Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
acko píše:
lauri, fiha, ty mas doma takeho vysluzilca? ako sa mu dari? ti traja ostatni ho neotravuju?
no je to uz trosku retardovany starcek, mal aj porazku pred rokom a pol.
ale ma chut este zit.
len uz tazsie chodi a musim ho ukladat spat, lebo sam si uz nelahne. a trosku sa toci do kolecka…
vnutorne je v poriadku, len tie klby no a chrbtica.. hold ved uz ma skoro 100 rokov clovecich ![]()
ozaj, majka, mne ten Tvoj ovu testik prisiel najsilnejsi toho 31.7. ale tazko povedat ![]()
soldi, no ved uz som ti nazizala na profil, ze kedy ich pridas ![]()
krasne fotky, tie ciernobiele sa mi velmi pacia - to je to podkrovie, ktore prerobite pre deturence?
a farebne su eno nuno, ty sa teda vies tvarit
uplne ako modelka, je vidiet, ze s objektivom si kamos ![]()
michi, ja viem, ze nie som uplne ze tucna, mam velkost tak 36,38, ale som zvyknuta na mensiu vahu tak o 5 kg. ![]()
videla si uz novy album? ![]()
lebo zmazem ![]()
soldi píše:
lauri, a dobre ze si nedala macicku tomu clovekovi. dakujem Ti aj za nu![]()
zbieras aj ty hovienka po psovi?? ja tiez chodim so sackami vonku, mne je to dost neprijemne, ked vidim vsade hovna, viac ludi by mohlo upratovat po psoch ![]()
lauri, no mal velke stastie, ze ma vas a ze sa s tolkou trpezlivostou o neho staras
takeho krasneho veku sa doziju len psiky, ktorym je na svete dobre s uzasnymi ludmi ![]()
maji u mna ovu testy tiez zlyhali tento mesiac. vobec som necakala, ze ovu pride tak skoro zase ![]()
soldi WAIT, idem kuk.
acko, dakujem ![]()
ja sa rada fotim ![]()
a mam aj rada,ked mm niekoho fotim a ja robim design- postoj, kde sa ma objekt divat a tak, proste to okolie ![]()
a to podkrovie je vedla v takom rozostavanom dome, sa mi velmi paci take prostredie, ma atmosferu a prijemny konrast.
a tie ciernobiele sa aj mne velmi pacia, len skoda ze som ich musela tak zmensit, v originale su este lepsie.
to mm foti na nikon f5 a sam si to aj vyvolava doma ![]()
acko píše:
lauri, no mal velke stastie, ze ma vas a ze sa s tolkou trpezlivostou o neho starastakeho krasneho veku sa doziju len psiky, ktorym je na svete dobre s uzasnymi ludmi
uz aj brat mojho mm hovoril, ze prezije aj jeho ![]()
soldi jeeej, teeeda tvoj chlap sa musi vyzivat vo foteni ![]()
Ja hlasim, ze po poobednm lezani uz nespinim ![]()
soldi super fotecky ![]()
idem mrknut spravy lebo nieco tam idu ze chcu znizit prispevky na deti,zas niekomu asi hrabe ![]()
lauri, vsak daj este nejake foto macicky ![]()
a jasne, ze zbieram, vsak to mam za par sekund zdvihnute, lepsie nez keby to tam malo hnit. a gore je velky pes, ma riadne klady ![]()