Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, chci si ho koupit, ale nevím, kde se dá sehnat za nejlepší cenu. Je to poměrně drahý a tak i zvažuji objednání z internetu- pokud by se to vyplatilo, kde jste ho kupovali vy, za kolik a kolik tablet tam bylo? Díky za tipy
Já ho brala asi 3měsíce před početim na to je výbornej a pak když jsem otěhotněla tak Maternu. Gyndař řikal at beru Maternu že ve Femibionu neni jod pro mimi.Nestál tolik něco kolem 370kč na měsíc
Já jsem si ho kupovala na internetu http://www.docsimon.cz/…folin-tbl-30
na měsic za 278,– a byl mi doporučen na emiminu ![]()
Ahoj taky jsem brala Femibion, celé těhotenství i teď ho beru při kojení, byla jsem po porodu moc unavená. Byl mi doporučen od gynekologa a na diskuzích jsem četla spokojenost. Já jsem ho kupovala normálně v lékárně, ale na netu je asi levnější.
pandoro - jód ve Femibionu je v obou i v 800 i v 400 stačí si přečíst příbalový leták.
Já ho kupovala na www.lekarna.cz. Přecijenom je to levnější, navíc ho ve všech lékárnách neberou, protože je drahej.
Jak koukám na poštovné nevyjde levněji si ho koupit v lékárně? Jakmile připočítám k těm nízkým cenám poštovné jsem na to stejně jak v běžné lékárně.
Aspero my tam kupujeme i ostatní vitamíny pro celou rodinu, třeba na několik měsíců, takže pak máme dopravu zdarma. ![]()
MarketaJ píše:
Aspero my tam kupujeme i ostatní vitamíny pro celou rodinu, třeba na několik měsíců, takže pak máme dopravu zdarma.
Tak to už pak vychází dobře.