Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9080
3.8.10 22:56

kamca vsetky rano vstavame,nikam nechod :wink:
ale nieee,dobre sa vyspi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
3.8.10 22:57

Ahojte… neviem, či tu je ešte niekto…ale dobre ma vytočila táto debata:

https://www.emimino.cz/…enstvi-6958/?…

:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
  • Citovat
  • Upravit
54030
3.8.10 23:00

Tojuš děkuji za kompliment,mám velmi ráda lidi s vlastním názorem :-P :mrgreen: :mrgreen:
Můj dnešní den probíhá ve stylu: čekání na mrchu :cert: :cert: :cert: už ju cítím v kostech a napíná mě :cert: :cert: :cert: asi mi hrabe,pže jsem odpoledne dělala test a je jak číňan,nevím,co jsem čekala :cert: :cert: :cert:
jednání těch lidí nechápu,pže neznám důvody,ale zřejmě nejde o nic vážného,podle tvých reakcí :roll: :roll:
Tojuš,tebe bych nepřehlédla ani v davu,psala jsem ti nedávno proč a to platí ještě víc,co jsem viděla fotky na 3 minuty :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.8.10 23:00

no pekne… nasla som si na intimke trosku do ruzova hlienik a ked som sa na wecku utrela, tak akokeby taka mala zilka krvi. no ja fakt uz nefiiim co toto ma znamenat :zed:

tojka, este som nakukla, ale uz idem do hajan zachvilku :-) potrebujes nieco? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 23:01

Kamča ahoooj :mavam: kam mažeš a co jsi dnes nakonec vařila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
3.8.10 23:02

Ináč som do tej témy hodila aj svoj komentár…si prečítajte, ak sa Vám ešte chce..

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
3.8.10 23:03
Ahoj,
jedem do gennetu.
A vařila sem nakonec bramboráčky. :mrgreen:
Michelangelo píše:
Kamča ahoooj :mavam: kam mažeš a co jsi dnes nakonec vařila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4563
3.8.10 23:03

minew, niektore zenske uvazuju fakt scestne. ale to mas tak, ked nieco niekomu lahko pride, nevazi si to. neplati to len o tehu, ale aj o inych veciach v zivote. az nedostatok cloveka nauci…

ja som sa dneska musela napisat teple slova jednej zenskej na konikovi, som sem uz davala link…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 23:04

michel co znamena,ze ako cinan?zlty? :wink:
pozri,dojde mrcha /ak/,tak sa zascnes snazit znovu,je to je jedno,pokial to raz pride. my si pockame,ok?

acko nemas hniezdenie? :wink:
ja nic,len take dievca tu v dubravke preslo okolo mna a napadlo mi,ci to nie si ty ,ale slo inym smerom myslim,ako byvas ty…asi nemam pamata na tvare,ale predsalen bol vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
3.8.10 23:05

Ačko - hej, čítala som…to je fakt strašné prekliatie nevedieť pohlavie svojho dieťaťa… :pocitac: :zed:

A odpísala ti niečo?

• Citovat
  • Upravit
9080
3.8.10 23:06

acko a co sa dialo na konovi?

minew vies,netreba ich odsudzovat. oni asi k dietatu prisli prilis lahko.neberu to ako dar,nie je to pre ne cesta,ktorou museli prejst,skoda sa nad tym zamyslat,oni nechapu nas, my ich.
ja poznam svoje telo,ja som dost precitlivela este aj na pocasie,ja viem,ze mne urcite bude zle. ale zatial sa na to tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 23:07

Kamčo šmankotéé,to říkáš jen tak 8-o 8-o tak hrozně moc držím pěsti a zítra na tebe budu myslet,ať všechno dobře dopadne, :kytka: :kytka: :kytka: nad vaše očekávání :palec: :palec: :palec:
bramboráčky mňáááááááám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 23:09

Minew krásně jsi to napsala :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
Díky. :srdce:
Michelangelo píše:
Kamčo šmankotéé,to říkáš jen tak 8-o 8-o tak hrozně moc držím pěsti a zítra na tebe budu myslet,ať všechno dobře dopadne, :kytka: :kytka: :kytka: nad vaše očekávání :palec: :palec: :palec:
bramboráčky mňáááááááám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie

A všem dobrou noc. :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat