Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno všem!
Rok jsem bez antikoncepce a nějakou dobu už se snažíme o mimčo. Začala jsem minulý měsíc měřit bt.
Teď se ale cyklus místo toho, aby se dával do pořádku, stále zhoršuje.
Prvních pár měsíců jsem měla ms cca 5-8 dní…teď poslední dobou je to spíš než ms velmi silmé špinění, hnědý výtok s kusy sliznice. Špinění trvá třeba i 16 dní (intenzita se v průběhu lehce mění).
Mám tohle považovat za ms? Máte to některá taky tak, že se vlastně v průběhu žádná červená krev neobjeví?
Díky a pěkný den
Zaara
ahoj zaara, za menstruacne krvacanie sa povazuje len cerstva krv. ked hentak spinis, pravdepodobne nie je cosi dobre. isla by som s tym za gyn. organizmus je niekedy po vysadeni hak celkom zblbnuty
Ahoj Soldi! Tak to jsi mě ale vůbec nepotěšila ![]()
Já jsem si říkala, že když to přichází s jakou takous pravidelností…
Ahoj, moje máma měla stejý problém co máš ty, bylo to způsobené cystou, nějaký ten týden ji pak sledovali(chodila na prohlídky, jestli se nezvětšuje) a pak šla na operativní odstranění.. Být tebou si co nejdřív zajdu k dr i když rovna třeba špiníš…
zaara, ako pise michaela moze to byt cysta, ktora brani spusteniu ms.
to, ze mas hnede spinenie, znamena tolko, ze to je stara krv. a pri ms je vzdy krv cerstva.
takze tiez by som zasla ku gyn, ak sa snazite o dieta, tak je lepsie taketo veci riesit cim skor.
Já cystu měla v únoru, taky mi ji sledovali, pak odešla, ale i když odcházela, tak ta krev byla hnědá…
zaara, urcite by som proste sla za gyn.
hnede spinenie a ziadne cervene krvacanie nie je normalne.
už koukám na ordinační hodiny…skočím tam asi zítra, příští týden jsme na dovolené ![]()
Toho ona nemá…má soukr. ordinaci, takže jedině někam do nemocnice ![]()
no, ako sa citis.
ja by som sla do nemocky, lebo nemam rada, ked neviem, co so mnou je.
ale ked to vydrzalo doteraz, tak dva tyzdne Ta uz asi nezabiju.
je to na Tebe.
Nu, kdybych nešpinila, tak ani nevím, že mi něco je. ![]()
Tak já uvidím, díky moc, soldi! ![]()
Ahojky Zaara a holky, mám úplně stejný problém, poslední MS jak má být, proběhla koncem května. Poté jsem od půlky cyklu špinila a přešlo to ve velmi krátkou (2 dny) a slabou MS. Po této divné MS jsem byla u gyn a ten mi řekl nejprve, že jsem asi těhotná, poslal mě na krev, ale těhotenství se nepotvrdilo. Jen mi řekl, že je to asi po vysazení a pokud by se to opakovalo, že mi nasadí nějaké léky, které by to spravily.
Cyklus mi trval jen 20 dní (obvyklé ho mám těch 28 až 30 dní) a proběhla MS, trošku slabší, ale trvala jako obvykle 5 dní. No řekla jsem si, že počkám a uvidím, jak bude probíhat další cyklus. No další (současný) proběhl tak, že jsem 18 den začla špinit a trvá to dodnes (24 DC), intezita je různá, jeden den je to slabší, skoro vůbec, a další silnější (musím mít vložku). Jsem z toho zmatená a nevím, jestli to mám brát jako MS, když jsem pouze jeden den měla trošku krve.
K lékaři se mi nechce, tyto problémy připisuji mému stresu, který teď mám (končím školu).
Asi jsem Ti moc neporadila ![]()
Ahoj holky…
mám podobný problém, v neděli jsem měla dostat MS, ale místo toho přišlo v pondělí slabé špinění, které přestalo v pátek. Dělala jsem si TT, ale vyšel negativní. Myslíte, že by to mohla být pozdější ovulace a uhnizďování a nebo to byla tak slabá MS? ![]()
Nemáte s tim nekterá zkušenost?
Děkuji