Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
3.8.10 17:05

jodi myslim, ze to len skusal, a aj keby to bol majitel, tak je mu hanba, ze maca bolo v takom stave :cert: takze tak ci tak si ho nezasluzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 17:08

kočky,som si nafarbila háro,dam sa do albumu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.8.10 17:14

toja, aka si pekna, mas vyslovene dievcenske crty :-) farbu vlasov vsak neviem posudit, lebo foto nema dobru kvalitku. no tak uz viem ako vyzeras, tak tak ked pojdem po dubravke, budes sa obzerat ci ta neuvidim :-) uz by som ta rada stretla, dufam, ze na najblizsie stretko sa dostavis :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 17:15

Marry, já myslím, že je klidně možný, že ti to takhle vychází…při pravidelných cyklech je i určitá pravděpodobnost, že se trefí… Ale tobě k tomu vůbec nesedí ty negativní ovulační testy :think:
Dělala jsi je podle návodu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 17:15

Lauritka, no jasně, absloutně souhlasím!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
3.8.10 17:17

jody právě ty ovulační testy mně absolutně nesedí myslím že jsem ten test tam nechávala 5 sekund?Už ani nevím jak dlouho já jsem tak nějak neurčitě počítala jsem si vlastně nepřečetla manuál :lol:
No a ponořila jsem ho prostě té moči a možná to trochu vadí že jsem to tam neměla možná přesný čas.
No a co se týká toho hlenu to sam manžel řekl v sobotu ho bylo nejvíc … A v pondělí to začlo no mně to trápí blbě kvli tomu i spím :roll: prostě furt jsem teda nervozní čím to celý bylo a do toho 8 snad nevydržím :cert:
No musím to vydržet na dovolené budou jiný povinnosti.

• Citovat
  • Upravit
4563

mary, prepac, zle som to precitala, som myslela, ze si mala ms ked si pisala o tych krcoch :-)
no tak podla mna si jasna tehula, kedy budes testikovat? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Toji, sluší ti to moc!! Barva tam sice není úplně dobře vidět, ale to nevadí :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
3.8.10 17:19

já už se chystla jen ke gyndařce že ji řeknu jak to vše začlo růžovou a že v neděli jsem měla hnědou a že mně šíleně celých 7 dnů bolelo břicho a chtěla jsem se ji zeptat kdy to mám asi čekat no a ona měla dovolenou…stále tam popíchává ale už je to fakt jak kdyby mně někdo píchnul jehlou na pohodu :lol:

• Citovat
  • Upravit
6651

Marry, já spíš myslela, kdy jsi ho dělala /prý by se neměl dělat dopoledne, předtím aspoň 2 hodiny nepít/- je to tak, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11

no já ted tak blbě spím že se prostě budím snad po 2 hodinách :( takže bt je asi na 2 veci co?

• Citovat
  • Upravit
9080
3.8.10 17:20

jodi,acko diky

acko vsak aj ja teba myslim spoznam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 17:20

Marry, a těhotenský test negativní???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
3.8.10 17:23

Já už jsem ze strachu nic nedělala…tchýně jak slyšela že mně bolí břicho to rozhlásila dál tak jsem z neděle na pondělí nemohla vůbec prostě spát v klidku :cert: takže jsem jak říkám chodila po bytě no a pak spala hodinu a pul před bt takže asi na 2 věci no…A včera jsem zas nespala proto že mně břicho ustalo :mrgreen: jako je trochu ale manžel tvrdí ty se bojíš a pak zas nadáváš :mrgreen:

ovulační jsem dělala odfpoledne v 16 hodin a vím nepít nepila jsem
A tehu jsem dělala ráno ve 4 ale pila jsem teda ve 2 hodinky ráno :lol:
Dnes už se mně bude spát líp tchýně už ví že je to dobrý a ted ji vytlouct z hlavy těhotenství, manžel si ze mně dělá prdel že ne že ji to díte nesnesu za 8 měsíců a pak se mně tak špatně spí :evil:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
3.8.10 17:26

Acko prosím tě na jakých faktech si usoudila jasná těhule?Já bych tak byla ráda a ted nějak se začínám bát otázka pravdy se blíží :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex