Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
4.8.10 09:32
Jodi píše:
Michel, čekala jsem, jakou zapíšeš teplotu :hug: :hug: :hug:Nicolka, ty se pořád pěkně držíš!!!

No dnes ale 1dc, ještě čekám ale je to tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
4.8.10 09:33
Michelangelo píše:
Katka :mavam: :mavam: :mavam:
Kica :mavam: :mavam: :mavam: nevím,kam ještě padnu,všechno na mě dolehlo :cry: :cry: :cry:

Michel, moje zlaté :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 09:36

Michel nebud smutnucka, vezmi si z toho to pozitivne, ze si pekne zareagovala na clostil, mala si teraz ukazkovy cyklus a dalsi uz bude tvoj :hug:

Nicol preco myslis, ze je tu mrcha? Neskusala si testik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
4.8.10 09:36

Ja dnes asi idem kosit, ked je tak chladno :think:

Pridala som nejake fotos z nasho prveho bytiku, normalne mi za nim zostalo trosku smutno :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
4.8.10 09:37

Michel, teplotka teda nic moc, ale ja som uz mala xy naaaadhernych grafikov a nic z toho a na FF ich je tolko klesajucich a aj tak skoncia //. Kym tu nie je mrcha, nie je este tak zle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
4.8.10 09:38

Kica, teraz som si vlastne uvedomila, ze ty si otehu po laparke, to je super :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
4.8.10 09:38

katka nene netestovala, už ide krev slabunce, ale už šla asi i kousek sliznice, takže předělám na 1dc dnes určo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
4.8.10 09:39

Katka, fazuľky sa pekne uhniezďujú a rastú :wink: ja som si povedala, že dnes som posledný krát merala, len neviem dokedy mi to vydrží :mrgreen: Ja sa viac ukľudním, keď na tom utor.bude niečo vidieť, verím tomu. :roll: :wink:
Paji, ahoj, neboj sa všetko dobre dopadne na kontrole :palec: a mužíkovi si to ešte nepovedala, ja ťa normálne obdivujem, ja by som to nevydržala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
4.8.10 09:40

Michel, Nicol- ale ne že mě předběhnete!!! na mrchu stojím v řadě už pěkně dlouho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03

ahojte baby :mavam: tak ja neviem kam este klesnem :cert: myslela som, ze ovula bola, ale asi nie :-?
michel, nebud smutna, krasne sa ti upravil cyklus, nabuduce to vyjde :hug: Inak s clostikom opatrne :wink:
Kica a bola si na tej krvi?

• Citovat
  • Upravit
1047

Lili, hej otehotnela som skoro 3 mesiace po laparke :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
Jodi píše:
Michel, Nicol- ale ne že mě předběhnete!!! na mrchu stojím v řadě už pěkně dlouho :cert:

no ja už jsem před tebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.8.10 09:41

Babulkyjste moc hodné,děkuji vám :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 09:42

Kica no ja som si to tiez hovorila, ze prestanem merat po prvom UTZ, po nom som si povedala, ze prestanem, ked uz bude plodik, takze asi v pondelok s tym uz nadobro seknem :mrgreen: Momentalne stale viac a viac verim, ze to je v pohode a vsetko sa vyvija ako ma.

Paji drzim palce na zajtrajsi UTZ, vy uz budete mat krasne srdiecko :hug: A zase dostanes injekciu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 09:44

Lili krasny bytik :pankac:

Esther a bol ten ovu testik pred tym urcite pozitivny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí