Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi píše:
jodi, niekomu to LH pred ms rastie![]()
katka, ano, tak sa mi viac pacis, upni sa na pozitivne veci do buducna
lili, ahoj, si mala pozitivne ovu testiky? ovulka sa blizi?
ani sa nenazdas a budes hekat na vzdycharni
a potom budeme obdivovat Tvojho chlapaka rovnako ako teraz flaminho janicka
Soldi, robila som ovu testiky a cudne mi je, ze predvcerom som podla mna mala ovu, ale aj vcera bol este testik + to sa mi bezne nestava…a teda cim viac to riesim, tym viac sa mi ovulka posuva. Cykly kde som sa nato tak nezameriavala bola ovu 13-14DC
len ja som si povedala, ze do konca leta vyskusam co sa len da a ak to nevyjde, tak pojdem do brna a mozno vyskusame soft…tak tento mesiac som davala alchemilku, grep, kys. listovu, pre-seed…
LILY cozeeeee???? pocas jedneho cyklu??? lenze ja si chcem jeden zaplatit sama a druhy po laparke a HP poistovnou.ked platim sama,mozem kolkokrat chcem,nie?
a ja nechcem injekcie, ja chcem clostyl,ja tam nemozem chodit kazdy druhy den,co myslis?
SOLDI myslis,ze mozem 8 tabliet denne a k tomu clostyl? ![]()
KATKA ja by som na tvojom mieste nesla na odber kvoli hodnote HCG.jasne,ze ta chapem,ale ono to nema zmysel, to,ze najprv mas dutinku a ze nic nevidno,je samozrejme a tie hodnoty ti nic nepovedia,radsej pozeraj na nete kočiky, destke vecicky a tak ![]()
lili dakujem, ja tiez dufam. Este stale ide zo mna nieco slabucko ruzove ![]()
jodi musela som sa naranajkovat aspon, doteraz som lezala. A teraz uz ficim
Mala som ist MHD, ale ked som MM napisala SMS, ze spinim, tak si nasiel cas a kazdu chvilu dobehne aby ma zobral k doktorovi. Je zlaty
Soldi a teraz som si precitala, ze HCG stupa dvojnasobne kazde 2-3 dni, takze uz som uplne v pohode
Albi, moc na tebe myslím a držím palce!!! Doufám, že dáš hned vědět!!!
![]()
toja píše:
JODI nemas ovulaciu testne pred mrchou?
Toja, no já už bych tenhle cyklus věřila všemu!!! Už bych za ním ráda udělal tlustou čáru ![]()
toja píše:
LILY cozeeeee???? pocas jedneho cyklu??? lenze ja si chcem jeden zaplatit sama a druhy po laparke a HP poistovnou.ked platim sama,mozem kolkokrat chcem,nie?a ja nechcem injekcie, ja chcem clostyl,ja tam nemozem chodit kazdy druhy den,co myslis?
SOLDI myslis,ze mozem 8 tabliet denne a k tomu clostyl?
KATKA ja by som na tvojom mieste nesla na odber kvoli hodnote HCG.jasne,ze ta chapem,ale ono to nema zmysel, to,ze najprv mas dutinku a ze nic nevidno,je samozrejme a tie hodnoty ti nic nepovedia,radsej pozeraj na nete kočiky, destke vecicky a tak
Toji, robia IUI podla velkosti folikov napr. 14DC a potom este 16DC … pre zvysenie sance. Podla mna sa bude dat dohodnut aj na inom ako je merional, inak si to mozes aj sama doma pichnut, je to intramuskularna injekcia. No ja neviem o tom, ze poistovna preplaca IUI, som bola v tom, ze to si clovek musi zaplatit vzdy sam na SK.
Už přestává pršet, vyrážím s klukama ven trochu se vymáchat v loužích…papáááá ![]()
LILY aha,takze IUI by mali robit dvakrat obden a vo FC to spravia iba raz? alebo som nechapava?
a co je ucinejsie,clostyl alebo ten meri…,nevies?
popravde,ja necakam zazrak ani od IUI,ja len chcem spravit pokus.
katka nemylis si ma nahodou so soldi?
![]()
Toji mylim
, ja ti hovorim, ze ked vidim tu tvoju novu foto tak si myslim, ze je to soldi, doteraz som davala pozor, teraz som sa doplietla, ale reagovala som na teba ![]()
Ked ta Vinona ci winnona, ci ako sa pise tu vyzera ako keira, mate podobny postoj a vyraz ![]()