Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1835
4.8.10 10:44

Albi, ze dizajnera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: toto je ozaj nasa tvorba v spolupraci s ikea :mrgreen:

Lauri, ja viem, ake je atzke napchat tabletku do cicusky, existuje nato aj taky „hmat“ ktory vyuziva moment prekvapenia :mrgreen: ale ani ten nie je zaruceny. Tak si to sikovne zvladla, teraz uz len cakat na hovienko a chytro s nim do kosa :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.8.10 10:45
Lauritka píše:
Kocur jej stale neda pokoj, uz na neho aj sycala :)

sikulka, ta sa nestrati :mrgreen: mne to pripada strasne smiesne, ked maciatko, ktore ledva beha, zacne sycat, je to podarene :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 10:47

Albi dakujem, no skusim si asi zohnat tie papieriky. Mne sa teraz aj dost casto toci hlava, a nizky tlak asi nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
4.8.10 10:48

natulaa to je dobry sposob :) no nevadi , hlavne ze zhltla.

mm vycisti zachodik, tak hadam vsetky ti ehnusne cervy ,ak ma, vykaka :)

no fak je to sranda, ze ako sa chova, usi da dozadu, vyda taky zvlastny zvuk a zasyci :mrgreen:
Cecil ma mozno este zvysok hormonov v sebe, lebo jej onuchava furt ten maly zadok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
4.8.10 10:50

mimochodom konecne aj u nas na sidlisku otvorili veterinarnu kliniku, tak sa nemusim vlacit do mesta. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 10:51

ahoj,kkami,

u vas su huby? my sme hladali minuly vikend, ale nic sme nenasli :nevim: asi sme zle hladali :lol:

ahoj, lauri, prosim, mrkni este aj Ty na moj graf a napis mi, ze si si ista, ze ovu u mna este nebola :lol:
jeeej, to musi byt zlate, ked tak syci na kocurika, ale vsak kocurik je tiez este maciatko, ci uz nie? v akom veku vlastne dospievaju macky?

lili, skusala som odmerat teplotu havkovi, len mi stale utekal, ale tak mal teplomer v ritke asi na hlbku dvoch cm a nameral takmer 39. je to ok, ci myslis ze som to nahovno odmerala?

ahoooj, sonicc, ani neviem ako je u nas, som v posteli pod paplonom :lol:

ozaj, lili, citala si co som Ti napisala na bytik? lebo ak nie, tak napisem este raz :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
4.8.10 10:51

katka drzim palce na pondelok, podla mna tvoje tehu je v uplnom poriadku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 10:53

acko, ja som raz k nasim dovliekla male cierne maciatko s modrymi ocami- tu macicku som milovala- bolo vidno, ze ma v tele dusu chrabreho bojovnika, normalne zahnala na utek nasich dvoch psov- ratlika a taku poulicnu zmesku vo velkosti maleho bradaca.
nicoho sa nebala a jej oblubene jedlo boli supy z uhorky :-P

ked mala pol roka, tak sa stratila. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 10:54

katka, a ten tlak si si neskusala merat? lebo aj moja mama mala na zaciatku tehu nizky, a potom vysoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
4.8.10 10:56

oh soldi :huban: asi odbehla a nevedla sa vratit.
odkedy mam kocura, tak milujem ich povahy, je to uplne ine ako pes.
hoci psy su u mna na prvom mieste, macky su nadherne a slachetne stvorenia.
necudujem sa egyptanom, ze ich uznavali ako bozstvo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
4.8.10 10:58

Soldi :mavam: akurat som ti isla napisat :kytka:

Dakujem veeelmi za pochvalu, mm je dost minimalisticky zalozeny, ale myslim, ze na 1. zariadovanie sme sa celkom zhodli :dance: teraz mame komplet biely nabytok aj svetle podlahy :wink: z extremu do extremu :roll: ale tento bytik by tmave nezniesol :think:

Urcite si dobre namerala, 39 je uplne OK :wink: Ked tak este dopapajte ATB a potom po vysadeni par dni pomeraj. Ale som presvedcena, ze ak by mu nebolo dobre, zistis to aj bez teplomera :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
4.8.10 10:58

katka ja som mame kupila tlakomer cez ebay za celkom dobry peniaz, tak si meria tlak o dusu :-)
ale kazal jej to aj lekar. taky vies, co das na zapastie a sam to napumpuje.
fakt to nie je od veci mat doma:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 10:59

Soldi, tak skusala som si merat, ked sa mi hlava netocila, a mala som 138/64, nie celkom vyrovnany, nemam doma tlakomer, tak si to neviem odsledovat. Ale dala som si aj jednu kavu a hlava sa tocit neprestala, tak len preto si myslim, ze to asi nie je tlak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 11:00

lauri, no, bolo mi za nou strasne smutno, uplne som sa s nou citila dusevne spriaznena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.8.10 11:00

Lauri já tady taky mívám teměř každé ráno rozruh mezi kocourem tim mourovatým a kočkou,oba jsou vykastrování,tak to je v poho,ale ona jak ho vidí,tak taky uši do zadu a prská,ale mu to nevadí a jak ona sedí,tak on se plíží zezadu a skočí ji na hřbet,to pak je rachot jak hrom,jakoby je někdo na nože bral,a o chlupech jak lítají ani nemluvím,je musím vždycky pokřičet aby toho mourek nechal :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex