Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michelangelo píše:
Májuška aháá,my máme Miminko,pže se nám nedařilo a koťátko mainské mývalí mělo jenom 2,5kg.Takovej drobeček,Miminko malý![]()
![]()
![]()
Lauri, takze si ju predsa nechate?
Pekne meno si jej vybrala a je velmi milucka. No teraz uz „len“ babatko a budete kompletna rodinka ![]()
Toji uces nadherny, farba suprova, ty neskutocne milucka. ![]()
Milli krasny uzlicek, je to zazrak
Maji, tak mne sa zdali tvoje posledne tri testiky velmi porovnatelne, dnesny uz je slabsi. No uvidime zajtrajsiu teplotku.
Lauri Marry je druhá keliška přes 7400příspěvku
![]()
my aky jak si vzali u naši bílou kočku z uulku,ak byla kost a kuže chuděrka,jsme ji museli okoupat a trvalo ji dost dlouho,než se z ní stala pořádná kočka
,jsou to hovada,takoví lidí,co nechají zvířátka tak hladovět,my měli tolik kotat,ale všehny dostávaly masíčko,granulky,mlíčki,,prostě všechno
a když jsem je dávala pryč,tak jsem bulela
![]()
Soldi super fotky, hlavne tie ciernobiele, a ty si ako hovori Lauritka, prirodzene pekna ![]()
mi vynechává písmeno T,jééé,musím ho pořádně zmáčknout,tak si to musíte domyslet
![]()
katka - ja už mám dnes poovulačnú teplotu. takže je to v pohode, určite som 1-2-3 DPO. to je jednooooooo
kocky, prepacte, mne to tu dnes stale pada ![]()
lauri, macicka je nadherna, vyzera absolutne spokojne, myslim, ze by bola aj nestastna, keby si ju chcela dat niekomu cudziemu. a macicka je mala, ona vela nezje. ![]()
michi, vobec si nepripadam krasna, ale dakujem, si velmi mila ![]()
katka, nepodoba sa Ti toja na tej novej fotke ked je este nezvacsena, na acko?
majka, ale Ti to krasne vyslo na toho jonasa takmer ![]()
mne ho michi vypocitala na 18.8. takze pri mojej oneskorenej ovuly by som sa mohla aj trafit. uvidime.
aj tak mam este stale neistotu, ci vobec nejaka ovulka bude ![]()
katka no je neskutocne miluckaaa a pritulna ![]()
natulaa verim ti, ludia vedia byt hovadaaa ![]()
soldi kde mas ty fotky co holky řikaji ja tam klikam a mam tam u tebe jen psika a plazi ![]()
katkamarek píše:
Soldi super fotky, hlavne tie ciernobiele, a ty si ako hovori Lauritka, prirodzene pekna
katka, dakujem, my sme tu vsetky pekne
![]()
uz sa tesim na fotky Tvojho bruska ![]()
ozaj, ked si polozis ruky na podbrusko, citis nejaku zmenu?
milli, potvrd si ma v priateloch a potom uvidis ![]()
a malicke je naaadherne ![]()
Jééééj Mili čauky a já tě hledám po diskuzi
,až ve fooalbu tématu jsem ji našla,proože tu mám návštěvu,náádherný je mimisek
,já už chci takýýýýýýýýýýýý
![]()
Soldi mě když mm fotí,tak se oba řežem a pak z toho není nic kloudného
,jinak před 9 lety jsem se už chystala na svatbu a v tuto dobu mi stavěli bránu
![]()
lauri, kraaasna je malinka ![]()
ta usana, to bolo mienene na nu.
tie uska, to okrem spiny moze mat aj nejake parazity, ak tam ma moc hnede. treba k vetovi, aj ocka nech kukne.
nas krispinko si z depozitu doniesol nejaku virozu, tiez to nevyzeralo akutne, ale potom neskor to prepuklo a chudacik bol na antibiotikach.
lauri, a poznas take bezlaktozove mliecko? lebo to pre macky je strasne drahe a kravske by oni nemali pit. najdem na nete obrazok, vychadza super lacno v porovnani s tym macacim whiskas ![]()