Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3539
2.8.10 22:36
Kamccaa píše:
Dámy milé..
co jste dnes vařily?sakra já potřebuji tip na něco s těstovinama. :think:

cestoviny mám najradšej tak, že si ich uvarím. a uvarím si zvlášť syrovú omáčku s hríbkami - šampiňonmi a tým to zalejem. musí tam byť cesnak, ten dá tomu dobrú chuť a soľ a korenie a to je celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
2.8.10 22:37
m a j a 2 píše:
toja píše:
majkaaaa to je uzasne,a ako to teda,ze v stane nic nebolo? 8-o to patri k lichotkam :mrgreen:
papa

hovorím ti, že opička tam bola s nami. stožiar sa nepostavil. :mrgreen: :cert:

včera bolo včera, dnes je dnes. :dance: :dance: :dance:

Příspěvek upraven 02.08.10 v 22:35

ani mi nevzpomínej opičku :cert: :cert: :cert: s náma byla v den ovulky :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.8.10 22:39

MAJI,KAMI je toho hodně,kukněte od strany 3948 na moje příspěvky,je jich páár a tam vysvětluji proč a taky jsem tu hodila co mi dneska poslala dr, z nového CARU ,tak kukněte ju? :hug: :hug: snad to najdete

• Citovat
  • Upravit
54030
2.8.10 22:40

Kamčo dělám je jak Majka,nebo šunkafleky,nebo se zelím-mňááááááám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
2.8.10 22:40
A ta sýrová omáčka to děláš jak? :mrgreen:
m a j a 2 píše:
Kamccaa píše:
Dámy milé..
cestoviny mám najradšej tak, že si ich uvarím. a uvarím si zvlášť syrovú omáčku s hríbkami - šampiňonmi a tým to zalejem. musí tam byť cesnak, ten dá tomu dobrú chuť a soľ a korenie a to je celé.
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
2.8.10 22:41
Se zelím? :jazyk:
Michelangelo píše:
Kamčo dělám je jak Majka,nebo šunkafleky,nebo se zelím-mňááááááám
  • Citovat
  • Upravit
3539
2.8.10 22:44
Kamccaa píše:
A ta sýrová omáčka to děláš jak? :mrgreen:
m a j a 2 píše:
Kamccaa píše:
Dámy milé..
cestoviny mám najradšej tak, že si ich uvarím. a uvarím si zvlášť syrovú omáčku s hríbkami - šampiňonmi a tým to zalejem. musí tam byť cesnak, ten dá tomu dobrú chuť a soľ a korenie a to je celé.

Buď použijem sladkú smotanu, ale ja častejšie používam mlieko. a do toho dám jedno črievko syra - bambíno alebo tak, niekedy aj dve, podľa toho, koľko nás obeduje, do toho ten cesnak a korenie a soľ.
ak je moc dobrá nálada, tak aj nadrobno nastrúhaný údený syr, ale to fakt len keď nás je veľa. no a dám to prevrieť, to je chvíľka a tým zalejem cestoviny. mňam. a rýchle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
2.8.10 22:44

Kamčo noo se zelím s kysaným,když nemám uzený tak je to výborný aji zamíchaný samotný :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
2.8.10 22:45

natul - idem čítať. a to ste sa kedy rozhodli? no snáď sa to tam dočítam.

michel - a jak to bylo dál? ktorá časť ti nie je jasná? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: len sa pýtaj. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.8.10 22:45
Kami tak já dělám těstoviny s kuřecím masem,normálně si na cibulce podusím kuřecí kousky se zeleninou,já kupujumraženou zeleninu,mrkvičku s hráškem,a podusím s tím masem a těstoviny uvařím zvlášt ,scedím a pak do nich vleju to maso s tou zeleninou,ale tu štávu tam neleju všechnu,jen trošku,nemám ráda,když jsou těstoviny suché a dám no to nakonec bud plátek sýru,nebo nastrouhám sýr a na minutku hodím do mikrovlnky a ten sýr se krásně rozteče :wink: :wink: ,mnamka :palec: a co zákusek,povedl se?
Kamccaa píše:
Dámy milé..
  • Citovat
  • Upravit
54030
2.8.10 22:47

Kamčo joo a musíš dát do toho zelí hooodně cibule a já zahušťuju zelí strouhaným bramborem,néé moukou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
2.8.10 22:47

Zas to mimino jede jak šnek.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
54030
2.8.10 22:48
m a j a 2 píše:
natul - idem čítať. a to ste sa kedy rozhodli? no snáď sa to tam dočítam.michel - a jak to bylo dál? ktorá časť ti nie je jasná? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: len sa pýtaj. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no co bylo potom,když vyčerpal lichotky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.8.10 22:50
Joo takovou opici :mrgreen: :mrgreen: a já vás četla ted od konce diskuze a si říkám,OPICI?jakou měli ve stanu proboha :mrgreen: ,takže tuhle néé joo?""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12174.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12174.gif :mrgreen: :mrgreen:,holky tak muj mm,když má opici ,tak stožár se postaví,ale trvá dlouhooooooooooooo,než zase klesne a proto ne né,s opičkou néé,pak je to zbytečně dlouhý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
m a j a 2 píše:
toja píše:
majkaaaa to je uzasne,a ako to teda,ze v stane nic nebolo? 8-o to patri k lichotkam :mrgreen:
papa

hovorím ti, že opička tam bola s nami. stožiar sa nepostavil. :mrgreen: :cert:

včera bolo včera, dnes je dnes. :dance: :dance: :dance:

Příspěvek upraven 02.08.10 v 22:35
  • Citovat
  • Upravit
3539
2.8.10 22:55

natul - pochopila. :mrgreen:

michel - tie lichôtky to bolo priebežne - aj včera, aj dnes. tak neviem, či to ešte adrenalín z neho rozpráva, alebo čo. ale je to príjemné.

misiu sme splnili až dnes doma.

včera bol najskôr ten zoskok, potom sme sa presunuli na tú grilovačku, ktorá trvala do noci. keď všetci odišli ešte mi stihol vyznať lásku pri plápolajúcom ohníčku pod hviezdami, ale potom hneď zaspal.
v noci opička
dnes sme mali naplánované, že budeme na záhrade sami. lenže môj otec a zopár ďalších mrdokazov nás prišli pozrieť, tak sme to o piatej vzdali a išli sme domov, aby sme stihli toho Jonáša. :mrgreen: :mrgreen:

akú mám dobrú náladu :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital