Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jodi myslim, ze to len skusal, a aj keby to bol majitel, tak je mu hanba, ze maca bolo v takom stave
takze tak ci tak si ho nezasluzi.
toja, aka si pekna, mas vyslovene dievcenske crty
farbu vlasov vsak neviem posudit, lebo foto nema dobru kvalitku. no tak uz viem ako vyzeras, tak tak ked pojdem po dubravke, budes sa obzerat ci ta neuvidim
uz by som ta rada stretla, dufam, ze na najblizsie stretko sa dostavis ![]()
Marry, já myslím, že je klidně možný, že ti to takhle vychází…při pravidelných cyklech je i určitá pravděpodobnost, že se trefí… Ale tobě k tomu vůbec nesedí ty negativní ovulační testy ![]()
Dělala jsi je podle návodu???
jody právě ty ovulační testy mně absolutně nesedí myslím že jsem ten test tam nechávala 5 sekund?Už ani nevím jak dlouho já jsem tak nějak neurčitě počítala jsem si vlastně nepřečetla manuál ![]()
No a ponořila jsem ho prostě té moči a možná to trochu vadí že jsem to tam neměla možná přesný čas.
No a co se týká toho hlenu to sam manžel řekl v sobotu ho bylo nejvíc … A v pondělí to začlo no mně to trápí blbě kvli tomu i spím
prostě furt jsem teda nervozní čím to celý bylo a do toho 8 snad nevydržím ![]()
No musím to vydržet na dovolené budou jiný povinnosti.
mary, prepac, zle som to precitala, som myslela, ze si mala ms ked si pisala o tych krcoch ![]()
no tak podla mna si jasna tehula, kedy budes testikovat? ![]()
Toji, sluší ti to moc!! Barva tam sice není úplně dobře vidět, ale to nevadí
![]()
já už se chystla jen ke gyndařce že ji řeknu jak to vše začlo růžovou a že v neděli jsem měla hnědou a že mně šíleně celých 7 dnů bolelo břicho a chtěla jsem se ji zeptat kdy to mám asi čekat no a ona měla dovolenou…stále tam popíchává ale už je to fakt jak kdyby mně někdo píchnul jehlou na pohodu ![]()
Marry, já spíš myslela, kdy jsi ho dělala /prý by se neměl dělat dopoledne, předtím aspoň 2 hodiny nepít/- je to tak, holky?
no já ted tak blbě spím že se prostě budím snad po 2 hodinách
takže bt je asi na 2 veci co?
Já už jsem ze strachu nic nedělala…tchýně jak slyšela že mně bolí břicho to rozhlásila dál tak jsem z neděle na pondělí nemohla vůbec prostě spát v klidku
takže jsem jak říkám chodila po bytě no a pak spala hodinu a pul před bt takže asi na 2 věci no…A včera jsem zas nespala proto že mně břicho ustalo
jako je trochu ale manžel tvrdí ty se bojíš a pak zas nadáváš ![]()
ovulační jsem dělala odfpoledne v 16 hodin a vím nepít nepila jsem
A tehu jsem dělala ráno ve 4 ale pila jsem teda ve 2 hodinky ráno ![]()
Dnes už se mně bude spát líp tchýně už ví že je to dobrý a ted ji vytlouct z hlavy těhotenství, manžel si ze mně dělá prdel že ne že ji to díte nesnesu za 8 měsíců a pak se mně tak špatně spí ![]()
Acko prosím tě na jakých faktech si usoudila jasná těhule?Já bych tak byla ráda a ted nějak se začínám bát otázka pravdy se blíží ![]()