Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nati pekné nechtíky. aj ja si musím spraviť, len to stále odkladám. sa mi nechce ![]()
lili prosím o tvoje priateľstvo ![]()
lauri macicku nemusis dat sterilizovat, pokial nechces… pri macicke sa naviac jedna o nieco vacsi zasah do tela… treba brusko rozrezat a tak… aj to viac stoji…
macicka moze mat niekolkokrat do roka stavy, ze cca na tyzden bude knucat, mnaucat, vrniet viac ako obvykle, niekedy je to na nevydrzanie a je to strasny humbuk, obcas ju chyti stav, ze to bude robit kludne aj hodku vkuse… pdooba sa to na plac babatka alebo nejaky neprijemny rehot dvoch pubertiacok…
a vyhladava cokolvek, kde sa moze obtierat… mame doma nekastrovanu macicku, tak to mam divadielko na vlastne oci… a najviac „besni“, ked sa jej dotkneme na chrbatiku blizko chvostika…
proste je to jedna zhava babizna, ktora sa nevie dockat sexu
![]()
ale je mi jej aj obcas luto, ked ju vidim, ze by chcela maciacika a my jej ziadneho nedovedieme… ![]()
Příspěvek upraven 04.08.10 v 11:20
Ahojte babenky. ![]()
Tak mi prosim vas vysvetlite, ako sa da merat Bt so psom nalepenym na pravom boku a malou nalepenou na lavom boku
Ako na protiven, ked si poviem, ze idem skusit merat, tak to takto v mojej posteli dnes rano vyzeralo ![]()
no alchymylka urcite nezvysuje, ale neviem ako s tou sojou hmm, ano ja viem, ze znizuje, ale mozno na teba ma to teraz opacny efekt ?? ![]()
alebo sa teda citis po ovulke ? lebo ja som tak mala ved pamatas… 36,9 je z tvoja poovulacna, ale treba pockat na zajtra, uvidime.
děkuji ![]()
Lauri my ji museli dát,protože měla kotata 4× do roka
,ale v bytě nevím,máš vykastrovaného kocoura,tak ji neoplodní určitě
,ale aby vám nenáříkala až to na ní příjde a tojsou hrooozné zvuky
![]()
soldi rozmyslam kde v auparku
,no pojdem mrknut,skusim mozno ikeu ci tam nieco nebudu mat
Ria mi to taky bylo až nepříjemné,jak strašně naříkala
,někdy to byla hruza
Lauritka píše:
EBENKA, ja mam nalepenu macku a psa. chce to cvik
evicka293 píše:
babulky z Ba neviete kde predavaju pekne obrazy potrebujem kupit cierno biely nejaky do obyvacky taky vacsi
V ikee maju celkom pekny vyber. Ale nepozerala si na nete? teraz maju vela vselijakych e-obrazov a celkom pekne. Da sa vybrat aj velkost ![]()
Moukusko, ty už taky 1 DC ??? No teda dáááámy, pardón…ale to je PŘEDBÍHAČKA
![]()
Ebenko, já mám většinou po jedné straně jedno dítě a na druhé druhé dítě
Někdy se poštěstí, že tam mám jen manžela ![]()
Jodi píše:
Moukusko, ty už taky 1 DC ??? No teda dáááámy, pardón…ale to je PŘEDBÍHAČKA![]()
![]()