Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
3.8.10 10:59

nela, a kdy pak přišla MS ?? Já už jí potřebuju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
3.8.10 10:59
soldi píše:
jodi, niekomu to LH pred ms rastie :nevim:

katka, ano, tak sa mi viac pacis, upni sa na pozitivne veci do buducna :pankac:
ani sa nenazdas a budes hekat na vzdycharni :-P
a potom budeme obdivovat Tvojho chlapaka rovnako ako teraz flaminho janicka :srdce:

lili, ahoj, si mala pozitivne ovu testiky? ovulka sa blizi? :dance:

Soldi, robila som ovu testiky a cudne mi je, ze predvcerom som podla mna mala ovu, ale aj vcera bol este testik + to sa mi bezne nestava…a teda cim viac to riesim, tym viac sa mi ovulka posuva. Cykly kde som sa nato tak nezameriavala bola ovu 13-14DC :zed: len ja som si povedala, ze do konca leta vyskusam co sa len da a ak to nevyjde, tak pojdem do brna a mozno vyskusame soft…tak tento mesiac som davala alchemilku, grep, kys. listovu, pre-seed…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 11:00

LILY cozeeeee???? pocas jedneho cyklu??? lenze ja si chcem jeden zaplatit sama a druhy po laparke a HP poistovnou.ked platim sama,mozem kolkokrat chcem,nie?

a ja nechcem injekcie, ja chcem clostyl,ja tam nemozem chodit kazdy druhy den,co myslis?

SOLDI myslis,ze mozem 8 tabliet denne a k tomu clostyl? :dance:

KATKA ja by som na tvojom mieste nesla na odber kvoli hodnote HCG.jasne,ze ta chapem,ale ono to nema zmysel, to,ze najprv mas dutinku a ze nic nevidno,je samozrejme a tie hodnoty ti nic nepovedia,radsej pozeraj na nete kočiky, destke vecicky a tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.8.10 11:00

lili dakujem, ja tiez dufam. Este stale ide zo mna nieco slabucko ruzove :nevim:

jodi musela som sa naranajkovat aspon, doteraz som lezala. A teraz uz ficim :pankac: Mala som ist MHD, ale ked som MM napisala SMS, ze spinim, tak si nasiel cas a kazdu chvilu dobehne aby ma zobral k doktorovi. Je zlaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 11:02

JODI nemas ovulaciu testne pred mrchou? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 11:03

Soldi a teraz som si precitala, ze HCG stupa dvojnasobne kazde 2-3 dni, takze uz som uplne v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
3.8.10 11:03

jodi dostala som normálne - na 16dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 11:04

Albi, moc na tebe myslím a držím palce!!! Doufám, že dáš hned vědět!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 11:05
toja píše:
JODI nemas ovulaciu testne pred mrchou? :-P

Toja, no já už bych tenhle cyklus věřila všemu!!! Už bych za ním ráda udělal tlustou čáru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
toja píše:
LILY cozeeeee???? pocas jedneho cyklu??? lenze ja si chcem jeden zaplatit sama a druhy po laparke a HP poistovnou.ked platim sama,mozem kolkokrat chcem,nie?

a ja nechcem injekcie, ja chcem clostyl,ja tam nemozem chodit kazdy druhy den,co myslis?

SOLDI myslis,ze mozem 8 tabliet denne a k tomu clostyl? :dance:

KATKA ja by som na tvojom mieste nesla na odber kvoli hodnote HCG.jasne,ze ta chapem,ale ono to nema zmysel, to,ze najprv mas dutinku a ze nic nevidno,je samozrejme a tie hodnoty ti nic nepovedia,radsej pozeraj na nete kočiky, destke vecicky a tak :hug:

Toji, robia IUI podla velkosti folikov napr. 14DC a potom este 16DC … pre zvysenie sance. Podla mna sa bude dat dohodnut aj na inom ako je merional, inak si to mozes aj sama doma pichnut, je to intramuskularna injekcia. No ja neviem o tom, ze poistovna preplaca IUI, som bola v tom, ze to si clovek musi zaplatit vzdy sam na SK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Nela :hug: :hug: :hug: Díky!!! To jsem potřebovala slyšet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 11:09

Už přestává pršet, vyrážím s klukama ven trochu se vymáchat v loužích…papáááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 11:10

LILY aha,takze IUI by mali robit dvakrat obden a vo FC to spravia iba raz? alebo som nechapava?
a co je ucinejsie,clostyl alebo ten meri…,nevies?

popravde,ja necakam zazrak ani od IUI,ja len chcem spravit pokus.

katka nemylis si ma nahodou so soldi? :-P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 11:14

Toji mylim :mrgreen: :zed: , ja ti hovorim, ze ked vidim tu tvoju novu foto tak si myslim, ze je to soldi, doteraz som davala pozor, teraz som sa doplietla, ale reagovala som na teba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 11:15

Ked ta Vinona ci winnona, ci ako sa pise tu vyzera ako keira, mate podobny postoj a vyraz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí