Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7606
3.8.10 08:09

katka: to je cista pravda, ze sestricky lepsie pichaju. dr. nemaju prax.

mne sa raz stalo, ze som si to nejak zle drzala resp. som nedrzala len ten vpich a zrazu pozeram ze som sama modrina, vsetkych 5 prstov dookola ruky ako som si ju drzala som mala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 08:09

Jodi hoď mi foto Saši :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Mouku :mavam: :mavam: čekala jsem ranní vtip a nezklamala si s píchající sestřičkou :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:10

Michel, ty jedna netrpělivko!!! Srovnej si svoje dva grafy a neříkej mi, že že dokážeš nemít radost z těch pokroků!!! Vždyť cyklus máš krásně srovnaný, ovulku ukázkovou- tak přece nemusí hned poprvé být zelený!!!
A jestli má mm týden dovolený, tak se na to těš- a pravděpodobnost, že to vyjde, je veliká!!!
A co Jonáš??? vychází ti to ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 08:12
katkamarek píše:
Michel asi myslis od zapadu na vychod, nie? :lol: :lol: :lol: Hej, ja viem, ze mozno uz zajtra tu mame dazd, dnes uz aj v Bratislave ma byt viac oblacno, len u nas, na vychodnom slovensku este hlasili pekne.
Kati :mrgreen: :mrgreen: áno,už mi hrabe :mrgreen: :mrgreen: něco jiné myslím a něco jiné píšu :twisted: :twisted: i tak se dočkáš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 08:13

Michel to nevadi, hlavne ze sme sa pochopili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:14

Michel, tak tady jsem ho vyhrabala- jmenuje se Merlin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
3.8.10 08:14

ahojte babenky :mavam:
Keďže môj odvykací program zatiaľ pekne funguje, rozhodla som sa odmeniť a prísť vás aspoň pozdraviť. Pozerám, že tehuliek pribudlo dosť. baby strašne sa teším s vami, ale veď sme to vedeli, že leto musí byť plodné :pankac: Všetkým vám želám krásne dovolenky alebo domáce leňošenie a dve čiarky k tomu ako bonus.

PS: Katka, podľa mňa pichajú lepšie doktori, ale so žiadnym som nikdy nechodila, tak nemôžem povedať so 100%nou istotou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 08:15

Jodi jo Jonáš mě vychází krásně do mrchy :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac: a myslela jsem,že když se to srovnalo minulý cyklus,tak to snad stačilo nééé :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:15

Katlinn, jupíííííííííííííííííí!!! Ahoooj! Moc jsi mi tu chyběla!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 08:16

Katlin ahoooooooooooooooooj. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No podla toho s cim pichaju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Joooj chyba nam tu ten tvoj humor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:17

Katlin, vůbec neměříš?? A ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12

ahojte, tak FF ovu potvrdil, dnes by som mala byt 3DPO… :dance: dufam, ze to uz tak zostane…
bo vcera som este pol dna mala otvoreny, makky krcok a hlienik bol tak napoly egg… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
54030
Jodi píše:
Michel, tak tady jsem ho vyhrabala- jmenuje se Merlin :-)
Jodi to je ta krásná zelená barva :huban: a přesně v této barvě byli naši ukecaní miláčci,hned bych ho brala,ale kočky by mu daly :cry: :cry: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
3.8.10 08:18

Jééé, to som ráda, že niekomu chýbam. :hug: Aj vy mne baby, ale musím si dať trochu pokoj, lebo ako sa poznám, bola by som chopná celé leto presediať pri PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.8.10 08:20

michel: no neviem kde ja na ten humor chodim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

katlin: ahooooj, mozes sa odmenit aj castejsie :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...