Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katka: zavolaj pre istotu dr. ked mozes, aby si bola kludnejsia.
Minew tak ked som to preratala, tak stupam v priemere priblizne o 1,85 kazdy druhy den. No ja sa nevzdavam a neklesam na duchu, budem verit, ze je to ok
Moukus nie, nebudem hystercit, ked nieco nie je tak ako ma byt, a sa to nevyvija, tak to uz teraz nezmenim. Pockam do pondelka a uvidime potom.
Katka, já ti předem psala, že se nemáš upínat na nějakou hodnotu
14900 je hodnota stráášně vysoká!!! Podle mně pokud by to nebylo v pořádku, tak by to už klesalo ![]()
Katka, presne tak, ako píše Jodi…pekne ti to stúpa..
nie sme všetci rovnakí..veď to nie je matematická rovnica, že ti to má stúpať presne 2 násobne ![]()
Jodi, ved ja stale verim, ze to bude ok, len nie som az taka pokojna. V podstate mi to stupa konstantne, len neviem ci by to nemalo uz teraz rychlejsie, ale nebudem sa nad tym viac zamyslat. Uz co bude, teraz to uz neovplyvnim. Neviem ako to je, ale keby tam bola iba dutinka, tak ta este produkuje HCG?
Katka bude to dobré, aj mě malinký rostl pomalu a ted mě tu zlobí už od 6ti ráno
Máš i duphík nebo utroš? femibion?
Kati buď v klidu,hlavně že HCG stoupá
mě gyndr.nechtěla dát do 10 týdne průkazku,pže mi stoupalo pomalu a vše mělo krásný konec
![]()
Katka žádná dutinka ale krásný malinký potápěč se tam vykuluje
![]()
kati - naviem, čo napísať, ale prikláňam sa k minew. Nie sme stroje, aby u každej všetko prebiehalo presne podľa tabuľky ![]()
Správna voľba - neklesať na duchu
Bude to dobré, musí to byť doré. Len je ten drobec v brušku asi trochu lenivček
Chce byť dobre vyvinutý, tak to robí pomaly a dôkladne. To určite bude chlap
A keď tak mu darujem takéto puntíkate dupačky:
Katka, ale ja to teraz počítam podľa tvojej poslednej hodnoty a dnes by si mala mať 11350… Tak to máš super!
Nicol beriem duphaston a femibion.
Len mam aj ATB kvoli tym mocovym cestam, tak sa bojim, ci aj to nemohlo nieco ovplyvnit.
Michel musim verit, a mysliet pozitivne. V pondelok sa to vsetko ukaze.
Katka- já pokud kouknu na svůj minulý cyklus, tak u mně naměřili dutinku větší a HCG přitom bylo kolem 600… A potom u klesalo…tak podle mně HCG produkuje plod, ne dutinka ![]()
mouku - je to s tým flekom komplikované a mám pocit, že ma u hlavného šéfa môj nádejný kolega, ktorého konkurenciou som sa mala stať, asi trochu ohovoril. Ale kašlem na to, čo už narobím, nie? ![]()
Ja mám obavy s podnikania s odevnou výrobou najmä tu na východe. Platy nízke, obchody plné čínsky a vietnamských handier… Ja by som toto svojmu bábu v živote neobliekla, ale myslenie druhých ľudí je asi iné, najmä ked majú hlboko do peňaženky.
aj ja sem brala ATB na močak, nebo sem začala krvacet ze zánětu. Neboj
Máš nádherné hcg ![]()