod tím posekat tráva nebo pod trampolínou roste, resp. neroste?
Děkuju za případné rady a zkušenosti
Ahoj, máme trampolínu o průměru 4m, kupovaly jsme na megatrampolínách před cca 2roky. Naprostá spokojenost, když jsem ji dávaly dohromady, tak jsme říkaly, že je to hooooodně veliký
, ale zvykly jsme si
. Trávník máme pod trampolínou trochu poničený - vytlačené díry a tráva trochu zasychá, ale posekat pod tím lze - buď manžel sklopí držák sekačky a nebo ji přetáhneme - kupodivu to lze i ve dvou ![]()
@cimbík píše:
Ahoj, máme trampolínu o průměru 4m, kupovaly jsme na megatrampolínách před cca 2roky. Naprostá spokojenost, když jsem ji dávaly dohromady, tak jsme říkaly, že je to hooooodně veliký, ale zvykly jsme si
. Trávník máme pod trampolínou trochu poničený - vytlačené díry a tráva trochu zasychá, ale posekat pod tím lze - buď manžel sklopí držák sekačky a nebo ji přetáhneme - kupodivu to lze i ve dvou
Děkuju.
Takže to není potřeba ukotvovat i když je velký vítr?
Ukotvenou ji nemáme a ze zahrady se ani nehnula. Přes zimu necháváme kovovou konstrukci na zahradě zbytek uklízíme ![]()
Nám teda trampolínu velký vítr povalil, takže manžel dal na ty základny asi půlmetrový železa, něco jako kolejnice(nevím, kde to schrastil) a je to ukotvené tím a drží ![]()
Máme od megatrampolin tu jejich největší, myslím 4.6m. Skaceme na ní s manželem oba i s detma.
Také necháváme konstrukci v zimě na zahradě.
Tráva nám pod ní roste. Přinášíme ji oři sekání a seceme pod ní.
Nemáme ji nijak uchycenou.
Límec mi přijde oproti ostatním širší.
@slunicko100 píše:
Máme od megatrampolin tu jejich největší, myslím 4.6m. Skaceme na ní s manželem oba i s detma.
Také necháváme konstrukci v zimě na zahradě.
Tráva nám pod ní roste. Přinášíme ji oři sekání a seceme pod ní.
Nemáme ji nijak uchycenou.
Límec mi přijde oproti ostatním širší.
Děkuju. Na těch megatrampolínách mají nějakou akci, je tam zdarma spodní síť, neodhadnu, jestli je to při výběru tak důležitý kritérium, jestli je to nutný - třeba když u nás bude na návštěvě víc dětí, aby pod trampolínu náhodou nějaké nevlezlo?
My máme trampošku 4,3 m a taky nijak ukotvenou a zatím stojí kde má ![]()
Vybirej podle ceny a nosnosti, stejne je to vsecho vyrabene v Cine.
Jinak lepsi vetsi trampolina, ale nesmi tam vic deti najednou. U nas to pak skonci vzdycky brekem. Ale mozna to je tim ze mame kluky.