60ti denní jídelníček podle Petra Havlíčka

117
8.7.12 18:41

60ti denní jídelníček podle Petra Havlíčka

Ahoj holky, nevíte někdo kde sehnat ten jídelníček podle Havlíčka? Na mmb je to smazané :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.7.12 20:14
  • Citovat
  • Upravit
117
8.7.12 20:18

Super díky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.7.12 20:20

Není zač, hodně štěstí..Já zatím nenašla pevnou vůli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.7.12 20:23

Já už jí měsíc držím ale měla jsem jen stažený odkaz, takže na prd :D a mám 5kg dole ;-) ale obědy nedržím a zatím ani necvičím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.7.12 20:30

Takže se držíš snídaně, svačin a večeří? Oběd si děláš jinej? A kombinuješ to nebo jedeš podle toho co tam na ten den je?

Týý joo 5kg bych taky brala, jsi dobrá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.7.12 20:42

Snídaně: müsli s jogurtem
svačina: ovoce (jakékoliv) množství dodržuju
oběd: cokoliv, prostě guláš, rízoto, řízek s kaší, akorát si dávám menší porce nebo se spíš snažím :D
svačina: zelenina, nebo knäkenbrot, nebo jogurt
večeře: zelenina, kuř. maso, nebo tuňák, nebo šmakoun, celozrné těstoviny

jinak kombinuji, nedodržuju přesně co tam je napsané, občas i hřeším :D
ale moje váha byla 90/168cm, ted zatím 85, no takže zatím žádná sláva no, ale jestli to bude dál klesat (ťuk ťuk) tak budu ráda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.7.12 20:48

Tak mě to přesvědčilo, jdu do toho. No já mám 175cm a jsem na 78 kg, podle výpočtů bych měla mít 64kg, takže mám co dělat. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.7.12 20:56

Jde o to co normálně jíš, já jedla nezdravě, přejídání a taky těhotenství :D no ale hodně sladkýho to teď nejím skoro vůbec, no dneska teda borůvkové knedlíky :D :D ale sušenky čokoládky buchty atd jsem si odřekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4069
8.7.12 21:05

Holky já myslím, že ty přílohy-sacharidy-k večeři by měly být spíše vyjímečně, teda asi jak u koho, mně ale sach. večer dělají paseku..já s tím hrozně bojuju doteď-s nadváhou, a nedaří se mi, i když docházím do poradny a mělo by to jít dolů, ale nejsem schopná dodržet pravidelnost v jídle, vždycky je něco důležitější, než si připravit jídlo 8o úklid, dětičky apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.7.12 21:06

No tak já taky to sladký, každej den buď čoko, nebo oplatek a taky sladký pití - cola, moje srdcová záležitost :oops:,no a nejvíc těhu, už z prvního jsem měla kg navíc a teď po druhým… :poblion: :poblion:

ale vidím, že když se chce, tak to jde… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.7.12 21:09
No
@marcellia píše:
Holky já myslím, že ty přílohy-sacharidy-k večeři by měly být spíše vyjímečně, teda asi jak u koho, mně ale sach. večer dělají paseku..já s tím hrozně bojuju doteď-s nadváhou, a nedaří se mi, i když docházím do poradny a mělo by to jít dolů, ale nejsem schopná dodržet pravidelnost v jídle, vždycky je něco důležitější, než si připravit jídlo 8o úklid, dětičky apod..

No je fakt, že mojí kámošce to výživová nedoporučila, jen bílkoviny a zeleninu a hubne. Ale jak se v tom má člověk vyznat, každej říká něco jinýho :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
8.7.12 21:17

:mavam: já nemám chut do hubnutí i když to potřebuji ale vím, že ted bych to nezvladla ale díky moc za jídelníčka od havlíčka snad na podzim se do toho dámmmm :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.12 21:21

Tak já mám jídelníček, teda lépe řečeno stravovací plán přímo od pana Havlíčka pro mě a poměry mám teda dost jiné, třeba k večeři rozhodně mnohem více sacharidů, ke svačině vždy sacharidy. A pak taky pár instrukcí: rozhodně nekrátit dané porce jídla, dodržovat rozestupy mezi jídly a nemám druhou večeři :nevim:

• Citovat
  • Upravit
344
8.7.12 21:51

Ahoj, můžu se zeptat pro koho je dělaný ten jídelníček? Jestli je to pro ženu nebo muže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková