Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toja no genetika miminka sa testuje v 12tt (to je len meranie na sone) a v 16tt (z krvi). Tak som to myslela. Nakoniec im vyjde len pravdepodobnost, ale aj tak su to stresy, ci je mimi ok. Niekedy si myslim, ze bez tych testov by to bolo prijemnejsie tehulkovanie. ![]()
No a s tym ako vyzera novorodena som ja oboznamena - uz som ich par drzala. Ale pripravujem MM
![]()
Faktom je, ze sa to trosku romantizuje. Je to skvele, ale nie vsetko je take ruzove ako sa opisuje.
Toja, testy jsem dělala první měsíc…takže pro správně určenou ovulaci mi hovoří teploty, test hlen i čípek ![]()
Juj Albi tak já nevím co máš ty,ale ta dotyčná o které jsem psala o tom hematonu,tak ona od te doby,když byla v klidu tak nic,ale když chodila mpřed porodem na ty těhu cvičení,tak taky začala špinit a ji pak zakázali všechno,žádný pohyb,takže nevím,ale já bych do cvičení už nešla vubec,ale to je jen muj názor joo
![]()
jodi to uz bude pracovat Alzheimer
Zabudnem na predchadzajuce starosti, lebo budu nove ![]()
katka no ja som tiez mala metu 12tt, potom AFP testy v 16tt a teraz sa upinam na koniec septembra - ak sa v oktobri narodi mimi, tak mi ho uz zachrania
Asi to uz bude navzdy, lebo potom sa budem bat aby bol porod ok pre mimi, aby bolo zdrave, … no vzdy je nieco ![]()
Acko dakujem, ja uz som v pohode a verim ze aj chrustik v mojom brusku sa pekne vyvija. Len to bol taky prvotny sok, ze som si vyratala aka by ta hodnota asi mala byt a ona mi tresla do telefonu o dost nizsiu. Len to pri vyssich cislach viac vidno rozdiel, ale v podstate mi to rasite konstantne, verim, ze keby tam nebol plodik, tak by to nerastlo, samotna dutinka by asi HCG neprodukovala, nie?
tak tady píšou 140mg květní pyl a 25mg bioflavonoidů, 8,1mg alvěj a pak včelí kašička a 37,5 mg extrakt ze sojovych bobu odpovídá 15mg izoflavonů ![]()
No a když se narodil Šimon, tak mi přišel neskutečně ošklivej…ale přehlušil to neskutečný pocit z toho, že je to opravdu člověk- to mi přišlo úplně neuvěřitelný..a pak se mi taky strašně ulevilo fyzicky ![]()
A mm na něj shlížel tak obdivně a všem hrdě ukazoval fotku toho nesmírnýho krasavce ![]()
natul no uvidim, chcela som od zajtra chodit s Ackom na chi-kung, to ej take pomale relaxacne cvicenie, … vsak uvidim, co bude dnes ![]()
No, já si dávám pauzu- dneska jsem u PC ještě v pyžamu a děti obstarává MM ![]()
ahojte.
ktorý je najtmavší?
Příspěvek upraven 03.08.10 v 09:57
katka no ked sa zjavne rast drzi rovnaky, tak je to podla man v poriadku. Kazde 2 dni 1.85× je podla mna v poriadku ![]()
jodi
aj ja cakam male skarede kacatko
Ak bude miminecko hned pekne, budem v soku ![]()
soldi nemam clostyl,ale vypytam si
nella my sme tam boli na spermiograme a ten vysiel vyborne, preto nam aj odporucili IUI,lenze najprv laparka a HP,ak to ma uhradit poistovna,lenze ja idem na laparku az v septembri ,tak dalsie IUI po laparke,ale nebudem cakat do oktobra,som netrpezliva
Nicollka píše:
tak tady píšou 140mg květní pyl a 25mg bioflavonoidů, 8,1mg alvěj a pak včelí kašička a 37,5 mg extrakt ze sojovych bobu odpovídá 15mg izoflavonů
takze mas 15 mg, kedze sto mg zodpoveda jednej tabletke clostilu tak si ich davaj kolko chces aby si mala tbl.