Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, podívej se do popisku
Šance je
Držím palce, ať se zadaří
Ahoj,taky jsem důkazem toho,že první hned vyšla,držím palce,ať se mističkáři co nejlíp zavrtají a vydrží 9 měsíců ![]()
AHoj držím palce a mrkni na metřík. Vyšlo nám 1IVF po neúspěšných IUI.
ahoj, taky mám dítě hned po 1. pokusu. Čistě statisticky je při IVF do 35 let pravděpodobnost cca 50-55%, takže holt půl na půl. Třeba můj CAR (Unica, Brno) měl tehdy statistiku 1. pokusu u matek 30-35 nějak 53%). 2. pokus měl tuším 57%. Pravděpodobnost se dá zvýšit přídavnými metodami, jako ICSI, asistovaný hatching, apod. My to využili (v podstatě jsme museli, kvůli katastrofálnímu spermiogramu).
Můj bratr fyzik/matematik tvrdí, že pokud je nějaká pravděpodobnost větší než 50%, je to jistota ![]()
Držím palce!!!
Omlouvám se, že takto anonymně, ale jinak jsem několikaletá uživatelka emimina. Ale mám svůj důvod.
U mě vyšlo 1. IVF, bez jakýchkoli předchozích pokusů (IUI apod.). Otěhotněla jsem v 38 letech. Takže šance je !!! Moc držím palečky ať to vyjde ![]()
Tak já asi tady trošku zkazím statistiky - 3× IUI a teď 5.IVF, šance je dle výsledků Center asistované reprodukce okolo 35% po embryotransferu.
souhlas s večkou, šance bývají kolem 35%
, na KETy ještě trochu míň
jojo, po KET je to kolem 30%, ale já se jinak utěšovala touhle jejich statistikou, která mluví o 50% ![]()
http://www.unica.cz/…y-lecby.html
No my měli štěstí ![]()
Mě vyšlo vlastně taky 1.IVF,po první punkci jsem neměla zralé oocyty,takže se nepočítalo.Při dalším se zadařilo,ted už se bohužel nedaří,ale díky za toho našeho kluka ![]()
šance otěhotnět po ivf je 25-30% a po KET ještě menší. Car si sice uvádějí svoje statistiky, ale to nic nemění na tom, že celková procenta jsou prostě těch 25-30%.
Já jsem sice taky otěhotněla hned při prvním pokusu, ale moc jsem se na to neupínala, páč abych pak nebyla z toho na prášky. Jinak tady jsou statistiky
http://www.zenska-neplodnost.cz/…-fertilizace
Ahoj, mě vyšlo hned 1. IVF+ICSI, po 5ti neuspěšných IUI a mám 7mi měsíční dvojčátka-holčičky
![]()
Nam vyslo taky IVF napoprve,kazdym dnem se nam narodi dve holcicky ![]()
Vsem snazilkam drzim pesticky ![]()
ahoj holky chtela bych radu ![]()
dneska jsem byla na posledni ultrazvuk a čeka me prvni pokus tak ja doufam ze to vyjde hned na poprve.ptala jsem se doktora co si mysli jaka je u me sance na to abych otehotnela hned na poprve a rekl mi "u vas velka 60 procent ale neni 60 procent nejak malo?
no snad to vyjde na 1 pokus ![]()
Ahoj! Nejdřív se omlouvám za anonym. Chtěla bych vědět jaká je šance na otěhotnění při první IVF? Jedná se o moji sestru, byla několikrát na IUI, to bylo bez úspěchu. Já sama mám dvě děti a udělala bych cokoliv abych jí nějak mohla pomoct (bohužel to není v mé moci). Teď stimulujem na IVF, tak jí aspoň píchám injekce (protože ona je nemůže ani vidět) a když nemůže její manžel (kvůli práci) tak s ní do CARU jezdím já. Je to jediný co pro ni můžu dělat. Tak prosím aspoň o malou naději že první IVF může být úspěšné! Pište budoucí maminky!