Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jodi píše:
Michel, čekala jsem, jakou zapíšeš teplotu![]()
![]()
Nicolka, ty se pořád pěkně držíš!!!
No dnes ale 1dc, ještě čekám ale je to tu
Michelangelo píše:
Katka![]()
![]()
Kica![]()
![]()
nevím,kam ještě padnu,všechno na mě dolehlo
![]()
![]()
Michel, moje zlaté
![]()
Michel nebud smutnucka, vezmi si z toho to pozitivne, ze si pekne zareagovala na clostil, mala si teraz ukazkovy cyklus a dalsi uz bude tvoj ![]()
Nicol preco myslis, ze je tu mrcha? Neskusala si testik?
Ja dnes asi idem kosit, ked je tak chladno ![]()
Pridala som nejake fotos z nasho prveho bytiku, normalne mi za nim zostalo trosku smutno ![]()
Michel, teplotka teda nic moc, ale ja som uz mala xy naaaadhernych grafikov a nic z toho a na FF ich je tolko klesajucich a aj tak skoncia //. Kym tu nie je mrcha, nie je este tak zle ![]()
Kica, teraz som si vlastne uvedomila, ze ty si otehu po laparke, to je super ![]()
katka nene netestovala, už ide krev slabunce, ale už šla asi i kousek sliznice, takže předělám na 1dc dnes určo
Katka, fazuľky sa pekne uhniezďujú a rastú
ja som si povedala, že dnes som posledný krát merala, len neviem dokedy mi to vydrží
Ja sa viac ukľudním, keď na tom utor.bude niečo vidieť, verím tomu.
![]()
Paji, ahoj, neboj sa všetko dobre dopadne na kontrole
a mužíkovi si to ešte nepovedala, ja ťa normálne obdivujem, ja by som to nevydržala ![]()
Michel, Nicol- ale ne že mě předběhnete!!! na mrchu stojím v řadě už pěkně dlouho ![]()
ahojte baby
tak ja neviem kam este klesnem
myslela som, ze ovula bola, ale asi nie ![]()
michel, nebud smutna, krasne sa ti upravil cyklus, nabuduce to vyjde
Inak s clostikom opatrne ![]()
Kica a bola si na tej krvi?
Jodi píše:
Michel, Nicol- ale ne že mě předběhnete!!! na mrchu stojím v řadě už pěkně dlouho
no ja už jsem před tebou ![]()
Kica no ja som si to tiez hovorila, ze prestanem merat po prvom UTZ, po nom som si povedala, ze prestanem, ked uz bude plodik, takze asi v pondelok s tym uz nadobro seknem
Momentalne stale viac a viac verim, ze to je v pohode a vsetko sa vyvija ako ma.
Paji drzim palce na zajtrajsi UTZ, vy uz budete mat krasne srdiecko
A zase dostanes injekciu?
Lili krasny bytik ![]()
Esther a bol ten ovu testik pred tym urcite pozitivny?