Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3539
3.8.10 18:30

jodi - ja som sem dávala ten odkaz na jonáša
a michel - ma namotala na tento mesiac, že mi to s jonášom výjde :dance: :dance:

a teraz už zmätkuje. že potrebuje vajco tvojej andulky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.8.10 18:30

Jodi ja ji mela taky víš ty pocity z minulého týdne nevěděla jsem co a jak taky ten průjem a zhubla jsem a přitom už mam 0,5kg jako na vic ale vazím se v riflích a minule jsem měla 55,9 a ted jsem měla 56,4 tak nevim ale s tim že uplně trnu kolik naberu s klukem jsem měla 62,5 ale z 50kg ted budu mít skoro 70 taknevim jak to zhubnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 18:31

Michel, tak to nevíš, o co přicházíš…mohla by sis totiž dokonce vybrat, jestli budeš chtít modrý nebo zelený dítě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 18:34

Milli neboj, se dvěma dětma půjde hubnutí jako po másle :mrgreen:

Maji, na kdy vychází ten Jonáš tobě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.8.10 18:34
Michelangelo píše:
Lauri dobře,že jsi koťátko nedala,někteří lidi je dávají hadům na potravu :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

pane bozeee :zed: idioti.

MILI krasna mala fazulka :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
3.8.10 18:35

jodi - mne vychádzal jonáš na včera večer. tak sme to skúsili poistiť. :jazyk: :jazyk:

michel - že rozsedla vajco, hihi :dance:

milli - nádherná fotečka. tá teda vyšla! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 18:35
m a j a 2 píše:
jodi - ja som sem dávala ten odkaz na jonáša
a michel - ma namotala na tento mesiac, že mi to s jonášom výjde :dance: :dance:a teraz už zmätkuje. že potrebuje vajco tvojej andulky :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 18:37

Jodi brala bych zelený :mrgreen: :mrgreen: a Jonáš mi vychází 5.,což je pozítří a mm bude až v pátek večer :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
3.8.10 18:39

mili krása aj ja chcem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 18:39

Milli ježíííš,co to řešíš,já budu mít klidně 100kg a doživotní dietu za mimíska :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 18:40

Maji, teda ale jestli se tobě netrefil, tak už nevěřím ničemu!!! Jééé,já budu děsně držet palce, aby se země pohnula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
3.8.10 18:42

Caute :mavam: :mavam: :mavam:

Albi, super, tak hematom odisiel, velmi sa tesim :dance:

Milli, aj mne sa zda neuveritelne, ze si uz tak daleko :potlesk: krasna fotecka :srdce:

Kica, 15DPO ozaj este skoro lekos nemohol nic okrem zvysenej sliznice vidiet, sa divim, ze je to pre mneho taky problem zobrat krv :nevim: Co sa duphiku tyka, ako vsetky lieky aj ona ma svoje za a proti, v tehotenstve sa pouziva v pripade nedostatocnej produkcie progesteronu a to je aj pripad, kedy pomoze predist potratu. U nas ho lekari predpisuju preventivne, bez toho, aby zobrali krv na progesteron … tak ale to je slovakia. Ak sa raz nasadi, tak by sa nikdy nemal vysadit nahle, treba ho postupne vysadzat, bo nahly pokles progesteronu, moze sposobit potrat. A uzivat sa ma az do momentu, kedy funkciu zlteho telieska vystrieda placenta…cca 14-16tt

Soldi, meditovala som dnes s dalsim kolegom o vasich gulkach :mrgreen: a dozvedela som sa:

• je nepravdepodobne, ze by ich zvacsenie suviselo s hormonmi a dospievanim
  • pravdepodobne (diagnostika na dialku) je to zapal
  • ATB sa NESMU vysadit po 5 dnoch, mohla by vzniknut rezistencia, idealne s nimi treba pokracovat po dobu 14 dni
  • rakovinu na 99,99% vylucuje, je to mlady psik
  • po dobrati ATB ho treba sledovat, ak by sa problem vratil, treba ist dovysetrovat (krv, sono) a je mozne, ze bude treba zvazit kastraciu (ak by sa zapaly opakovali)

Takze pekne papajte ATB a ked tak obcas zmeraj malemu teplotu, ak by sa ti nezdal. Do tych 38,5-39 je to OK (v konecniku)

Příspěvek upraven 03.08.10 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

jodi, mrcha Ta este stale netrafila? :cert: :lol:
a medovu masaz veru nepoznam :nevim:
ale michi ju dobre zadefinovala :mrgreen:

album bude uz za par minut k dispozicii, a to, ze som trosku tucna si nevsimajte, som pribrala po clostile :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Mili, není tvoje přezdívka z jména??? Já jen jestli náááhodou nemáš svátek ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 18:43

Májuška my máme úplně stejné ovulkové teploty :dance: :dance: :dance: tak ti přeju jiný konec :huban: :srdce: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí