Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem zde úplným nováčkem, pročítám již rozběhlé diskuse a moc se mi líbí, jak se umíte podpořit. Ve snažení o mimi jsem taky začátečník, takže neznám ještě skoro nic z toho - jak tomu " být těhu", co nejvíce pomoci. Je až neuvěřitelný, jak vlastní tělo blázní pod tíhou psychiky, jsem snad schopna si vsugerovat všechny příznaky, takže jako ostatní čekám, co z toho bude. Kdyby sem někdo zabrouzdal, tak bych ráda věděla váš názor na to, zda je 10 dní od teoretického oplodnění již možné použít těhotenský test. Nebo radši ještě počkat? Budu ráda, když najdu taky spřízněné duše, tak zatím.. ![]()
Ahojky, ještě asi nic nečekám, jen se snažíme.
Chci taky najít holky, se kterýma si o tom můžu poklábosit.
Ahoj marti, ona Marry myslela, kdy čekáš menstruaci, víš?? A ty nejcitlivější testy to dokáží rozpoznat 7-10 dní od početí. Takže teoreticky je to možný, že kdybys byla těhu, test by ti to už asi ukázal.
Ahoj…koukám, že jsem se tu sešla i s Marry. Jen jsem tě chtěla pozvat do diskuze „Snažilky až koncem roku 2010“…je nás tam docela kupa a snažení koncem roku se zvrtlo na snažení v červenci a srpnu a září…na srpen je nás tam zrovna kupa…a já jsem jedna z nich, některé červencovky jsou už těhotné tak neváhej a vstup…holky tě určo a rádi přijmou mezi sebe.
určitě dojdi ano myslela jsem kdy čekáš ms já že ji mám v čekání a je to na palicu
a testovat nehodlám fakt je to na vyhazování peněz počkám až bude meškat jen to vydržet
naštěstí je manžel doma takže mně sleduje takže to neprojde a stále čekám v čekání ![]()
Ježiš holky, mě už asi těmi hormony odumírá i mozek, jsem to nepochopila,
… takže MS by měla přijít 13.8. mívám ji i vcelku pravidelnou, dostaví se vždy, HA jsem nebrala takže žádné překlenovací-očišťující období nemám.
Posy, děkuju moc za pozvání do diskuse. Určitě se ráda taky přidám.
marta tak to jsme na tom stejně po 28 dnech ji čekám 12/8 nebo po 24 dnech už 8/8. Takže to na tom budeme stejně uplně.
No já ti nevím testovat asi dřív nemá smysl prototože ten týden mu trvá než vůbec neco začne produkovat takže já to fakt bych měla dělat tak v neděli a to aspon nebude treba potřeba ![]()
Ahoj Marti, ráda se přidám do této diskuze. ![]()
Snažíme se sice o první dítko už od února, ale pořád zatím nic, takže myslím že bychiom měli co probírat a že se můžu k tobě přidat.
Diskuzí je tu už hodně, ale holky už se tam znají a mají to zajeté, tak se mi tam taky nechce nějak moc hrnout.
No holky nevím co mám říkat já. Já už mám 56 den od poslední menstruace
, je to k zbláznění.
Luteální fázi mám vždycky přesnou jako hodinky, 14 dnů, takže zítra bych to měla teoreticky dostat, podle dnešní teploty to ale moc nevypadá, uvidíme co na mě z teploměru vykoukne zítra ráno. ![]()
gabi zavítej taky k nám. Teda koukám to bych se teda asi zbláznila to je na palici čekat skoro 2 měsíce na ms?Doktorka s tím něco udělat nemůže?Držím palečky třeba to už nedostaneš kolik si měla bt? ![]()
Marry já než jsem se rozhoupala na gyndu, tak přišla podle teplot ovulace, takže jsem to nechala být. Ze začátku to vypadalo že to bude anovulace a nakonec se křivka pohnula a ovu přišla. Je fakt že to trošku tento měsíc přičítám stresu a shonu. Stěhovali jsme se, pořád jsme někde lítali po obchodech, malovali, tak si myslím jestli organismus si neřekl „žádný takový, mimčo nebude dokud nebude klid“. ![]()
Dneska ráno jsem měla 36.6, jenže to o ničem nevypovídá, běžně to takhle mám, pak to spadne na třeba na 36.2 a hle, je tu červená. Už bych se ráda dočkala dvou čárek.
ahojky já se taky přidám ..v diskuzi, kde jsem , jsou už všecky těhu
takže se jaksi vymykám…mám zpoždění ale testy negativní…
Ahojky, můžu se přidat ? Jsem na tom podobně jako ty, příznaky mívám snad všechny, teď jsem měla na testu dvakrát i ducha a nakonec došla menstruace ![]()