Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1843
4.8.10 11:15

nati pekné nechtíky. aj ja si musím spraviť, len to stále odkladám. sa mi nechce :zed:
lili prosím o tvoje priateľstvo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
4.8.10 11:16

lauri macicku nemusis dat sterilizovat, pokial nechces… pri macicke sa naviac jedna o nieco vacsi zasah do tela… treba brusko rozrezat a tak… aj to viac stoji…
macicka moze mat niekolkokrat do roka stavy, ze cca na tyzden bude knucat, mnaucat, vrniet viac ako obvykle, niekedy je to na nevydrzanie a je to strasny humbuk, obcas ju chyti stav, ze to bude robit kludne aj hodku vkuse… pdooba sa to na plac babatka alebo nejaky neprijemny rehot dvoch pubertiacok…
a vyhladava cokolvek, kde sa moze obtierat… mame doma nekastrovanu macicku, tak to mam divadielko na vlastne oci… a najviac „besni“, ked sa jej dotkneme na chrbatiku blizko chvostika…

proste je to jedna zhava babizna, ktora sa nevie dockat sexu :lol: :lol:
ale je mi jej aj obcas luto, ked ju vidim, ze by chcela maciacika a my jej ziadneho nedovedieme… :-(

Příspěvek upraven 04.08.10 v 11:20

• Citovat
  • Upravit
4184

Ahojte babenky. :mavam:
Tak mi prosim vas vysvetlite, ako sa da merat Bt so psom nalepenym na pravom boku a malou nalepenou na lavom boku :nevim: :cert: Ako na protiven, ked si poviem, ze idem skusit merat, tak to takto v mojej posteli dnes rano vyzeralo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

no alchymylka urcite nezvysuje, ale neviem ako s tou sojou hmm, ano ja viem, ze znizuje, ale mozno na teba ma to teraz opacny efekt ?? :think:
alebo sa teda citis po ovulke ? lebo ja som tak mala ved pamatas… 36,9 je z tvoja poovulacna, ale treba pockat na zajtra, uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.8.10 11:17

děkuji :wink:
Lauri my ji museli dát,protože měla kotata 4× do roka :pocitac: :pocitac: :mrgreen: ,ale v bytě nevím,máš vykastrovaného kocoura,tak ji neoplodní určitě :mrgreen: :mrgreen: ,ale aby vám nenáříkala až to na ní příjde a tojsou hrooozné zvuky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17268
4.8.10 11:17

EBENKA, ja mam nalepenu macku a psa. chce to cvik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
4.8.10 11:21

natulaa ja som myslela, ze len kocuri nariekaju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
4.8.10 11:21

soldi rozmyslam kde v auparku :nevim: ,no pojdem mrknut,skusim mozno ikeu ci tam nieco nebudu mat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.8.10 11:22

Ria mi to taky bylo až nepříjemné,jak strašně naříkala :nevim: :nevim: ,někdy to byla hruza

• Citovat
  • Upravit
4184
4.8.10 11:24
Lauritka píše:
EBENKA, ja mam nalepenu macku a psa. chce to cvik :-)
:mrgreen: :dance: aspon niesom sama. keby sa to dalo aspon pod pazuchou merat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.8.10 11:26

ahojteeee
soldi ty si po ovu uz? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4184
4.8.10 11:28
evicka293 píše:
babulky z Ba neviete kde predavaju pekne obrazy potrebujem kupit cierno biely nejaky do obyvacky taky vacsi

V ikee maju celkom pekny vyber. Ale nepozerala si na nete? teraz maju vela vselijakych e-obrazov a celkom pekne. Da sa vybrat aj velkost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
4.8.10 11:28

Moukusko, ty už taky 1 DC ??? No teda dáááámy, pardón…ale to je PŘEDBÍHAČKA :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
4.8.10 11:29

Ebenko, já mám většinou po jedné straně jedno dítě a na druhé druhé dítě :mrgreen: Někdy se poštěstí, že tam mám jen manžela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 11:32
Jodi píše:
Moukusko, ty už taky 1 DC ??? No teda dáááámy, pardón…ale to je PŘEDBÍHAČKA :cert: :cert: :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital