Špinění po menstruaci po vysazení HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
729
4.8.10 10:49

Spineni po menstruaci

Ahojky holky, chodim si na emimino pro rady, ale odpoved na muj problem jsem zde zatim nenasla. Vysadila jsem HA v unoru, cykly se mi ustalily celkem rychle na stridacku mam 27 a 32 dni. V minulem cyklu se mi objevilo po MS spineni, ktere trvalo od skonceni MS jeste asi tyden, pak uz se do konce cyklu neobjevilo. A tenhle cyklus zase to same :roll: . Chtela bych se zeptat, jestli nektera nemate s timto zkusenost a cim by to mohlo byt zpusobeno. Snazime se o mimi tedy paty mesic a zatim nic. Prvni decko se nam zadarilo po 3 mesicich. Dekuji predem za pripadne informace :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.8.10 10:57

tohle jsem taky mela, jeden mesic spineni po MS a dalsi mesic vetsi spineni po MS.Sla jsem radeji k dr. kde mi rekl po vysetreni, ze mam cystu, takze ja byt tebou radeji jdu k lekari. Nemusi to byt cysta, ale je lepsi, kdyz te prohlidne lekar a hlavne, kdyz se snazite o mimco

• Citovat
  • Upravit
17359
4.8.10 10:57

ahoj, pravdepodobne to bude suvisiet s hormonmi, mozno malo progesteronu, neviem isto.
ale urcite by som s tym sla za gyn, mal by Ti urobit hormonalny profil- len zoberie krv na zaciatku cyklu.

mozno sa telo este spamatava po ha.

ale nie je dobre podcenovat spinenie, moze branit tehotenstvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
4.8.10 11:00

Ahoj,já tohle taky občas mívám,ale já mám zas nějáké ty gynekologické problémy takže u mě se to muže občas objevit,ale byt tebou tak taky peláším k doktorovi,člověk nikdy neví co to muže znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
4.8.10 11:42

Na kontrolu se chystam pristi tyden, muj dr ma ted dovolenou. Urcite to nechci nechat nahode, zvlast, kdyz je to uz druhy cyklus. Jsem moc rada, ze jste takhle rychle zareagovaly, byla bych moc rada, kdyby to nebyl zadny velky problem a mohla jsem byt brzy tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
4.8.10 11:46

Jinak cyklus mam zcela v pohode, merim druhy cyklus BT a ovulaci tedy sleduji bez problemu z teploty. Lutealni faze je taky ukazkova 14dnu, takze snad nebude problem v hormonech :roll: . Mentruace ma klasicky prubeh, zadne bolesti, ani zadne silne krvaceni, jen to spineni potom me vyvadi trochu z klidu. Snad to nebude neco vazneho, mam obavy :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 11:51

dandoch, vazne to pravdepodobne nebude, moze to byt len nejaka blbost, je lepsie nechat to skontrolovat. ak merias BT, nechces sa pridat k nam do temy?
sme tam vsetky meracky :dance:

tu mas link:
https://www.emimino.cz/…kovani/4026/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
4.8.10 11:56

Ja doufam, ze to nebude vazne. Nikdy jsem nemela zadne gyn. problemy, mozna je jen telo trochu rozhozene po porodu a naslednem brani dvou druhu antikoncepce (pri kojeni Cerazette a po kojeni Mercilon), snad se vse brzy spravi. Uz bych chtela, aby se zadarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.16 20:38

Špinění po menstruaci

Ahoj holky, otevírám znovu tuhle diskuzi, i když po mnoha letech :D.
Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s tím co já. Minulý týden jsem měla menstruaci ale krátkou, třídenní a velmi silnou. Pak dva dny klid, to jsem hned využila a měla jsem nechráněný sex s přítelem. Po dvou dnech se objevilo špinění a slabá bolest v podbříšku. Nevíte, co to může být? :nevim: Připomínám, že teprve dva měsíce mám vysazenou HA…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.17 16:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky, otevírám znovu tuhle diskuzi, i když po mnoha letech :D.
Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s tím co já. Minulý týden jsem měla menstruaci ale krátkou, třídenní a velmi silnou. Pak dva dny klid, to jsem hned využila a měla jsem nechráněný sex s přítelem. Po dvou dnech se objevilo špinění a slabá bolest v podbříšku. Nevíte, co to může být? :nevim: Připomínám, že teprve dva měsíce mám vysazenou HA…

No já teď to samé, jak to u Tebe dopadlo? Co to bylo?

• Citovat
  • Upravit
644
6.2.18 10:16

Ahoj holky, jak to dopadlo u vás s tím špiněním po ms? Já mám to samé v neděli 4.2 už bez MS a večer nechráněný styk, včera nic, dělala jsem dnes i včera ovu test a vyšel pozitivní, dneska se přidalo špinění, takový hnědý a bolest břicha. Jakou máte vy zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
8.1.20 16:59

Ahojky, obnovuji diskuzi. Zacalo mi to uz v lete v srpnu, kdy jsem brala Norethisteron pro oddaleni menstruace. Nikdy predtim jsem tento lek nebrala, takze pak se teda dostavila menstruace/ uplne jiny prubeh nez mivam/, pak skoncila a pak bylo spineni jeste asi tyden- takove spis svetle bezove. Vse jsem prikladala tomu, ze jsem si rozhodila cyklus tim Norethisteronem. Pak teda kazdy mesic to same, ale prislo mi, ze se to spineni zkracuje, z tydne bylo pak uz jen ctyri dny, dva dny po Ms, v prosinci vlastne taky - skoncila MS a spineni pak necele dva dny. Tak jsem si rikala, ze se tak dlouho telo vzpamatovava z tech prasku a uz zo bude ok. No a je tady leden, v sobotu skoncila Ms a v nedeli bezove spineni, obcas vodovy vytok s tim a trva to doted. Na gyndu se chystam samozrejme. Ale byla jsem v breznu a cytologie a vse bylo v poradku a pak najednou v srpnu toto spineni, tak jsem si rikala, ze rozhazene hormony :nevim: Ted uz si ale myslim, ze v tom bude neco jineho. Holky, ktere jste mely tyto potize nekdy- bezove spineni po MS- co vam zjistili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí