Cysta, gynex, snažení :-(

20807
12.8.10 15:32

Cysta, gynex, snažení :-(

Ahojte holky, tak jsem zase tady. A pořád ještě nejsem těhotná. :-( Uplynulé dva měsíce jsme se snažili to jak se říká nehrotit. Prostě jsme tomu nechávali volný průběh. A taky nic. Antikoncepci jsem vysadila v dubnu. V květnu mi zjistila dr. malou cystu na vaječníku. Na další kontrole mi řekla, že by tato cysta neměla mít vliv na otěhotnění. Myslíte, že je to tak?
Kamarádka mi poradila Gynex. Prý jí pomohl s cystou a prý je taky dobrý k podpoře otěhotnění. Tak nevím no. Papám ho poctivě. V neděli mi dle kalendáře začínají „plodné dny“. Jestli mám nebo nemám ovulaci vůbec netuším. Začala jsem si měřit tento cyklus BT. A koupila ovu testy. Jsem prdlá, že? Ale když já to mimi tak moc chci :-(
Holky, která máte prosím zkušenosti s cystou a otěhotněním, Gynexem a nebo nějaký typ jak na mimi, prosím poraďte nebo aspoň podpořte nějakou pozitivní zkušeností.
Díky moc
 Mína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.8.10 15:38

ahoj, já taky dlouho nemohla otěhotnět, cystu jsem sice neměla ale zkoušela jsem tři roky kde co.. brala jsem Femigard a podle ovu testů jsem zjistila že mi pomohl k ovulaci aspoˇb když už nic jiného a kamarádce se taky nedařilo a po něm to šlo hned.. Gynex jsem taky zkoušela ale po něm jsem nezaznamenala žádné výsledky, tak být tebou tak ho doužívám a přejdu třeba na ten Femigar, třeba změna v něčem pomůže a víc ti sedne.. jinak pro mě u obou dětí pomohla nějaká změna a tím jsem na tolik nemyslela, v podstatě jsem to vzdala a šlo to hned, tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
12.8.10 15:49

ahoj, mina, to sa nesnazite este dlho, rok je stale normalna doba.

meranie BT je ale super metoda na zistenie niektorych dolezitych veciach o cykle.

a niektore vychytavky?
urcite jedz listovku a vit.E
okrem toho mozes jest:
soju na viac folikulov
pit grep na plodny hlien
jest ananas aby sa vajko lepsie uhniezdilo.

a manzel by mal jest ACE selezin na lepsie spermie.

ak chces vediet viac, kludne napis sz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emimi
12.8.10 16:18

Míno, já beru gynex, teď jsem načala druhé balení, hlavně na urovnání cyklu po HA, zatím jsem měla jeden cyklus bez prášků a MS jsem dostala 34.den, sice zpoždění,ale některým MS ani sama nepřišla. Pokud je dobrý na otěhotnění zatím nemůžu říct, začali jsme se snažit koncem července a to uvidíme pravděpodobně až příští týden :roll:

• Citovat
  • Upravit
20807
13.8.10 15:04

Angelino, díky moc za podporu.
S Gynexem asi seknu. Začala jsem totiž malilinko krvácet mimo cyklus. Beru jej 3 x denně dle návodu. Vzala jsem si ho ráno a v poledne a odpoledne jsem zjistila, že malilinko krvácím. Nepříčítala jsem to gynexu, ale nějak jsem zapomněla na večerní dávku a krvácení přestalo, pak jsem ráno spěchala do práce a na ranní dávku jsem si vzpomněla až kolem 11 hod a za pár hodin jsem zase objevila pár kapek krve. Tak jsem si už další dávku nedala a teď zkusím dnes a zítra Gynex nebrat a pokud nezačnu zase krvácet, tak je to jasné, že je to Gynexem. Nevím jak je to možné, všude se píše, že to má nepravidelný cyklus urovnávat a né způsobovat krvácení mimo cyklus, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.8.10 15:05

Soldi, díky moc moc moc za tipy… hned valím nakupovat :-) fakt díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.8.10 15:07

Emimi, díky za odpověď… jak jsem už psala, asi s Gynexem seknu… vypadá, že mi rozhodil cyklus… ach jo
Tobě držím mooooc palečky, ať máš co nejdřív dvě pořádné //!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
13.8.10 19:46

Mino, s Gynexem zkusenosti mam a dobre. Nerekla bych, ze to krvaceni souvisi s nim. Kolik kapek za den sis davala? Muze se maximalne 21. Mohla ti treba prasknout ta cysta. Ty se mimochodem pry delaji, kdyz uz se telo nestiha cistit, tak si ten neporadek uklada ruzne po tele prave ve forme tech cyst. Gynex ma i detoxikacni ucinky. Tim by ti mohl pomoci, aby se ti cysty nedelali.
Jinak, aby se u bylinek ukazaly vysledky, museji uzivat dlouho a pravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.8.10 20:03

miina, k tym mojim tipom este.
soja sa berie len 5 dni, s tou je to komplikovanejsie, ak chces, napis sz, vysvetlim.

ananas by sa mal jest 5 dni po ovulke- hlavne ten stred.
a grep by sa mal pit dva az tri deci denne cca 5 dni pred ovu.

a kontryhel sa pije 2 krat 2 deci denne do ovulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 20:48
Mína13 píše:
Angelino, díky moc za podporu.
S Gynexem asi seknu. Začala jsem totiž malilinko krvácet mimo cyklus. Beru jej 3 x denně dle návodu. Vzala jsem si ho ráno a v poledne a odpoledne jsem zjistila, že malilinko krvácím. Nepříčítala jsem to gynexu, ale nějak jsem zapomněla na večerní dávku a krvácení přestalo, pak jsem ráno spěchala do práce a na ranní dávku jsem si vzpomněla až kolem 11 hod a za pár hodin jsem zase objevila pár kapek krve. Tak jsem si už další dávku nedala a teď zkusím dnes a zítra Gynex nebrat a pokud nezačnu zase krvácet, tak je to jasné, že je to Gynexem. Nevím jak je to možné, všude se píše, že to má nepravidelný cyklus urovnávat a né způsobovat krvácení mimo cyklus, ne?

podle mě to není gynexem, možná to chce vydržet a upraví se to, a nechceš zkusit ten Femigard? ségra si myslela že už je v přechodu a dostala ms jednou za půl roku, užívala toto a dneska jásá že má vše ok, asi to taky nepomůže každýmu ale za zkoušku to stojí, je to přírodní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.8.10 22:43

Cernus, dávala jsem si 3×7 kapek dle návodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.8.10 22:45

soldi, s tou sojou… to myslíš soju v tabletách? kdybys byla tak hodná a vysvětlila mi to. díky moc…
a moc díky za tipy… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.8.10 22:47

Angelino, ten Femigrad jsem dneska už studovala na netu… asi ho zkusím. Mohla bys mi prosím poradit, kdy ho nasadit? jestli po MS nebo při MS? děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.10 09:45
Mína13 píše:
Angelino, ten Femigrad jsem dneska už studovala na netu… asi ho zkusím. Mohla bys mi prosím poradit, kdy ho nasadit? jestli po MS nebo při MS? děkuju moc :kytka:

já myslím že je to jedno úplně kdy začneš ale jak začneš tak nepolevuj a mají se vybrat tři ty femigardy, musíš vytrvat aby to mělo účinek, držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
14.8.10 10:20

Angelino díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie