Kde se dá sehnat Femibion 800 za nejlepší cenu?

12681
6.8.10 14:29

Femibion 800

ahoj, chci si ho koupit, ale nevím, kde se dá sehnat za nejlepší cenu. Je to poměrně drahý a tak i zvažuji objednání z internetu- pokud by se to vyplatilo, kde jste ho kupovali vy, za kolik a kolik tablet tam bylo? Díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9879
6.8.10 14:59

Já ho brala asi 3měsíce před početim na to je výbornej a pak když jsem otěhotněla tak Maternu. Gyndař řikal at beru Maternu že ve Femibionu neni jod pro mimi.Nestál tolik něco kolem 370kč na měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
6.8.10 15:02

Já jsem si ho kupovala na internetu http://www.docsimon.cz/…folin-tbl-30
na měsic za 278,– a byl mi doporučen na emiminu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
6.8.10 15:08

Ahoj taky jsem brala Femibion, celé těhotenství i teď ho beru při kojení, byla jsem po porodu moc unavená. Byl mi doporučen od gynekologa a na diskuzích jsem četla spokojenost. Já jsem ho kupovala normálně v lékárně, ale na netu je asi levnější.
pandoro - jód ve Femibionu je v obou i v 800 i v 400 stačí si přečíst příbalový leták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
6.8.10 15:11

Já ho kupovala na www.lekarna.cz. Přecijenom je to levnější, navíc ho ve všech lékárnách neberou, protože je drahej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30305
6.8.10 22:17

Jak koukám na poštovné nevyjde levněji si ho koupit v lékárně? Jakmile připočítám k těm nízkým cenám poštovné jsem na to stejně jak v běžné lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
7.8.10 09:28

Aspero my tam kupujeme i ostatní vitamíny pro celou rodinu, třeba na několik měsíců, takže pak máme dopravu zdarma. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30305
8.8.10 20:39
MarketaJ píše:
Aspero my tam kupujeme i ostatní vitamíny pro celou rodinu, třeba na několik měsíců, takže pak máme dopravu zdarma. :wink:

Tak to už pak vychází dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital