Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jodi píše:Jodi ja som doteraz mavala iba manzela, a mala chodi az neskor, ale dnes to bolo fakt prekvapko
Ebenko, já mám většinou po jedné straně jedno dítě a na druhé druhé dítěNěkdy se poštěstí, že tam mám jen manžela
jodi prepac,ze sme ta predbehli.
ja nic,ja muzikant ![]()
to ta svina dominantna, furt sa prepchá
mala by si pit cervene vinko
evka, neviem presne, kde tam, ale je to nejaka galerka na prvom poschodi, oproti je myslim obchod s vecami od zak design, nejako sweet home sa to vola, neviem presne, ja som bola v auparku asi tak 5 krat ![]()
ale tie obrazy tam isto su, lebo som z nich chcela nejaky vybrat ako svadobny dar.
inak, teraz sa robia aj take veci, ze napr. aj fotky dokazu natlacit na platno a vyzera to ako malovane temperou.
u nas vo firme to robia, takze urcite aj hocijaka blavacka reklamka to musi robit tiez.
soldi hoj včera jsem hodila vše zahlavu a spala jsem jak nemluvně a ráno naměřila 37 tak ms nedorazí a zas mně už pobolívá podbříšek takže ms se žene bleskovkou chjo no za 2,5 dne jsem krvácela tak uvidíme první etapu zda zvádnu
ahoooj, tojik, ako si uzivas dovolenku? ![]()
a pevne verim, ze po ovu nie som, by ma poraziloooooooooo ![]()
lauri, a keby mi ta teplota ostala hore, tak na ktory den by si tipovala ovu?
ahoj, ebenka, asi Ta sklamem, ale podla po ovu teploty sa neda ziadno spoznat tehotenstvo. jedine, ze by si mala vysoku teplotu dlhsie ako 18 dni ale dovtedy by si minimalne 5 krat testla ![]()
ahoj marry, akeho dva a pol dna si krvacala? a aku prvu etapu?
soldi,ebenka dakujem idem trosku pokukat na nete nech nemusim chodit po celej Ba ![]()
jodi: ale ja som rada ze mrchana prisla a dokonca som chcela, aby prisla dnes ![]()
toji: ![]()
soldi no minulý cyklus jsem byla krvavá 24 den tak dnesn máme 21 takže už za chvíli se první etapa rozlouskne ![]()
moukuska píše:
jodi: ale ja som rada ze mrchana prisla a dokonca som chcela, aby prisla dnestoji:
Moukus, a to se dělá jak ?
Já už to chci pár dní a neposlouchá mě!!! ![]()
jodi: no pila som cervene vinko
2 flase za 4 dni
ale ci prave toto zabralo ani srnka netusi
![]()
jodi, ha ha, asi nie si dostatocne dorazna ![]()
to si musis riadne dupnut, ze mrcha sem! ![]()