Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kica i ja som z toho mala strach, ale keby islo o mimomaternicove, tak by si mala krce a vyrazne bolesti, lebo to by sa uhniezdovalo vo vajcovode. A keby sa nevyvijalo, tak by asi prestali silniet testiky, to zas neviem, ale vsetko je v poriadku, neboj ![]()
NICI už už,zvonila na mě poštanda a ted mi už pět minut najíždí mail,tak chvilku,ju? ![]()
Natula to je krásne, ja sem zvedava jestli si MM vzpomene za pár dní. Brali sme se 9.8. ![]()
ahoooj kocky, mna stve emimino, lebo mi uz tri stale vypadava
a mne je potom straaasne smutnooo ![]()
evicka, mas krasny grafik, silno mi pripomina natalcin ![]()
pozrite prosim moj graf, mne sa zda, ze som nejako strasne vysoko ![]()
Kica, ved tam staci aby uviedol akukolvek diagnozu na zadost do labaku (od grckania az po anemiu) a mas to cez poistovnu ![]()
evi ahooj
, veru ideme sa este snazit, len co mm dorazi domov ![]()
Kica, já myslím, že je lepší na tyhle varianty nemyslet- jak psala Katka…
Ale pokud chceš přesto informace, tak ti je napíšu ![]()
acko, ahoj, si sem davala vcera tu sosku, aj ja mam jednu od nich, maju ich naaadherne, aj ked dost drahe, ja som dostala tuto- vola sa celebrate a ze vraj sa na mna podoba ![]()
a mas spinenie cervene, alebo hnede?
Soldi, tak to jsem zvědavá- taky mi to na tebe přijde hodně vysoko
Třeba ti to chce příroda dorovnat za ten minulý dlouhý ![]()
katkamarek píše:
Kica i ja som z toho mala strach, ale keby islo o mimomaternicove, tak by si mala krce a vyrazne bolesti, lebo to by sa uhniezdovalo vo vajcovode. A keby sa nevyvijalo, tak by asi prestali silniet testiky, to zas neviem, ale vsetko je v poriadku, neboj
**Katka **
ďakujem, takže to zhrniem, bolesti mám, ale nie také strašne silné, prirovnám to sile menštruačných bolestí a to súvisí s rozťahovaním sa materničky, mala som na sone zväčšenú sliznicu, takže žiadne mimomaternicové, testíky silnejú, takže..všeeetko je v poriadku ![]()
tak a já bych měla dneska plodit dle jonáše,ale když nebyla ještě ovu ![]()