Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky zakládám novou diskuzi pro snažilky které jsou na začátku snažení… tak se přidejte
![]()
Ahojky, my se taky snažíme. máme už doma jednu holčičku, ale chtěli bychom ještě jednoho křiklouna.
![]()
Ja se tez pridavam, mame doma slecnu a chteli bychom chlapecka…
Ahoj holky, my se snažíme teprve asi 14 dní… o první miminko
kolik vám je? jestli se můžu zeptat? ![]()
Mně je 27 a Adriance 2 a půl roku. V lednu mi končí rodičák, tak doufám, že do té doby už budu těhotná. Snažíme se od zimy, před dvěmi měsíci jsem o mimi přišla a teď začínáme na novo. Tak už se těším na ovulaci a hurá do toho.
![]()
nene neberu žádné vitamíny.. ty jo?? mě je teprve 18 a miminko chci už rok
já budu mít ovulaco asi tak za 3 dny
![]()
my se snazime dva mesice, me je 22 a doma mame 13 mesicni Andrejku
ahojky,já bych se taky přidala… snažíme se o první:o) a je mi 28… brala jsem HA,ale od začátku roku už ji neberu a zatm se nám nezadařilo:o(
To u nás to poprvé jsem otěhotněla hned. A teď se nedaří, tak uvidíme, jak se to tady bude za měsíc hemžit těho testy se dvěma proužky za měsíc. Přál bych nám to všem ![]()
já neberu HA teprve druhý měsíc…první měsíc nic, tak doufám že třeba tedka mi to vyjde! ![]()
Jo a já jsem začala brát listovku, myslím, že tím nemůžu nic pokazitt
jestli je ta otázka pro mě:o), tak já jsem brala HA od 16 asi tak, takže dlouhých 12 let… listovku jsem taky papala tři měsíce, ale teďka nejím nic…
já jsem brala HA od 14 let takže 4 roky a před dvouma měsíci jsem ji vysadila
chtěla bych se zeptat co je to bazální teplota a jak se měří? já jsem o tom ještě neslyšela
ta určuje ovulaci?