Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katka: to je cista pravda, ze sestricky lepsie pichaju. dr. nemaju prax.
mne sa raz stalo, ze som si to nejak zle drzala resp. som nedrzala len ten vpich a zrazu pozeram ze som sama modrina, vsetkych 5 prstov dookola ruky ako som si ju drzala som mala ![]()
Jodi hoď mi foto Saši
![]()
Mouku
čekala jsem ranní vtip a nezklamala si s píchající sestřičkou
![]()
Michel, ty jedna netrpělivko!!! Srovnej si svoje dva grafy a neříkej mi, že že dokážeš nemít radost z těch pokroků!!! Vždyť cyklus máš krásně srovnaný, ovulku ukázkovou- tak přece nemusí hned poprvé být zelený!!!
A jestli má mm týden dovolený, tak se na to těš- a pravděpodobnost, že to vyjde, je veliká!!!
A co Jonáš??? vychází ti to ???
katkamarek píše:Kati
Michel asi myslis od zapadu na vychod, nie?![]()
![]()
Hej, ja viem, ze mozno uz zajtra tu mame dazd, dnes uz aj v Bratislave ma byt viac oblacno, len u nas, na vychodnom slovensku este hlasili pekne.
ahojte babenky ![]()
Keďže môj odvykací program zatiaľ pekne funguje, rozhodla som sa odmeniť a prísť vás aspoň pozdraviť. Pozerám, že tehuliek pribudlo dosť. baby strašne sa teším s vami, ale veď sme to vedeli, že leto musí byť plodné
Všetkým vám želám krásne dovolenky alebo domáce leňošenie a dve čiarky k tomu ako bonus.
PS: Katka, podľa mňa pichajú lepšie doktori, ale so žiadnym som nikdy nechodila, tak nemôžem povedať so 100%nou istotou ![]()
Jodi jo Jonáš mě vychází krásně do mrchy
a myslela jsem,že když se to srovnalo minulý cyklus,tak to snad stačilo nééé
![]()
Katlinn, jupíííííííííííííííííí!!! Ahoooj! Moc jsi mi tu chyběla!!! ![]()
Katlin ahoooooooooooooooooj.
No podla toho s cim pichaju
Joooj chyba nam tu ten tvoj humor.
ahojte, tak FF ovu potvrdil, dnes by som mala byt 3DPO…
dufam, ze to uz tak zostane…
bo vcera som este pol dna mala otvoreny, makky krcok a hlienik bol tak napoly egg… ![]()
Jodi píše:Jodi to je ta krásná zelená barva
Michel, tak tady jsem ho vyhrabala- jmenuje se Merlin
Jééé, to som ráda, že niekomu chýbam.
Aj vy mne baby, ale musím si dať trochu pokoj, lebo ako sa poznám, bola by som chopná celé leto presediať pri PC.
michel: no neviem kde ja na ten humor chodim
![]()
katlin: ahooooj, mozes sa odmenit aj castejsie ![]()