Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamccaa píše:
Dámy milé..
co jste dnes vařily?sakra já potřebuji tip na něco s těstovinama.
cestoviny mám najradšej tak, že si ich uvarím. a uvarím si zvlášť syrovú omáčku s hríbkami - šampiňonmi a tým to zalejem. musí tam byť cesnak, ten dá tomu dobrú chuť a soľ a korenie a to je celé.
m a j a 2 píše:toja píše:
majkaaaa to je uzasne,a ako to teda,ze v stane nic nebolo?to patri k lichotkam
papahovorím ti, že opička tam bola s nami. stožiar sa nepostavil.
![]()
včera bolo včera, dnes je dnes.
Příspěvek upraven 02.08.10 v 22:35![]()
![]()
ani mi nevzpomínej opičku
s náma byla v den ovulky
![]()
MAJI,KAMI je toho hodně,kukněte od strany 3948 na moje příspěvky,je jich páár a tam vysvětluji proč a taky jsem tu hodila co mi dneska poslala dr, z nového CARU ,tak kukněte ju?
snad to najdete
Kamčo dělám je jak Majka,nebo šunkafleky,nebo se zelím-mňááááááám
m a j a 2 píše:Kamccaa píše:cestoviny mám najradšej tak, že si ich uvarím. a uvarím si zvlášť syrovú omáčku s hríbkami - šampiňonmi a tým to zalejem. musí tam byť cesnak, ten dá tomu dobrú chuť a soľ a korenie a to je celé.
Dámy milé..
Michelangelo píše:
Kamčo dělám je jak Majka,nebo šunkafleky,nebo se zelím-mňááááááám
Kamccaa píše:
A ta sýrová omáčka to děláš jak?
m a j a 2 píše:Kamccaa píše:cestoviny mám najradšej tak, že si ich uvarím. a uvarím si zvlášť syrovú omáčku s hríbkami - šampiňonmi a tým to zalejem. musí tam byť cesnak, ten dá tomu dobrú chuť a soľ a korenie a to je celé.
Dámy milé..
Buď použijem sladkú smotanu, ale ja častejšie používam mlieko. a do toho dám jedno črievko syra - bambíno alebo tak, niekedy aj dve, podľa toho, koľko nás obeduje, do toho ten cesnak a korenie a soľ.
ak je moc dobrá nálada, tak aj nadrobno nastrúhaný údený syr, ale to fakt len keď nás je veľa. no a dám to prevrieť, to je chvíľka a tým zalejem cestoviny. mňam. a rýchle.
Kamčo noo se zelím s kysaným,když nemám uzený tak je to výborný aji zamíchaný samotný
![]()
natul - idem čítať. a to ste sa kedy rozhodli? no snáď sa to tam dočítam.
michel - a jak to bylo dál? ktorá časť ti nie je jasná?
len sa pýtaj.
![]()
Kamccaa píše:
Dámy milé..
Kamčo joo a musíš dát do toho zelí hooodně cibule a já zahušťuju zelí strouhaným bramborem,néé moukou ![]()
m a j a 2 píše:
natul - idem čítať. a to ste sa kedy rozhodli? no snáď sa to tam dočítam.michel - a jak to bylo dál? ktorá časť ti nie je jasná?![]()
![]()
![]()
len sa pýtaj.
![]()
![]()
m a j a 2 píše:toja píše:
majkaaaa to je uzasne,a ako to teda,ze v stane nic nebolo?to patri k lichotkam
papahovorím ti, že opička tam bola s nami. stožiar sa nepostavil.
![]()
včera bolo včera, dnes je dnes.
Příspěvek upraven 02.08.10 v 22:35![]()
![]()
natul - pochopila. ![]()
michel - tie lichôtky to bolo priebežne - aj včera, aj dnes. tak neviem, či to ešte adrenalín z neho rozpráva, alebo čo. ale je to príjemné.
misiu sme splnili až dnes doma.
včera bol najskôr ten zoskok, potom sme sa presunuli na tú grilovačku, ktorá trvala do noci. keď všetci odišli ešte mi stihol vyznať lásku pri plápolajúcom ohníčku pod hviezdami, ale potom hneď zaspal.
v noci opička
dnes sme mali naplánované, že budeme na záhrade sami. lenže môj otec a zopár ďalších mrdokazov nás prišli pozrieť, tak sme to o piatej vzdali a išli sme domov, aby sme stihli toho Jonáša.
![]()
akú mám dobrú náladu
![]()