Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
acko presne tak, minimalne zajtra a nabuduce nepridem a potom uvidim. Vsak to je pomalunke cvicenie, skor by sa to malo nazyvat relaxacia a nie cvicenie, takze uvidim, rozhodnem sa podla okolnosti neskor.
Ale uz som bola riadne namotana, ze tam idem ![]()
Katka, tebe krásne tmavli tie testíky!
A toto je môj dnešný, je už trošku zaschnutý, no trošku..už je zaschnutý ![]()
Příspěvek upraven 03.08.10 v 14:19
michel keby mi neboli ochotni spravit bez laparky IUI,tak by som chcela mat viac vajec pre keksik domáci ![]()
No ja si teraz pripadam ako nejaka blba
, ved ja to vsetko dobre viem co mi pisete, ale vidite, musim sa tak uistovat.
Natul creva uz viem rozoznat, to som mala vcera, cely vecer ma nafukovalo, teraz to je podbrusko, taky rezavy pocit. Ale nic strasne, ziadne silne krce, takze to sa len moja fazulocka roztahuje ![]()
albao píše:
kica nooo sa priprav ako bude rachotit srdiecko tvojho baba!![]()
![]()
![]()
![]()
natul hej, pisem acku, ze zial nemozem
katkamarek jasne, to moze este dlhooo a aj bude. Ak sa chces upokojit, kup si magnezium, mne lekar predpisuje to od Galvexu, a stoji do 3 eur a vydrzi ti na dlho. Daj si 1-2 tabletky denne, ked pocitis brusko, ale nedavaj si ho stale, lebo vela ho zase nie je dobre na tlak. Ale to pobolievanie bude este dlllllho uplne normalneToto ma prioritu
katkamarek píše:
Riana ja kukam tvoj grafik a rozmyslam ze ake su moznosti. Ten narast nie je taky vyrazny, co vsak neznamena, ze ovulka uz nebola. A ten hlienik pred tym bol kvalitnejsi ako ten teraz? Skoda, ze si nerobila ovu testy skor. A krcok kedy kontrolujes? Lebo on cez den „cestuje“ hore dole, a hlavne rano je makky, cize stale treba vecer, a zase by som sa na neho az tak neupinala.
tak, ako mam v grafe zaznaceny tie 3 dni, tak bol omnoho kvalitnejsi… najlepsi bol na 12DC…
krcok kontrolujem aj niekolkokrat denne… vcera cez den makky a vecer stuhnuty… ale radsej uz krcok nezapisujem, len ma to matie…
dneska je ten hlien taky lepkavy a kde-tu trocha ciry… nenatahuje sa moc, max na 1cm… cez vikend som mala creamy, preto mi je ta zmena divna…
36,7 by mala byt moja poovulacna, ale tento cyklus meriam novym teplomerom, takze tam moze alebo nemusi byt zmena…
aj sa ukludnujem, ze musim este den-dva pockat, ako budu ostatne teploty vyzerat, ale som nervozna aj tak a stale premyslam, co a ako… ![]()
toja do kdy to vlastně potřebuješ písni adresu do ip písnu ti číslo
Kica ale ty neber do uvahy ten skok na mamateste 10, lebo tie slabsie su 9 a 10 DPO a potom som robila az 13 a 14 DPO, medzitym som nemala 10tky, takze klud, je to na dobrej ceste, dolezite je, ze to tmavne.
![]()
toja píše:
michel keby mi neboli ochotni spravit bez laparky IUI,tak by som chcela mat viac vajec pre keksik domáci
Jo ták
![]()
katkamarek píše:
Albi to je super spravicka, tak len pekne lezkaj, vezmi knihu, zapni nejaky filmik a oddychuj.![]()
![]()
Mna teraz zacalo boliet podbrusko, uz som to nemala a teraz citim take tlaky. Je to ok, ze baby? Moze ma este boliet na 26 DPO?
Ja som sa na to pýtala lekára, pretože i mňa bolí podbruško, skôr ma dosť pichá ako bolí, tak mi ho len prehmatal a povedal, že v poriadku! Ale určite to súvisí s naťahovaním sa maternice, nemáme sa čoho báť ![]()