Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj to bude určite ta ovu a musím říct,že mne taky 3dni bolelo hodne břicho a taky si myslím,že to ten clostík nebo utroš
ja tu ovu vzdycky citila, ale ne teda takto jak ted…hoodne neprijemny
no já taky takhle intenzivní bolesti sem ješte nikdy nemnela při ovu asi má nanás stejný účinek ten utroš.taky bereš klostíka?
nee klostika neberu, ja ovu normalne mam, takze ten nepotrebuju
já ovu taky mám a stejne mi ho dr. předepsal
já dnes budu končit a tobě přeju obrovskou ovulaci a aby ti to vyšlo. ![]()
ahaa, ja myslela, ze se to predepisuje jen,kdyz ovu neni. Tak mas aspon jistotu, ze ovu je
A kdy cekas MS?
Mooc dekuju
tak zitra uvidim,co teplota a pak me ceka zas cekani
dobrouuuu ![]()
ahooj rere, tak teplotu mam konstantni uz 6.den
tak to uz vubec nechapu ty bolesti v prsach a podbrisku…,ale treba i teplota muzou klamat
daajik ahoj nezoufej já myslím,že máš všechny příznaky ovu a co takhe odelat si ovu test?
ahooj rere:-) Ty ovu testy jsou tu drahe jak cip, 13 Euro, no, ale kupim si ![]()
v Nemecku…nejlevnejsi tehu testy jsem tu koupila za cca 3,5 Eura, ale je pravda, ze to vzdycky kupuju v DM. V lekarne jsem tak jen z dalky videla par cen jinych veci a prisly mi o hodne drazsi nez v klasicke drogerce…
daajik
no je to drahý vćr je kupuju za 50ck a dokonce přes ebay mne vyšli kus za 6,5ck ale já bych na tvým míste testla ješte dnes urćite tam bude neco.termýn na to máš i příznaky
tak jsem zkusila ovu test a je pozitivni…tak jen mam strach, abych nemela cystu nebo neco, ale to by videla na sonu,ne? A to jsem tam byla pred mesicem
DAAJIK
já myslím,že ovu test to cystu asi neukazuje to bude ta ovu ![]()