Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Daajik:
Já myslím,že ti ovu taky příde.Taky sem mnela strach ale bylo to zbyteční.
noo vlastne nad tim premyslim, ze min.cyklus jsem to brala od 14.DC a teplota se vysvyhla jeste ten den, ale dle dr. mela prijit ovu az za 2-3 dny a pravdepodobne prisla 16.DC, ale ty teploty byly stejne nake nizsi,nez je mivam…vzdycky po ovu tak 36.7-36.9 a ted to bylo max. 36,8 a to jen 1×
noo, ja zkusila ovu testy predminuly cyklus a ukazaly mi 2× ovu behem 1 cyklu, ale bohuzel jsem ten cyklus nemerila teplotu…
nene, myslim 2× za cyklus…bylo to nak kolem 9.DC a pak kolem 16. pozitivni…dobry,ze:-) Ale pry i tohle se stava ![]()
noo, to nevim, mozna, ze ta ovulka fakt 2× byla:-) Ale na vysledku to je stejne jedno, pac tehu nejsem. Ale cetla jsem na netu, ze to tak nektere obcas maji:)
Holky mne i dnes bolí v podbŕíšku a teť nevím jestli z tý ovu nebo z toho utrogestanu.Já si myslí,že spíš ten utrouš protože je to už 3dni co mne bolí.
kazda to snasi jinak, me bricho nebolelo, ale beru to taky az vecer a ne rano a vecer…ale pri ovu me vzdycky poboliva bricho 2-3 dny…tak to bude treba ta ovu
noo ja jeste nevim, jsem dnes teprve 12.DC a ovu jsem mela minule az 16.DC, takze uvidim…psala jsem jednomu dr. na netu o tom utrosu a on mi napsal, ze nevidi duvod, proc bych ho mela brat pred OVU…tak fakt nevim
zitra mam jit na krev kvuli prolaktinu, dr. ma konecne zitra po dovci, tak se ji zkusim zeptat a pisnu
Tak ti držím palce a pak písni jak si dopadla.Ale vydíš u mňa utrogestan ovu nezastavil a zatim my znich ani není špatne akorát do obeda nemám moc chuť na jídlo(co je u mňe zvláštní) a sem pořád ospalá.
Olienko, ten clostím až od 5tého dne se mi zdá trochu dost pozdě tedy, ale nevím ![]()
Jinak utroš rozhodně brát až po OVU jinak jí zbrzdí.
Caty píše:
Olienko, ten clostím až od 5tého dne se mi zdá trochu dost pozdě tedy, ale nevím
Jinak utroš rozhodně brát až po OVU jinak jí zbrzdí.
Caty mne clostíka dr.předepsal taky od 5tého dne o utroš před ovu a aovu sa mi stejne dostavila.Ale u každého je to asi jiný.