Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooj rere) Jak se mame? Predstav si, ja tu teplotu mam porad stejnou, tak nak porad kolem 36,5, 36,6…Utros beru jeste dnes a zitra a pak uvidim…,ale ten Utros by mel pomoct spis oplodnenymu vajicku se zavrtat, ale takhle…se zacinam priklanet k tomu nazoru, ze fakt OVU zabranuje, no, jeste muze teplota klamat,ale co ty ovu bolesti… ![]()
Ahojky
Tak mam opet potvrzenou informaci od dalsiho dr., ze se to ma brat po ovu, kdyz je cyklus cca 28 dni, tak od 16.-25.dne a pokud je cyklus kratsi jak 28 dni, tak od 14.dne…No, takze pristi cyklus to zacnu brat dle OVulky a hned 1.den zvys.teplot to nasadim.
já to mám taky potvrzené z poradny tady z e-mimina ale mne to ovu min.mésíc nezabránilo. ![]()
Ty jsi brala myslim od 14.dne,ne? To Ovu nezabrani, pokud ji mas kolem tohoto dne. Horsi je, jak jsem to brala ja
No nic, pouceni pro priste a uz se tesim, az prijde mrcha, ale jsem teprve 22.DC,achjooooo
Posledni pul roku jsem se jeste tak na tu mrchu netesila ![]()
daajik
já jí brala od 12týho dne a ovu mám 14týho dne.ale tenhle měsíc to mám s folikumetrii tak to budú mít potvrzené i od dr.
Ahojky, Rere, tak jsem vcera dostala MS, takze ja jsem opravdu OVU nemela a jeste prisla mrcha driv…,tak se muzeme snazit aspon driv, kdyz uz nic,ze..
Ale je mi z toho nak smutno, vsude tehulky, deticky, maminky, rodinky…asi je to tim,ze se na to clovek zameruje a vsude to vidi… ![]()
daajik nesmuť já mám po menstruaci 2dni a si ten urtoš radši po ovu.
ahojky devcata tak jsem taky dostala ten utros mam ho na pul roku a mam brat jednu dene.a mam ho brat az 16DCjenze mi dr.nerekl jak ho mam uzivat jestly polikat nebo zavadet.poradite mi nektera??? dekuji.