Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
3.8.10 20:19
Michelangelo píše:
Májuška aháá,my máme Miminko,pže se nám nedařilo a koťátko mainské mývalí mělo jenom 2,5kg.Takovej drobeček,Miminko malý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:huban: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 20:22

Lauri, takze si ju predsa nechate? :palec: Pekne meno si jej vybrala a je velmi milucka. No teraz uz „len“ babatko a budete kompletna rodinka :hug:

Toji uces nadherny, farba suprova, ty neskutocne milucka. :pankac:

Milli krasny uzlicek, je to zazrak

Maji, tak mne sa zdali tvoje posledne tri testiky velmi porovnatelne, dnesny uz je slabsi. No uvidime zajtrajsiu teplotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 20:22

Lauri Marry je druhá keliška přes 7400příspěvku :dance: :dance: :dance:
my aky jak si vzali u naši bílou kočku z uulku,ak byla kost a kuže chuděrka,jsme ji museli okoupat a trvalo ji dost dlouho,než se z ní stala pořádná kočka :palec: :palec: ,jsou to hovada,takoví lidí,co nechají zvířátka tak hladovět,my měli tolik kotat,ale všehny dostávaly masíčko,granulky,mlíčki,,prostě všechno :-P :-P a když jsem je dávala pryč,tak jsem bulela :cry: :cry: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5530
3.8.10 20:23

Soldi super fotky, hlavne tie ciernobiele, a ty si ako hovori Lauritka, prirodzene pekna :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

mi vynechává písmeno T,jééé,musím ho pořádně zmáčknout,tak si to musíte domyslet :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3539

katka - ja už mám dnes poovulačnú teplotu. takže je to v pohode, určite som 1-2-3 DPO. to je jednooooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.8.10 20:25

kocky, prepacte, mne to tu dnes stale pada :pocitac:

lauri, macicka je nadherna, vyzera absolutne spokojne, myslim, ze by bola aj nestastna, keby si ju chcela dat niekomu cudziemu. a macicka je mala, ona vela nezje. :srdce:

michi, vobec si nepripadam krasna, ale dakujem, si velmi mila :hug:

katka, nepodoba sa Ti toja na tej novej fotke ked je este nezvacsena, na acko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.8.10 20:26
Lauritka píše: :)

mala usana :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.8.10 20:27

majka, ale Ti to krasne vyslo na toho jonasa takmer :dance:

mne ho michi vypocitala na 18.8. takze pri mojej oneskorenej ovuly by som sa mohla aj trafit. uvidime.

aj tak mam este stale neistotu, ci vobec nejaka ovulka bude :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.8.10 20:28

katka no je neskutocne miluckaaa a pritulna :huban:

natulaa verim ti, ludia vedia byt hovadaaa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549

soldi kde mas ty fotky co holky řikaji ja tam klikam a mam tam u tebe jen psika a plazi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
katkamarek píše:
Soldi super fotky, hlavne tie ciernobiele, a ty si ako hovori Lauritka, prirodzene pekna :pankac:

katka, dakujem, my sme tu vsetky pekne :dance: :huban:
uz sa tesim na fotky Tvojho bruska :srdce:
ozaj, ked si polozis ruky na podbrusko, citis nejaku zmenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.8.10 20:29

milli, potvrd si ma v priateloch a potom uvidis :srdce:
a malicke je naaadherne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 20:31

Jééééj Mili čauky a já tě hledám po diskuzi :dance: ,až ve fooalbu tématu jsem ji našla,proože tu mám návštěvu,náádherný je mimisek :-P :-P :-P :-P ,já už chci takýýýýýýýýýýýý :mrgreen: :mrgreen:

Soldi mě když mm fotí,tak se oba řežem a pak z toho není nic kloudného :pocitac: :pocitac: :mrgreen: ,jinak před 9 lety jsem se už chystala na svatbu a v tuto dobu mi stavěli bránu :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
4563
3.8.10 20:33

lauri, kraaasna je malinka :srdce:
ta usana, to bolo mienene na nu.
tie uska, to okrem spiny moze mat aj nejake parazity, ak tam ma moc hnede. treba k vetovi, aj ocka nech kukne.
nas krispinko si z depozitu doniesol nejaku virozu, tiez to nevyzeralo akutne, ale potom neskor to prepuklo a chudacik bol na antibiotikach.

lauri, a poznas take bezlaktozove mliecko? lebo to pre macky je strasne drahe a kravske by oni nemali pit. najdem na nete obrazok, vychadza super lacno v porovnani s tym macacim whiskas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí