Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no raději pojedeme asi pristi tyden to uz ma byt teplučko.
Teda tych těhulek přibylo, toto leto je urodné
![]()
Nikollka ahoooj
![]()
Nejsu přímo od Ždáru,ale od Tišnova a honí se tu mraky.To je Vysočina,nikdy nevíš při tomhle počasí,kdy začne pršet
![]()
Michelangelo píše:
Nikollka ahoooj![]()
Nejsu přímo od Ždáru,ale od Tišnova a honí se tu mraky.To je Vysočina,nikdy nevíš při tomhle počasí,kdy začne pršet![]()
díky nechám to tak raději až bude hezky všude.
Katka, no s tým serfovaním po nete, to by som si mala zakázať, lebo viac infomácií mi asi škodí ![]()
nicol
v marci/breznu bude tlacenica v porodnici ![]()
inak tehulky - ak vas to upokoji, ja som na WC celee tri mesiace hladala podvedome cervenu, vsak zvyknuta na MS za cele tie roky mi to neslo do hlavy ![]()
natu, aj u nas je citelne chladnejsie. som si dala dneska kratke saty a ostala mi aj tu v kancli riadna zima na nohy. nastastie tu mam leginy, lebo idem vecer cvicit, tak som si ich natiahla, vyzeram jak magor, ale hlavne, ze mi je teplucko ![]()
no ja hlasim asi DC1
este pockam do vecera ci sa to rozbehne, alebo ci je to len nejake „vacsie spinenie“.
Michel, čekala jsem, jakou zapíšeš teplotu
![]()
Nicolka, ty se pořád pěkně držíš!!!
ahojík ![]()
zítra mám kontrolu,tak su zvědavá ![]()
nicollka na Šiklák jsme jezdili kdysi s konima,bylo to super..
![]()
pajinka111 píše:
ahojík
zítra mám kontrolu,tak su zvědavá
nicollka na Šiklák jsme jezdili kdysi s konima,bylo to super..![]()
no teta to chválila tak snad se tam bude malýmu líbit ![]()
Kica ja teraz nechcem nic radsej citat, lebo hned by som myslela na to, ze sa mi to tiez moze prihodit a sila myslenia je nevyspytatelna. Takze sme pokojne tehulky, nic nas netrapi, fazulky sa pekne uhniezduju a vyvijaju ![]()