Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, mazání není samospasitelné, nejdůležitější je zkrátka genetika
. Strie ti nikdy nezmizí, zůstanou napořád, ale časem vyblednou a trošku se sjednotí s ostatní pokožkou. V lékárně se dají koupit krémy, které by to měly podpořit, respektive urychlit, ale nakolik fungují, toť otázka. Je to opět individuální
.
Nezmizely (jsem přes 4 roky po porodu). Mám je na prsou, stehnech (vnitřní části), bocích. Nejsou nějak tragicky vidět, hodně zesvětlely. ![]()
Krém sem měla z Oriflamu a nic se nestalo, ale hezky voněl, tak se s ním mažu jen tak ![]()
Hm, co bych dala za dve strie:D strie nezmizi nikdy - je to popraskane zevnitr ale casem ti vyblednou, tak to pak nebude videt.
Nezmizely, ty co se mi udělaly v pubertě (víc jak 10let), už zesvětlaly, ale stejně jsou vidět.
Nezmizely ani 23let po porodu, jen zesvětlaly. A taky jsem se poctivě mazala. ![]()
Jo, strie bohuzel nezmizi, jenom vyblednou tak, ze nejsou tolik videt. Ale na stehnech mam strie z puberty tak velke, ze teda videt jsou. ![]()
Nezmizely, taky jen zesvětlaly, ale daly si na čas, potvory. Myslím, že mazání nemá žádný efekt, bude to fakt genetické, já v těhotenství mazala velmi poctivě, drahými přípravky, do nějakého 5. měsíce nic, pak to začalo, snad ještě týden před porodem mi stihla popraskat půlka břicha až nad pupík, mazala jsem pak i krémem určeným na „zmírnění strií“, jak tvrdili v lékárně, ten byl zase o další stovku dražší než ten preventivní, ale žádný efekt.
Jen zesvětlají, ale když se opálím, tak mám fakt „sexy“ stehna z vnitřní strany. Asi se jich nedá zbavit, já už je mám od puberty a nic (krémy, sport, fitko).
![]()
Jako proti tomu, jak strie vypadaly v těhotenství, a jak vypadají teď, tak ano, zmizely. Měla jsem brutálně popraskaný zadek a prsa, tmavě fialové klidně 10-15cm dlouhé jizvy, fuj
Celkem brzy po porodu všechny zesvětlaly a teď jdou vidět opravdu jen minimálně. Spíš než barvou tak „strukturou“ kůže. Ale na první pohled nic, čeho by si člověk všiml…a na ten druhý si taky nikdo nestěžoval ![]()
Mě se strie vždycky zatáhli, zbyly po nich maximálně takové tenounké bílé linky, poněvadž jsem tvarohově bílá i normálně, tak nic nebylo vidět.
Doufám, že to tak bude i teď, popraskalo mi břicho kolem pupku, mám tam hotový sluníčko s paprskama ![]()
Tak me v podstate zmizely-zatahly se, vybledly, jen zblizka, v urcitem uhlu, jsou videt tenke bile nitky…trvalo to 4 mesice, na prsou dele (kojila jsem).
A nedá se jich nějak zbavit třeba laserem nebo tak? Nějak bych proti nim ráda bojovala, ale nevim si rady ![]()
Já mám strie od svýxh 13 let. Jsou velké a i když se opálím moc se nezakryjí.
Mám je na stehnech z vnější strany a na bocích.
Chtěla sem si na to zvyknout ale mám stím hrozný problém.
Chci jít na laser na odstranění strijí…ale musím prvně našetřit. Stojí 1000 Kč za 5 cm kůže.
Takže mě to vypočítali na 6000 Kč.
Takže si na to buĎto ušetřím a nebo si budu muset zvyknout.
![]()
Na brise strie nemam, ale na zadku jeste z puberty ano. De facto nejsou videt, tak nejak vrostli do kuze. V kolikatem jses tydnu?
Ahoj holky,
v těhotenství jsem se mazala a stejně! Na stehnech a zadku a teď jsme s malým blbli u zrcadla a já zjistila, že mám dvě na břiše!! Mažu se stále, tak by mě zajímalo, jestli někomu strie zmizely nebo s jejich vzhled aspoň vylepšil a po čem? Nikdy jsem se striemi problém neměla.