Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
3.8.10 07:52

Jodi fuha, tak to je teda zahada :think: A aj rano si robila mamatest? Na anovulak to nevyzera, lebo tie teplotky po ovu mas pekne vyssie. A ani sa na mrchu necitis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 07:53

Katka, držím palce už teď a těším se na tu astronomickou hodnotu!!!! :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 07:55

Katka, dtest je Wondfo, jiný nemám… Na mrchu se právě cítím už několik dní- v neděli tak intenzivně, že mi mm na výletě musel zastavit na benzínce, protože jsem myslela, že už je to tu a NIC… Včera jsem na výlet brala balík vložek a byla si jistá, že přijde… A dneska už fakt nevim… Nechce se mi na vyvolávačku- ale jestli nepřijde ani zítra, tak tam volám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 07:57

Joj Jodi, ja neviem ci som tam mala ist, ci som nemala pockat do pondelka na UTZ, ked to nebudem minimalne 18 000 jednotiek, tak sa budem vazne strachovat. No ale tak moja netrpezlivost je silnejsia. Ale uz tam fakt nepojdem, kvoli tomu dr. co berie krv :mrgreen: , on to vobec nevie :cert: Aj minule ma cela ruka bolela a teraz zase, au, au, au. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 07:58

Kati držím pěsti,ale věřím,že je vše naprostém pořádku :huban: :andel: :hug:
Jodi 8-o 8-o ten tvůj graf je na palicu,nejedeš náhodou megacyklus :?: :think: :think: tady taky pršelo celou noc a je hnusně aspoň mě nebude líto,že musím stát u plotny :-P :mrgreen: :mrgreen: kolik máte andulek?a máte i jiné papoušky :?: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 07:59

Jodi pockaj aspon tak do 18 DPO, aby si si zbytocne nerozhadzala hormony, ked pamatas aj soldi mala raz taku dlhu LF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 08:00

Baby u nas krasne svieti slniecko a ma cely den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:01

Katka, neboj…neupínej se ale na žádný číslo- přece jen příroda kalkuluje úplně podle svého…
A úplně tě chápu- nedostatek informací někdy vyvolává takové dohady, že by z toho jeden zešílel,co? Já myslím, že v pondělí už tam prcka krááásně uvidíš i se srdíčkem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.8.10 08:02

katka: tebe v tom labaku berie krv doktor? mne brala stale jedna sestricka a ta dobre picha :lol:

a dobre ranko vsetkym :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 08:02

Jodi ja to nejak podvedome citim, ze je to ok, ale vzdy su tu pochybnosti, ja uz som na seba nastvana, no ale ja som taka, nemozem zato, ze musim mat hned vo vsetkom istotu, neistota a nevedomost ma zabija a je to este horsie pre mna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:03

Michel, andulek máme 6. K tomu máme jednoho domácího mazlíčka- Alexandra rudohlavého :-)

No a megacyklus asi právě jedu…se na to vys…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:05

Katka- no já to právě úplně chápu…pro mně je mnohdy lepší i blbá jistota než nejistota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 08:05

Moukus prvy krat mi brala krv taka mila sestricka, co sedi na recepcii, ona velmi dobre pichla, ale teraz ma dovolenku. Dva krat mi bral doktor, minule doktorka, lebo som povedala, ze nechcem aby mi on bral, ale ani ona to velmi nezvladla. No dnes som nemala na vyber, uz bol v ambulancii a hned ma volal, tak co mu poviem. No ale dnes to bolo lepsie ako minule, vtedy som si az studeny obklad musela prikladat, normalne ma cela zila palila. Sestricky vzdy lepsie pichaju ako doktori :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 08:06

Kati tady bylo včera taky krásně :mrgreen: to se hrne od východu na západ :jazyk: počkej zítra :-P :mrgreen: :mrgreen:
Jodi teplota neposlouchá ani mě a zase upadám do beznaděje :cert: :cert: :cert: musím se objednat ke gyndr.na HP a poslední Clostík :cry: :cry: :cry: mm si vzal na moji předpokládanou ovulku týden dovolenou,tak se těším,že to snad bude bez nervů :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 08:08

Michel asi myslis od zapadu na vychod, nie? :lol: :lol: :lol: Hej, ja viem, ze mozno uz zajtra tu mame dazd, dnes uz aj v Bratislave ma byt viac oblacno, len u nas, na vychodnom slovensku este hlasili pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí