Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Albi, ze dizajnera
toto je ozaj nasa tvorba v spolupraci s ikea ![]()
Lauri, ja viem, ake je atzke napchat tabletku do cicusky, existuje nato aj taky „hmat“ ktory vyuziva moment prekvapenia
ale ani ten nie je zaruceny. Tak si to sikovne zvladla, teraz uz len cakat na hovienko a chytro s nim do kosa ![]()
Lauritka píše:
Kocur jej stale neda pokoj, uz na neho aj sycala
sikulka, ta sa nestrati
mne to pripada strasne smiesne, ked maciatko, ktore ledva beha, zacne sycat, je to podarene ![]()
Albi dakujem, no skusim si asi zohnat tie papieriky. Mne sa teraz aj dost casto toci hlava, a nizky tlak asi nemam.
natulaa to je dobry sposob
no nevadi , hlavne ze zhltla.
mm vycisti zachodik, tak hadam vsetky ti ehnusne cervy ,ak ma, vykaka ![]()
no fak je to sranda, ze ako sa chova, usi da dozadu, vyda taky zvlastny zvuk a zasyci ![]()
Cecil ma mozno este zvysok hormonov v sebe, lebo jej onuchava furt ten maly zadok ![]()
mimochodom konecne aj u nas na sidlisku otvorili veterinarnu kliniku, tak sa nemusim vlacit do mesta. ![]()
ahoj,kkami,
u vas su huby? my sme hladali minuly vikend, ale nic sme nenasli
asi sme zle hladali ![]()
ahoj, lauri, prosim, mrkni este aj Ty na moj graf a napis mi, ze si si ista, ze ovu u mna este nebola ![]()
jeeej, to musi byt zlate, ked tak syci na kocurika, ale vsak kocurik je tiez este maciatko, ci uz nie? v akom veku vlastne dospievaju macky?
lili, skusala som odmerat teplotu havkovi, len mi stale utekal, ale tak mal teplomer v ritke asi na hlbku dvoch cm a nameral takmer 39. je to ok, ci myslis ze som to nahovno odmerala?
ahoooj, sonicc, ani neviem ako je u nas, som v posteli pod paplonom ![]()
ozaj, lili, citala si co som Ti napisala na bytik? lebo ak nie, tak napisem este raz ![]()
katka drzim palce na pondelok, podla mna tvoje tehu je v uplnom poriadku. ![]()
acko, ja som raz k nasim dovliekla male cierne maciatko s modrymi ocami- tu macicku som milovala- bolo vidno, ze ma v tele dusu chrabreho bojovnika, normalne zahnala na utek nasich dvoch psov- ratlika a taku poulicnu zmesku vo velkosti maleho bradaca.
nicoho sa nebala a jej oblubene jedlo boli supy z uhorky ![]()
ked mala pol roka, tak sa stratila. ![]()
katka, a ten tlak si si neskusala merat? lebo aj moja mama mala na zaciatku tehu nizky, a potom vysoky.
oh soldi
asi odbehla a nevedla sa vratit.
odkedy mam kocura, tak milujem ich povahy, je to uplne ine ako pes.
hoci psy su u mna na prvom mieste, macky su nadherne a slachetne stvorenia.
necudujem sa egyptanom, ze ich uznavali ako bozstvo ![]()
Soldi
akurat som ti isla napisat ![]()
Dakujem veeelmi za pochvalu, mm je dost minimalisticky zalozeny, ale myslim, ze na 1. zariadovanie sme sa celkom zhodli
teraz mame komplet biely nabytok aj svetle podlahy
z extremu do extremu
ale tento bytik by tmave nezniesol ![]()
Urcite si dobre namerala, 39 je uplne OK
Ked tak este dopapajte ATB a potom po vysadeni par dni pomeraj. Ale som presvedcena, ze ak by mu nebolo dobre, zistis to aj bez teplomera ![]()
katka ja som mame kupila tlakomer cez ebay za celkom dobry peniaz, tak si meria tlak o dusu ![]()
ale kazal jej to aj lekar. taky vies, co das na zapastie a sam to napumpuje.
fakt to nie je od veci mat doma:)
Soldi, tak skusala som si merat, ked sa mi hlava netocila, a mala som 138/64, nie celkom vyrovnany, nemam doma tlakomer, tak si to neviem odsledovat. Ale dala som si aj jednu kavu a hlava sa tocit neprestala, tak len preto si myslim, ze to asi nie je tlak ![]()
lauri, no, bolo mi za nou strasne smutno, uplne som sa s nou citila dusevne spriaznena.
Lauri já tady taky mívám teměř každé ráno rozruh mezi kocourem tim mourovatým a kočkou,oba jsou vykastrování,tak to je v poho,ale ona jak ho vidí,tak taky uši do zadu a prská,ale mu to nevadí a jak ona sedí,tak on se plíží zezadu a skočí ji na hřbet,to pak je rachot jak hrom,jakoby je někdo na nože bral,a o chlupech jak lítají ani nemluvím,je musím vždycky pokřičet aby toho mourek nechal
![]()