Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
3.8.10 17:28

ÁČKO SI TADY :?: :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 17:29

Marry, kdyby tohle všechno, co ví tvoje tchýně, věděla ta moje, tak asi neusnu do konce života…Nenechte si do toho mluvit, nebo vás příště bude kontrolovat v posteli, jestli to mimčo vyrábíte dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
3.8.10 17:29

jody už mám ji dojem že krev se blíží už mně jemně bolí v podbříšku decetně proti tomu týdnu to byla něco takže asi nic … Ale tak nadějně to vypadalo že mně to uplně zamotalo hlavu :lol: ale zas první pokus tak hura na další. Ozvu se z dovči snad jak budu neco vedet v sobotu odjíždím :palec:

• Citovat
  • Upravit
6651
3.8.10 17:30

Marry, a zkoušela jsi další testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
3.8.10 17:32

no už řeknu že jsme to odložili a mám klid :cert: protože každje měsíc slyšet něco to bude jasnej Honzík a pak kvůli tomu se trápit chjo ta mně pohla se žlučou :lol: Já ji to chtěla říct ve 12 tt :cert: tož manžel to řekl aby nezanedbal moji cystu :mrgreen: a takto to dopadlo v telefonu dnes zas tak to už je jasný už je to dobrý dítě usazeno :mrgreen: jako vysvětlovat ji ovu testy nemá asi cenu tak asi tak :lol: no sláva odjedem na týden a krev prožiju v klidu :lol:

• Citovat
  • Upravit
54030
3.8.10 17:33

ÁČKO HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
3.8.10 17:33

njo já četla včera že kolem 10dnů po ovulaci nemá smysl testovat tak jsem to vzdala :lol: a ubráním se do neděle jen teda snad to zvládnu :zed: Ale zas je to fakt škoda peněz kdoví co mně bylo.

• Citovat
  • Upravit
54030
3.8.10 17:36

Tojuš ty máš takový pohled neviňátka a krásné oči,že bych ti věřila že je zeměkoule hranatá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.8.10 17:38

mary, no tak s tym privlastkkom „jasna“ som to mozno prestrelila :-) ale myslim, ze si nadejna tehulka. podla informacii ktore si dala, ste pekne trafili ovulku a urcite sa u teba v tele teraz nieco deje ked mas tak stabilne vysoku teplotu a sem tam to zaboli. dneska si 10DPO, tak zajtra by si kludne mohla testnut. v kazdom pripade, ak sa budes citit stale takto a do 2-3 dni by sa neobjavili na teste //, tak to by som isla k lekarovi.

michel, ano som tu, a clostik mam doma, nasla som ho. je to balenie s 10ks.

toji, zial, cenovka na nom clostyle nie je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.8.10 17:39

ano micheeel :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
3.8.10 17:41

acko ovulku jsme nemohli snad minou snažili jsme se denně já ji nechtěla prošvihnout a četla jsem na chlapečka čerstvý spermie :mrgreen: no mám furt nějakou horkost nevím asi jsem nemocná ale to mám taky dýl a furt skoro 37 ale prakticky jsem zdravá. No mám to dostat v době své dovolené to jsem vybrala termín se to posunulo minou ms a pak bych hned v pondělí skočila k doktorce třeba o vůbec nedostanu a nebudou ani 2 čárky…No budu chytřejší v pátek bych asi testla nebo v sobotu dřív to asi fakt nemá cenu :think:

• Citovat
  • Upravit
17359
3.8.10 17:53

ahoj, kocky, som dnes nejako nestihala, bola som oberat ribezle so svokrou zase.

ale chystam pre vas jeden albumik, budu tam foto co sme s mm fotili na vyrocie :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 17:54

Marry, těch 37 je tělesná teplota, nebo bazální???
Máš někde ty teploty zapsané? Popř, i s těmi ovu testy? já jsem z toho nějak zmatená… Já měla za to, že jsi dneska 20 DC, od 8 DC doteď byly ovu testy negativní…nebo mi nějaká podstatná informace uniká??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 17:55

Trochu z jiného soudku- nebyl jste někdo na medové masáži? Chtěla jsem jí dát sestře k narozeninám, ale čtu na to rozporuplné názory… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 17:59

Soldi ahooooj :huban: :dance: :dance: :dance: kdypak uvidíme tu vaši lásku :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jodi znám akorát lidi,co mažou med kolem huby a to je taky masáž :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí