Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4184
4.8.10 11:33
Jodi píše:
Ebenko, já mám většinou po jedné straně jedno dítě a na druhé druhé dítě :mrgreen: Někdy se poštěstí, že tam mám jen manžela :-D
Jodi ja som doteraz mavala iba manzela, a mala chodi az neskor, ale dnes to bolo fakt prekvapko :lol:
Aspon ma potesila teplota. Myslite, ze ked som doteraz nemerala, a nevedela by som ( avsak viem) ze uz prebehla ovu, ze sa to da podla BT 36,9 istotne urcit? A teraz ked som tehotna :mrgreen: :pankac: uz bude len stupat? :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.8.10 11:34

jodi prepac,ze sme ta predbehli.
ja nic,ja muzikant :oops:
to ta svina dominantna, furt sa prepchá
mala by si pit cervene vinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

evka, neviem presne, kde tam, ale je to nejaka galerka na prvom poschodi, oproti je myslim obchod s vecami od zak design, nejako sweet home sa to vola, neviem presne, ja som bola v auparku asi tak 5 krat :lol:
ale tie obrazy tam isto su, lebo som z nich chcela nejaky vybrat ako svadobny dar.

inak, teraz sa robia aj take veci, ze napr. aj fotky dokazu natlacit na platno a vyzera to ako malovane temperou.
u nas vo firme to robia, takze urcite aj hocijaka blavacka reklamka to musi robit tiez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11

soldi hoj včera jsem hodila vše zahlavu a spala jsem jak nemluvně a ráno naměřila 37 tak ms nedorazí a zas mně už pobolívá podbříšek takže ms se žene bleskovkou chjo no za 2,5 dne jsem krvácela tak uvidíme první etapu zda zvádnu

• Citovat
  • Upravit
17359
4.8.10 11:35

ahoooj, tojik, ako si uzivas dovolenku? :dance:
a pevne verim, ze po ovu nie som, by ma poraziloooooooooo :zed:

lauri, a keby mi ta teplota ostala hore, tak na ktory den by si tipovala ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 11:37

ahoj, ebenka, asi Ta sklamem, ale podla po ovu teploty sa neda ziadno spoznat tehotenstvo. jedine, ze by si mala vysoku teplotu dlhsie ako 18 dni ale dovtedy by si minimalne 5 krat testla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 11:37

ahoj marry, akeho dva a pol dna si krvacala? a aku prvu etapu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
4.8.10 11:38

soldi,ebenka dakujem idem trosku pokukat na nete nech nemusim chodit po celej Ba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.8.10 11:38

jodi: ale ja som rada ze mrchana prisla a dokonca som chcela, aby prisla dnes :dance:

toji: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
4.8.10 11:40

soldi no minulý cyklus jsem byla krvavá 24 den tak dnesn máme 21 takže už za chvíli se první etapa rozlouskne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6651
4.8.10 11:41

Toji, budu to realizovat večer s Ellou a Pavkou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
4.8.10 11:43
moukuska píše:
jodi: ale ja som rada ze mrchana prisla a dokonca som chcela, aby prisla dnes :dance:toji: :mavam:

Moukus, a to se dělá jak ? :mrgreen: Já už to chci pár dní a neposlouchá mě!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.8.10 11:46

jodi: no pila som cervene vinko :lol: 2 flase za 4 dni :mrgreen: ale ci prave toto zabralo ani srnka netusi :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 11:47

jodi, ha ha, asi nie si dostatocne dorazna :lol:
to si musis riadne dupnut, ze mrcha sem! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.8.10 11:48