Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6158
3.8.10 11:57

nevím, Katko:-)
podla ff jsem 3.-19.DPO:-)
to jsou ty výlety k mamince. Trď mi volala a tak jsem ji "vynadala!, ze mi nedovolila měřit a já teď nevím, kdy to mám čekat. A Ona zlatunká na to: neboj, jestli jsi těhotná, tak to poznáš podle kopání miminka! díííky, mami:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 11:58

Baby idem na obedik, tak zatial sa majte, aj ked neviem ci som hladna vobec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 11:59

LILY hej,tiez sa mi zda, ze bez laparky nie je ochotny. vtedy ma to totiz,ked sme tam boli,ani nenapadlo,spytat sa ze ci by to slo bez laparky. viem,ze hovoril,ze to neodporuca,lebo to mozu byt vyhodene peniaze. vsak jasne,verim,ale vsak pojdem aj po laparke predsa,snad ma nevyhodi,vsak moja vec,ze ich vyhodim,nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 12:00

mouku aha,som zabudla. mozem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
3.8.10 12:06

katka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
chcela som Vas docitat :wink: …ale vzdala som to…je to nenormalny pocet stranok :think: :lol:

dnes som si nasla egghlienik,a dost vela… :potlesk: …zeby ten grepik ucinkoval :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 12:06

Molly ahojky,já se taky zlekla,že co se stalo ,uff:nevim: :dance: :mrgreen:

MONI si tady?,máte hezké fotky z dovolené :palec: :palec:

MOUK to je hrozné že,přes léto něco řešit s dr,když mají všude dovolenou,no ale jsou to taky lidi a chtějí mit volno že?ale je to na H…O,člověk furt čeká :cert:

• Citovat
  • Upravit
1047
3.8.10 12:08

Ahojte babuľky,
ja som dnes úplne.. :cry: Kedže môj lekár má dovolenku, objednala som sa k jednému zo zastupujúcich, taká som bola spokojná, že sa niečo dozviem! Prišla som tam, krv mi odmietol zobrať, veď načo, mám to vraj potvrdené tými tehot.testami, nechcel vidieť ani moju dokumentáciu, že až potom ak nebude iečo v poriadku. Urobil sono a …no nič, nič nevidel, iba zväčšenú sliznicu. A potom si tú moju dokumentáciu už pozrel :-? nepovedal nič, pýtala som sa, či mu má ukázať i grafy s teplotou, bol v šoku a, že to si tie grafy robíte sama, pozeral na mňa ako… :roll: :cert: Potom mi ešte skontroval krčok, keďže mám trošku bolesti a keď som mu povedala, že i som si kontrolovala krčok a, že 1× ho mám takto vysoko, skoro mu vypadli oči z jamiek, že kto mi takú blbosť poradil, vraj si môžem strašne ublížiť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 12:08

MOUKU mas fotky
inak toto je jedna z plazi,kam sa da ist na vylet. ale mam dojem,ze sem sa da prist len lodou,ale nie som si ista,kazdopadne tu sme neboli

http://www.youtube.com/watch?…

a tu sme boli na vylete,to bola nadhera:
tam je tusim iba jedna tavernicka,inak tam musis prist autom,lodou alebo busom, ktory nechodi kazdy den :) Apella
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.8.10 12:10

natul: ano nech si teraz oddychnu, lebo tak ako pises aj oni su ludia. vsetko ma svoj cas, nic mi neujde, len ja som taka netrpezliva stale, najradsej by som vsetky vysetrenia mala v priebehu jedneho tyzdna absolvovane a vysledky hned na ten dalsi :pankac: :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
3.8.10 12:12

Potom som sa išla spýtať do nemocnice, či mi aspoň krv nezoberú ako samoplatcovi, ale opäť žiadali výmenný lístok, ale to je už aký rozum, veď keď budem mať výmenný lístok, tak mi to preplatí poisťovňa. Chcem si to zaplatiť, ale oni… :cert: :cert: :cert: Tak som išla k 2.zastupujúcemu lekárovi, nech mi aspoň ten dá ten sprostý lístok a pochodila som rovnako! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
3.8.10 12:13
kica píše:
Ahojte babuľky,
ja som dnes úplne.. :cry: Kedže môj lekár má dovolenku, objednala som sa k jednému zo zastupujúcich, taká som bola spokojná, že sa niečo dozviem! Prišla som tam, krv mi odmietol zobrať, veď načo, mám to vraj potvrdené tými tehot.testami, nechcel vidieť ani moju dokumentáciu, že až potom ak nebude iečo v poriadku. Urobil sono a …no nič, nič nevidel, iba zväčšenú sliznicu. A potom si tú moju dokumentáciu už pozrel :-? nepovedal nič, pýtala som sa, či mu má ukázať i grafy s teplotou, bol v šoku a, že to si tie grafy robíte sama, pozeral na mňa ako… :roll: :cert: Potom mi ešte skontroval krčok, keďže mám trošku bolesti a keď som mu povedala, že i som si kontrolovala krčok a, že 1× ho mám takto vysoko, skoro mu vypadli oči z jamiek, že kto mi takú blbosť poradil, vraj si môžem strašne ublížiť!

Kica, to mi silně připomíná mého dr. taky koukal jak puk, když jsem přišla s grafíkama a ani se ne ně nepodíval. Ale s tím čípkem bych mu i věřila…nevím…
Neboj, příště už budeš u svého a uvidíš víc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 12:15

Ježiš kicuš,co to je za idiota 8-o 8-o
Mouk já jsem taky takový netrpělivec :mrgreen:
Kati no my ted nemáme na rozhazování,i když vím,že to nestojí zas tak moc,ale jak říkám,není to duležité ted pro nás víš a slíbili jsme si,že si ho koupíme až budu čekat mimi a rovnou už foták s kamerou,at mužem itočit,takže proto víš,ted jsme měli velké výdaje s tím plotou a doděláním zahrady a ted to ivf,a mm dostavěl jeden RD a ted se vyřizuje další stavba,tak bylo takové období bez příjmu,tak proto víš :wink:

• Citovat
  • Upravit
7606
3.8.10 12:16

kica: byrokracia jak svina toto :cert:

toji: a take vlastne fotky nemas? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 12:17

mouku ako myslis, vlastne? to sme my fotili,co mam v albume

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
3.8.10 12:17

No to s tým čípkom možno beriem, pretože ak nevieš ako na to, je tu asi riziko! No môj doktor príde o 2 týždne :cert: . tento zastupujúci mi predpísal duphaston a povedal, že môžem prísť k nemu v utorok, vraj to by už malo byť niečo vidno!! :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí