Utrogestan na 10 nebo 15 dní?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5593
9.8.10 15:48

Utrogestan

Ahoj holky tady většinou čtu,že dr. pěrdepisuje utrogestan na 10dní a mne ho předepsal na 15dní v měsíci?snažím se otěhotnet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
9.8.10 17:14

ahoj rere, predpisuje sa podla uvazenia doktora a podla toho ako sa Ti snazi nastimulovat cyklus a podla toho, kolko mas vlastneho progesteronu. robil Ti hormonalny profil? ci preco Ti ho vlastne predpisal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.8.10 17:28

Čo znaméná hormonálny profil?asi my ho nerobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.8.10 17:31

HP sa robi tak, ze Ti zoberie krv a zisti ake hormony mas a ake nemas. utrogestan sa dava, ked mas malo progesteronu , co je hormon, ktory vylucuje zlte teliesko po ovulke a sposobuje rast sliznice maternice a potom aj menstruacne krvacanie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.8.10 17:31

a preco Ti predpisal ten utrogestan? predpisal Ti ak clostil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.8.10 17:36

Predpísal my aj klostík.Už viac než rok sa snažíme o mimčo.Priateľ má vše o.k a ja ja som bola min.mesiac na laparoskopii kde mi zkúmali vajcovody a tiež to dopadlo dobre akurát vravel niečo o folikulách,že ak mi praskne pri ovulaci,že mi nemá kam vitiecť(asi ten folikul) a tak mi predpísal lieky a povedal,že by mi mali pomocť k oplodneniu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.8.10 17:40

No krv mi brali tak asi my to vyšetrenie robili na ten hormon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.8.10 17:50

tak ak mate takto vsetko osetrene, tak mu ver, ze vie, preco Ti predpisal tych 15 dni.

ale folikul vacsinou vytecie do vajcovodu, takze to moc nechapem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.8.10 17:55

No može byť ,že ja som špatne niečo pochopila.Dík za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.8.10 18:03

rere, no, niet zac. a mavas normalne ovulaciu?
lebo prave clostil je na to, aby si ovulovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
9.8.10 18:15

Ahoj holky :mavam: Já taky beru clostík a utroš. Clostík od 5-tého dne 1tbl denně po dobu 5dní, a potom od 20-tého dne MC beru utroš 3×1tbl taky 5dní. Ted jsem tuhle kombinaci najela na 3-tí cyklus,a zatím bezvýsledně :nevim: Hormonální profil mi doktor zatím nedělal,ale zažádám o něj. Je mi divné,že se už rok snažíme a nic. Jsem sice už starší,ale mám 3děti dospělé a nikdy jsem neměla problém otěhotnět.Minulý rok se nám podařilo,ale bohužel v 8týdnu missed :cry: Od té doby nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.8.10 18:20

olienka, ahoj, a to Ti ako mohol predpisat clostil a utros, ked nerobil hp? na zaklade coho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
9.8.10 18:24

To sama nevím,fakt to takhle beru už 3měsíc :nevim: Ani vlastně nevím,jestli ovuluju :nevim: Je mi to také divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.8.10 18:32

olienka, menila by som gynekologa. clostil sa moze brat len 6 krat za zivot inac moze mat neskor nasledky, je to anabolicke steroidum, cize totalne svinstvo.

a ked Ti ho predpisal len tak hala bala, tak je to nezodpovedny hlupak.

robil Ti aspon folikulometriu?
alebo nejake ine vysetrenia?
kedze si bola tehu, tak asi ovulujes.

a mm bol na spg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
9.8.10 18:33

Ahojky, tak ja byla ted na preventivni prohlidce tu v Nemecku a jelikoz se snazime s manzilkem o mimco uz asi od brezna-dubna neuspesne, zacla jsem si merit teplotu a zjistila,ze ovu sice je, ale mam kratkou lut.fazi…Tak jsem to rekla dr., ta me vysetrila, vse ok - co mohla videt sonem atd. a napsala mi ten Utrogestan, ted jsem ho brala hned ode dne navstevy - 14.DC - do dne MS 2 tabl.vecer a pak to mam brat od 9.-21.DC…jo ale zadny profil mi nedelala…jinak ma jit manzilek na vysetreni spermii,zda je vse ok a kdyz jo a ani ten progesteron nezabere, tak musim na tu laparoskopii…rere, ta laparoskopie, jak to probiha, jak dlouho jsi byla v nemocnici, pry je to v plne narkoze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí