Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toja píše:Tojuš nápodobně,mám Jonáše 7.8.
MICHI inak ten jonas, pamatas, mi predpovedal,ze plodny den mam 4.8.. to budem mat najvacsie krvacanie![]()
MAJKA o par minut kuk moj graf
michel nie,ty mas pravo na svoje pocity. smajlik naopak,ako si dala.
katkamarek píše:
Kica, ved sme aj cakali, ze uvidi iba zvacsenu sliznicu, chapem tvoje znechutenie, krv ti predsa len zobrat mohol, ale netrap sa preto.
A duphston urcite ber, ja som si ho nasadila hned na 11 DPO a odvtedy ho beriem 2×1, to ti neuskodi, praveze pomoze, preventivne nic nepokazis.Majka mne sa zda, ze 31.7.,1.8. a 2.8. su take dost porovnatelne, dnesny uz je ocividne slabsi
Natul, ved ja som len zartovala s tym fotak, to je pochopitelne, ze su ine starosti ako fotak
Molly to co za hovadinu ti povedala?No ale najhorsie na tom je, ze vela zien zije v takej nevedomosti, ja to nechapem, ako toto mozu lekari alebo sestry hovorit, ved musia vediet ako funguje cyklus zeny, ze nie kazda ma 28 dni
A ten hlienik mas podla mna z dzusiku, aj ja som ho mala skor pred ovulkou tento cyklus.
Jeda Katka ďakujem
, ozaj aj ty ho berieš?!
Tak ho budem pekne papať i ja, 2× denne ako ho mám predpísaný!
Ja som nečakala, že tam už niečo uvidím, dokonca ani to, že by bude robiť sono
Len som bola vytočená, že mi nechce zobrať krv. Musím byť asi trpezlivejšia, veď keď sme na to toľko čakali, tak 2-3týždne vydržím, ale tá neistota a strach, veď to asi sama poznáš!
Tebe bolo vlastne, už kedy vidieť váčok?
Tak koukám,že nejsem dnes zdaleka jediná,co narazila u doktorů.Molly,to je zápich
neřekla ti,že stačí pusa
týýý brďo
![]()
michel ![]()
no ja ked som mala 5 rokov,som si myslela,ze stačí pusa ![]()
asi som nejaka divna, resp. to moje telo, lebo hlienik je zase tak napoly priesvitny a krcok makky… vcera bolo nieco podobne do podbecera a podbrusko ma dneska viac a viac boli… aj vcera pobolievalo, ale dnes este viac… zeby ovu az teraz? ![]()
riana12 píše:
asi som nejaka divna, resp. to moje telo, lebo hlienik je zase tak napoly priesvitny a krcok makky… vcera bolo nieco podobne do podbecera a podbrusko ma dneska viac a viac boli… aj vcera pobolievalo, ale dnes este viac… zeby ovu az teraz?
A robíš si ovu testíky?
Kica ja som bola na UTZ 24 DPO a bola dutinka uz 1 cm, ale minewka mala skor, na nu striehli v nemocnici, kedy sa tam nieco objavi. A mala dutinku 5 mm. Ono sa hovori, ze od hcg 1000 IU/l by uz malo nieco byt vidno.
No uplne chapem tvoje pocity a neistotu, ved ja robim to iste, tiez len strsujem, ale uz som si povedala, ze nebudem, no to len do casu ![]()
kica píše:riana12 píše:A robíš si ovu testíky?
asi som nejaka divna, resp. to moje telo, lebo hlienik je zase tak napoly priesvitny a krcok makky… vcera bolo nieco podobne do podbecera a podbrusko ma dneska viac a viac boli… aj vcera pobolievalo, ale dnes este viac… zeby ovu az teraz?
vcera som si robila naobed aj podvecer a boli slabucke, ten podvecerny slabsi od obedneho… dni predtym som nerobila nic…
toja píše:
michi, ako povedal Jean Paul Sartre = Peklo,to su tí druhí
No ten musel mít taky život,když přišel na takový závěr
Tojuš,já si to s tou pusou myslela ještě v 7.třídě na lyžařském výcviku
![]()
Toji nadherne prostredie, krasny ostrov, tiez po niecom takom tuzim. Mozno raz sa tam vyberieme.
Kica no není to nejlepší den
ale kdyby jenom takovéhle věci se děly,tak je dobře
a tvoje dálnice by mě úplně stačily k překonání srážky s blbcem,s přehledem
![]()
Michelangelo píše:toja píše:No ten musel mít taky život,když přišel na takový závěr
michi, ako povedal Jean Paul Sartre = Peklo,to su tí druhí![]()
Tojuš,já si to s tou pusou myslela ještě v 7.třídě na lyžařském výcviku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jaaaaaaj, tak preto si sa vydala tak skoro
![]()