Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katka ja tiež chodím na wc a veľmi opatrne sa pozriem, či.. nechcem na to myslieť, ale už som si čítala toľko článkou, kde riešili PCO a tehotenstvo, otočenú maternicu a tehotensto…a všetky tie riziká, moje nervy už mám z toho..najradšej by som sa oblaika vankúšmi, alebo tou pukavou fóliou
, aby sa nič nestalo. Asi si zoberiem dovolenku do ten kontroly, to bude najlepšie ![]()
Kočky dakujem a kica aj ja mám výtok a stále sa bojím aby to nebola krv. ale je zaujímavé že som dosť pokojná napriek tomu že som totálne stresová inokedy ![]()
ahoj holky, už jsem taky tady a naplánovala jsem si na dnes spooooustu práce, abych se nepozorovala… Ale teď si dám s vámí ranní kafíčko:-)
Tak to bude zázračné počatie ![]()
Jodi, ďakujem za podporu
, už si pripadám ako cvok
Ale tá predstava s tým bábätkovkým kopaním, jaj kedy kedy kedy to už bude
![]()
ria, ahoj, kde najdu tvůj grafík? ty nejsi v té tabulce na začátku? teda, jestli se můžu podívat:-)
Edit, tak to nie som v tom sama, ja verím, že nám všetkým to dobre dopadne ![]()
adalim v tabulke na 1. strane nie som… mam grafiky v podpise… ak nevidis, navrchu stranky, nad prvym prispevkom si klikni na zobrazovat podpisy ![]()
Riana, no tak tehu u teba vylucene nie je
No ved uvidime co sa z toho nakoniec vykluje.
Kica, ked mas pocit, ze ti dovolenka pomoze k psychickej pohode, tak nevahaj, ale keby si sa mala doma este viac stresovat a ani nic nerobila, tak to tiez nie je dobre. Ja som si sice zobrala minuly tyzden tiez dovolenku, ale to len kvoli tomu, ze kazdy tu dovolenkuje vo velkom a ja tu furt sedim, tak som sa nastvala. Ale doma som sa velmi nesetrila, teda nedviham tazke veci, ale upratovala som, jeden den som skoro cely zehlila, proste treba normalne fungovat. Jasne, ze sa bojim, aby sa nieco nestalo, ale zase som si povedala, ze ked to tam ma byt, tak to bude, a ked by to malo nedaj boze odist, tak by mi mozno ani celodenne lezanie nepomohlo.
Kica, kopanečky ucítíš třeba už za 10 týdnů…teď to vypadá jako šílená doba, ale ono tak tááák rychle uteče !!!A pak to utíká ještě rychleji ![]()
Kdy jdeš na kontrolu?
Dobré ráno ![]()
Co to vodím - další nová těhulka - Kica z celého
Ti gratuluji ![]()
To je paráda, jak se pomalu všechny přesunujeme do dolní tabulky ![]()
katkamarek píše:
Riana, no tak tehu u teba vylucene nie jeNo ved uvidime co sa z toho nakoniec vykluje.Kica, ked mas pocit, ze ti dovolenka pomoze k psychickej pohode, tak nevahaj, ale keby si sa mala doma este viac stresovat a ani nic nerobila, tak to tiez nie je dobre. Ja som si sice zobrala minuly tyzden tiez dovolenku, ale to len kvoli tomu, ze kazdy tu dovolenkuje vo velkom a ja tu furt sedim, tak som sa nastvala. Ale doma som sa velmi nesetrila, teda nedviham tazke veci, ale upratovala som, jeden den som skoro cely zehlila, proste treba normalne fungovat. Jasne, ze sa bojim, aby sa nieco nestalo, ale zase som si povedala, ze ked to tam ma byt, tak to bude, a ked by to malo nedaj boze odist, tak by mi mozno ani celodenne lezanie nepomohlo.
máš úplnú pravdu ked sa niečo má stať stane sa aj ked si budeš dávať pozor ako nikdy. a verím že to všetky dotiahneme do krásneho konca ![]()
Editka, no ja ked som zistila, ze som tehu, tak tiez som mala pocit, ze som ako z porcelanu, ale potom som si uvedomila, ze to nie je dobre a musim sa k tomu postavit s chladnou hlavou. Aj ked mi cast mojho vnutra hovorila, aby som nic nerobila, iba lezala a opatrovala sa, druha - ta realnejsia cast mi nahovarala, ze tehu nie je choroba, musim sa spravat normalne, ked nemam ziadny problem, ziadne krce, ziadne spinenie, tak predsa teraz neprestanem fungovat.
katkamarek píše:
Editka, no ja ked som zistila, ze som tehu, tak tiez som mala pocit, ze som ako z porcelanu, ale potom som si uvedomila, ze to nie je dobre a musim sa k tomu postavit s chladnou hlavou. Aj ked mi cast mojho vnutra hovorila, aby som nic nerobila, iba lezala a opatrovala sa, druha - ta realnejsia cast mi nahovarala, ze tehu nie je choroba, musim sa spravat normalne, ked nemam ziadny problem, ziadne krce, ziadne spinenie, tak predsa teraz neprestanem fungovat.
presne my nie sme choré my nosíme v sebe nový život dobre treba sí dávať pozor ale všetko má svoju mieru aj ja fungujem dalej, dobre snažím sa veľmi nezdvíhať moju 14 kilovú Bejku ale inak ide všetko dalej
Jodi kontrolu mám v utorok u zastupujúceho lekára, asi by som nevydržala čakať týždeň naviac, kým sa vráti ten môj ![]()