Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kica neuskodis,neboj…aj moja svagrinka ho uzivala do konca prveho trimestra,a uz ma polrocnu zdravu dcerku ![]()
holky já ted četla vtip,no je to taková hovadina,ale tak budiš
![]()
VÍTE PROČ MÁ VĚTŠINA CHLAPU NOHY DO O?Protože to nejduležitější se dává obvykle do závorky
,to je bejkárna co,
nela00 píše:
toji krásne miesto. hneď by som išla
kica to musel byť tĺkinak ani môj dr. neberie bazálku vážne. teda grafy ho vôbec nezaujímali
a vôbec nechápem prečo!!!
bestmolly píše:
kica neuskodis,neboj…aj moja svagrinka ho uzivala do konca prveho trimestra,a uz ma polrocnu zdravu dcerku
Molly
![]()
pomooooooooooooc
som si nasla cislo,kde tu v UK,robia scan(utz)…zavolala,ze som 12DC a chcem si zaplatit scan…ze som pred ovulaciou a chcem sa uistit,ci tam je folik
…a ta mila pani ma odbila,ze naco???ze mam mat sex na 14DC a budem tehotna
…a polozila mi
![]()
natulaa píše:
holky já ted četla vtip,no je to taková hovadina,ale tak budiš![]()
VÍTE PROČ MÁ VĚTŠINA CHLAPU NOHY DO O?Protože to nejduležitější se dává obvykle do závorky
![]()
,to je bejkárna co,
bestmolly píše:
pomooooooooooooc
som si nasla cislo,kde tu v UK,robia scan(utz)…zavolala,ze som 12DC a chcem si zaplatit scan…ze som pred ovulaciou a chcem sa uistit,ci tam je folik…a ta mila pani ma odbila,ze naco???ze mam mat sex na 14DC a budem tehotna
…a polozila mi
![]()
![]()
kokóóś! to je také jednoduché!!!
moly: no vidim ze nie len na SR su idioti, si ma ukludnila
to je strasneeee ja neviem ci sa mam z toho smiat alebo plakat alebo len mavnut rukou ![]()
toja no v Skotsku…tu je hrozny system…tu nevyriesim nic s nasim nezdarom ![]()
nelka no povedz,ake jednoduche ![]()
molly aha viem, v skotsku ti tusim ani nepovedia,ci cakas dievcatko alebo chlapca…a prve sono v 10tt,ze?
Kica, ved sme aj cakali, ze uvidi iba zvacsenu sliznicu, chapem tvoje znechutenie, krv ti predsa len zobrat mohol, ale netrap sa preto. ![]()
A duphston urcite ber, ja som si ho nasadila hned na 11 DPO a odvtedy ho beriem 2×1, to ti neuskodi, praveze pomoze, preventivne nic nepokazis.
Majka mne sa zda, ze 31.7.,1.8. a 2.8. su take dost porovnatelne, dnesny uz je ocividne slabsi ![]()
Natul, ved ja som len zartovala s tym fotak, to je pochopitelne, ze su ine starosti ako fotak ![]()
Molly to co za hovadinu ti povedala?
No ale najhorsie na tom je, ze vela zien zije v takej nevedomosti, ja to nechapem, ako toto mozu lekari alebo sestry hovorit, ved musia vediet ako funguje cyklus zeny, ze nie kazda ma 28 dni
A ten hlienik mas podla mna z dzusiku, aj ja som ho mala skor pred ovulkou tento cyklus.