Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
3.8.10 13:31
toja píše:
MICHI inak ten jonas, pamatas, mi predpovedal,ze plodny den mam 4.8.. to budem mat najvacsie krvacanie :cert: :mrgreen:MAJKA o par minut kuk moj graf :wink:
Tojuš nápodobně,mám Jonáše 7.8. :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 13:32

michel nie,ty mas pravo na svoje pocity. smajlik naopak,ako si dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
3.8.10 13:33
katkamarek píše:
Kica, ved sme aj cakali, ze uvidi iba zvacsenu sliznicu, chapem tvoje znechutenie, krv ti predsa len zobrat mohol, ale netrap sa preto. :hug:
A duphston urcite ber, ja som si ho nasadila hned na 11 DPO a odvtedy ho beriem 2×1, to ti neuskodi, praveze pomoze, preventivne nic nepokazis.

Majka mne sa zda, ze 31.7.,1.8. a 2.8. su take dost porovnatelne, dnesny uz je ocividne slabsi :think:

Natul, ved ja som len zartovala s tym fotak, to je pochopitelne, ze su ine starosti ako fotak :wink:

Molly to co za hovadinu ti povedala? 8-o No ale najhorsie na tom je, ze vela zien zije v takej nevedomosti, ja to nechapem, ako toto mozu lekari alebo sestry hovorit, ved musia vediet ako funguje cyklus zeny, ze nie kazda ma 28 dni :cert: A ten hlienik mas podla mna z dzusiku, aj ja som ho mala skor pred ovulkou tento cyklus.

Jeda Katka ďakujem :hug: , ozaj aj ty ho berieš?!
Tak ho budem pekne papať i ja, 2× denne ako ho mám predpísaný! :-) Ja som nečakala, že tam už niečo uvidím, dokonca ani to, že by bude robiť sono :-)Len som bola vytočená, že mi nechce zobrať krv. Musím byť asi trpezlivejšia, veď keď sme na to toľko čakali, tak 2-3týždne vydržím, ale tá neistota a strach, veď to asi sama poznáš!
Tebe bolo vlastne, už kedy vidieť váčok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 13:34

Tak koukám,že nejsem dnes zdaleka jediná,co narazila u doktorů.Molly,to je zápich :pocitac: :pocitac: :pocitac: neřekla ti,že stačí pusa 8-o 8-o týýý brďo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 13:35

michi, ako povedal Jean Paul Sartre = Peklo,to su tí druhí
:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
3.8.10 13:35

Ahoj Michel, dnes máme :cert: náladu
:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 13:36

michel :mrgreen:
no ja ked som mala 5 rokov,som si myslela,ze stačí pusa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
3.8.10 13:36

asi som nejaka divna, resp. to moje telo, lebo hlienik je zase tak napoly priesvitny a krcok makky… vcera bolo nieco podobne do podbecera a podbrusko ma dneska viac a viac boli… aj vcera pobolievalo, ale dnes este viac… zeby ovu az teraz? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1047
3.8.10 13:40
riana12 píše:
asi som nejaka divna, resp. to moje telo, lebo hlienik je zase tak napoly priesvitny a krcok makky… vcera bolo nieco podobne do podbecera a podbrusko ma dneska viac a viac boli… aj vcera pobolievalo, ale dnes este viac… zeby ovu az teraz? :nevim:

A robíš si ovu testíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 13:41

Kica ja som bola na UTZ 24 DPO a bola dutinka uz 1 cm, ale minewka mala skor, na nu striehli v nemocnici, kedy sa tam nieco objavi. A mala dutinku 5 mm. Ono sa hovori, ze od hcg 1000 IU/l by uz malo nieco byt vidno.
No uplne chapem tvoje pocity a neistotu, ved ja robim to iste, tiez len strsujem, ale uz som si povedala, ze nebudem, no to len do casu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
3.8.10 13:42
kica píše:
riana12 píše:
asi som nejaka divna, resp. to moje telo, lebo hlienik je zase tak napoly priesvitny a krcok makky… vcera bolo nieco podobne do podbecera a podbrusko ma dneska viac a viac boli… aj vcera pobolievalo, ale dnes este viac… zeby ovu az teraz? :nevim:
A robíš si ovu testíky?

vcera som si robila naobed aj podvecer a boli slabucke, ten podvecerny slabsi od obedneho… dni predtym som nerobila nic…

• Citovat
  • Upravit
54030
3.8.10 13:45
toja píše:
michi, ako povedal Jean Paul Sartre = Peklo,to su tí druhí :wink:

No ten musel mít taky život,když přišel na takový závěr :mrgreen: :mrgreen: Tojuš,já si to s tou pusou myslela ještě v 7.třídě na lyžařském výcviku :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 13:46

Toji nadherne prostredie, krasny ostrov, tiez po niecom takom tuzim. Mozno raz sa tam vyberieme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 13:48

Kica no není to nejlepší den :cert: :cert: ale kdyby jenom takovéhle věci se děly,tak je dobře :andel: :andel: a tvoje dálnice by mě úplně stačily k překonání srážky s blbcem,s přehledem :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 13:49
Michelangelo píše:
toja píše:
michi, ako povedal Jean Paul Sartre = Peklo,to su tí druhí :wink:
No ten musel mít taky život,když přišel na takový závěr :mrgreen: :mrgreen: Tojuš,já si to s tou pusou myslela ještě v 7.třídě na lyžařském výcviku :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jaaaaaaj, tak preto si sa vydala tak skoro :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital