Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Baby dakujem
Katlin to je krasne
Ja si tiez myslim, ze to bude chlapec ![]()
Minew a to si ako tu hodnotu vyratala?
jojo podnikat to je něco.
Já bych podnikala hned, ale mít tak prašulky na rozjeti a dobrý nápad. MM začal stavební firmu a jsme 400tis v minuse, 3 měsíce bez koruny, nezaplacený jediný účet, exekuci…prostě hrůza. Teď sem mu teda sehnala kšefty, snad to klapne a konečně bude mit aspon 100tis za měsíc, jen se modlit aby to klaplo.
Já bych chtěla spedici , ale zase peníze a dodávka mi chybí
![]()
a z pohovorů mi chodí jen mejly „bohužel“ už me to nebaví, nástupní plat všude 10hrubého, projedu cca 3tis. no tak toto…
![]()
dobre ranko
katka beries atb? si mala zapal mocaku?
kočky idem volat do ferticentu,viem,ze este nemam po laparke, na nu idem v septembri.ale poradte, pred iui sa musi brat clostyl? od ktoreho DC? od 3?
ahojte kocky ![]()
uz som si dala do albumu par fotiek z dovolenky, tak ak sa vam bude chciet mrknite ![]()
katus: neboj, vsetko bude dobre
za chvilocku bude aj srdiecko ![]()
Toji ahoj, ano beriem, uz druhy krat, lebo sa to uplne nevyliecilo, dnes rano som zobrala poslednu a idem poobede na kontrolu.
A s tym clostikom pred IUI ti velmi neporadim ![]()
nicol a tu reštauráciu už neriešiš? Mne sa pozdáva nápad takej mimikaviarne prispôsobenej pre deti kočíky a tak, ale na to ja nemám gule. ja vždy potrebujem nejakého ťahača, aby ma postrkoval dopredu a teraz na obzore žiaden nie je ![]()
Babenečky, tak já idem. Rada som vás opäť čítala a niekedy inokedy znova zavítam. Pááááááááááá všetkým
![]()
no 28.7 si mala hodnotu 2270…o dva dni, teda 30.7. by si mala mať hodnotu 2270×2=4540…o dva dni na to, teda
2.8. by si mala mať hodnotu 4540×2=9080…na krv si bola dnes, teda v utorok…tak poslednú hodnotu som ti vydelila 2, čiže 9080/2=4540…a prirátala k poslednej hodnote a vyšlo mi teda, že dnes mala byť hodnota 13620..
A pred tým som to zle vydelila ![]()
katka pekné číselko
neboj pekne stúpate ![]()
toji dnes si nemerala?
Ahojte! ![]()
Mam nervy v kybli
Dnes rano som krvacala, slabucko, a uz to preslo. Mam v sebe 3 ascorutiny a 3 citrony. O 11:40 mam kontrolu kvoli hematomu. Myslela som si, ze som PN zbytocne, ze je hematom dolieceny, ale asi nie. Alebo je dolieceny a problem je inde. Vahala som ci utekat na pohotovost, ale asi to do 11:40 vydrzim. Som hotova na prasky ![]()
Minew jeden den si vynechala, jul ma 31 dni, cize tu poslednu hodnotu nedelis nicim, dnes je presne 6 dni od posledneho odberu.