Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
4.8.10 12:32

jaj Molly :mrgreen: už jsem o našla :wink: ,děkujíí

• Citovat
  • Upravit
17359
4.8.10 12:32
toja píše:
soldi tak ked veris v jonasa, tak potom 16.8. a basta,nie? :wink: vtedy bude ovubaby vy mavate sexik cez mrchu? mne to pride :poblion:

toji, neverim az tak, to len zo srandy :lol:

no, ked mam light ms, tak mi to nevadi, vacsinou v kupelni, ale ked je slabucka, tak to ani nepoznat, vacsinou sa ani nic nezababre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.8.10 12:34

toji: my cez mrchu tiez nie, ale vraj orgazmus je vyborna nahrada ibalginu proti mrchovskym bolestiam :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
4.8.10 12:34

Moukuska, tak poziadam lekosa, ten je zo mna na nervy, ze si ordinujem vysetrenia sama :oops:

Na imuno do prahy preto, ze to co vysetruju tam, sa na SVK vysetrit neda a ani nikde v CR ak mam spravne infosky. Robia protilatky proti spermiam, trofoblastu a embryu a specializuju sa na skore potraty do tusim 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 12:35

ahoj, chrobi, uz mas novu fotocku zo sona? :srdce:

dandoch, a si normalne prihlasena?
a isla si, ako som pisala? sharin, home page set up?

toto by si tam mala mat napisane:
Your Charting Home Page Web Address:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 12:36

lili, a Ty uz si niekedy potratila? prepac ak sa blbo pytam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.8.10 12:37

mouku tak to som uz presvihla,ja uz nemam mrchovske bolesti :lol:

kočky keby som nahodou mala HP v poriadku,keby mi nahodou pri laparke nic nezistili,tak ake vysetrenie mam este skusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
4.8.10 12:37

Lauri, ja by som pockala kym macicka dospeje, cca ten 1 rok. Ruja moze zacat uz aj u 7 mesacnej macicky, ale kazda micka je ina. Treba odsledovat. Nador mliecnych zliaz byva vacsinou problem u feneciek viac ako u miciek, takze ja osobne by som pockala do toho roku, mozno 1,5 roku, uvidis. Ak by mala caste a dlhe ruje, tak potom cim skor. V mnohych krajinach je bezne prax sterilizovat maciatka (baby aj chalanov) uz ako 2,5-3 mesacnych a novi majitelia ich dostanu uz sterilizovanych…no to sa mi zda take drsne, neviem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.8.10 12:38

lilly: tak ked su dr. neschopni a spomaleni musime si naordinovat vsetko sami.

som sklamana, ze u nas take vysetrenia nerobia, lebo ja by som velmi rada vedela pricinu tych mojich MA. zeby som si tiez spravila vylet do Prahy? trosku nerealne :think: treba to premysliet a to si tam normalne zavolala? nieco sa plati za tie vysetrenia? si mi dala chrobaka do hlavy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
4.8.10 12:38

kdepak na tu si ještě počkáme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
4.8.10 12:39

soldi: tak jsem musel apotvrdit nejprve tu prvni stranu, az ted mam odkaz
http://www.fertilityfriend.com/home/300b4f
tak snad to bude fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
4.8.10 12:40

i když vlastně jednu mám :-), ale to maloval manžel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
4.8.10 12:45

tak to asi neni ono, ja fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 12:46

dandoch, ano, je to ono :palec:

prosim Ta, chod este do toho home page set up a odskrtaj dole tie okienka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
4.8.10 12:46

Soldi, 1× som oteho 3 mesiace po laparke v lete 2005 a bohuzial to nedopadlo, ale nebola som ani na cisteni, odislo dietatko samo. Potom som mala pozitivny test v novembri 2009 a o par dni prisla mrcha. Ale ja tam chcem ist skor preto, aby som si bola ista, ze nemame imuno problem, lebo ak chceme vyskusat soft v brne, tak nech mam vsetko predtym vysetrene.

Moukuska, oni vedia odpovedat, ci islo o potrat koli imunologickemu problemu a navrhnu pripadnu liecbu (teda konkretne prednison). Kdeze som slovenka, tak tam ideme ako samoplatci :-? povedali mi do telefonu, ze si mame pripravit 7-8tis CZK :-? a ked chces, tak tu je viac info o nich a aj rozhovor s lekarom, co to zalozil

http://rodina.cz/…/journal.asp?…

Imuno sa vysetruje aj na SK, konkretne u vas v KE, ale nerobi sa kompletka ako v CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí