Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marry, kdyby tohle všechno, co ví tvoje tchýně, věděla ta moje, tak asi neusnu do konce života…Nenechte si do toho mluvit, nebo vás příště bude kontrolovat v posteli, jestli to mimčo vyrábíte dobře ![]()
jody už mám ji dojem že krev se blíží už mně jemně bolí v podbříšku decetně proti tomu týdnu to byla něco takže asi nic … Ale tak nadějně to vypadalo že mně to uplně zamotalo hlavu
ale zas první pokus tak hura na další. Ozvu se z dovči snad jak budu neco vedet v sobotu odjíždím ![]()
no už řeknu že jsme to odložili a mám klid
protože každje měsíc slyšet něco to bude jasnej Honzík a pak kvůli tomu se trápit chjo ta mně pohla se žlučou
Já ji to chtěla říct ve 12 tt
tož manžel to řekl aby nezanedbal moji cystu
a takto to dopadlo v telefonu dnes zas tak to už je jasný už je to dobrý dítě usazeno
jako vysvětlovat ji ovu testy nemá asi cenu tak asi tak
no sláva odjedem na týden a krev prožiju v klidu ![]()
njo já četla včera že kolem 10dnů po ovulaci nemá smysl testovat tak jsem to vzdala
a ubráním se do neděle jen teda snad to zvládnu
Ale zas je to fakt škoda peněz kdoví co mně bylo.
Tojuš ty máš takový pohled neviňátka a krásné oči,že bych ti věřila že je zeměkoule hranatá
![]()
mary, no tak s tym privlastkkom „jasna“ som to mozno prestrelila
ale myslim, ze si nadejna tehulka. podla informacii ktore si dala, ste pekne trafili ovulku a urcite sa u teba v tele teraz nieco deje ked mas tak stabilne vysoku teplotu a sem tam to zaboli. dneska si 10DPO, tak zajtra by si kludne mohla testnut. v kazdom pripade, ak sa budes citit stale takto a do 2-3 dni by sa neobjavili na teste //, tak to by som isla k lekarovi.
michel, ano som tu, a clostik mam doma, nasla som ho. je to balenie s 10ks.
toji, zial, cenovka na nom clostyle nie je ![]()
acko ovulku jsme nemohli snad minou snažili jsme se denně já ji nechtěla prošvihnout a četla jsem na chlapečka čerstvý spermie
no mám furt nějakou horkost nevím asi jsem nemocná ale to mám taky dýl a furt skoro 37 ale prakticky jsem zdravá. No mám to dostat v době své dovolené to jsem vybrala termín se to posunulo minou ms a pak bych hned v pondělí skočila k doktorce třeba o vůbec nedostanu a nebudou ani 2 čárky…No budu chytřejší v pátek bych asi testla nebo v sobotu dřív to asi fakt nemá cenu ![]()
ahoj, kocky, som dnes nejako nestihala, bola som oberat ribezle so svokrou zase.
ale chystam pre vas jeden albumik, budu tam foto co sme s mm fotili na vyrocie
![]()
Marry, těch 37 je tělesná teplota, nebo bazální???
Máš někde ty teploty zapsané? Popř, i s těmi ovu testy? já jsem z toho nějak zmatená… Já měla za to, že jsi dneska 20 DC, od 8 DC doteď byly ovu testy negativní…nebo mi nějaká podstatná informace uniká??? ![]()
Trochu z jiného soudku- nebyl jste někdo na medové masáži? Chtěla jsem jí dát sestře k narozeninám, ale čtu na to rozporuplné názory… ![]()
Soldi ahooooj
kdypak uvidíme tu vaši lásku
![]()
Jodi znám akorát lidi,co mažou med kolem huby a to je taky masáž
![]()